Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ssb pisze:Osobiście pomysł umieszczania na stronie pkdt jakiś treści "komercyjnych" mi się nie podoba, wszędzie tego pełno...
jeśli Wam na tym zależy to można zrobić ankietę wśród odwiedzających -- czy chcą reklam.
echtom pisze:[...] Kicia sympatyczna i przyjazna, ale chyba za mało atrakcyjna, by próbować szukać jej domu, więc chciałabym chociaż ją zbadać i przeleczyć.
Marea pisze:Aga Marczak z Agą Wójcik wydostały z kanału 6 kociąt w Sopocie, kociaki już zabezpieczone w DT, do adopcji
viewtopic.php?f=13&t=126720&start=150
http://www.facebook.com/event.php?eid=124646600944636
Pilna sprawa - ich mamusia, która okazała się być mega miziastą, oswojoną koteczką, podobno kiedyś miała domek, wczoraj miała sterylizację, pilnie poszukiwany dla niej domek, choćby i tymczasowy, inaczej wróci na podwórko, a szkoda jej bardzo.
Uploaded with ImageShack.us
KaleidoStar pisze:Znajomi poszukują dla siebie pieska, najchętniej szczeniaka, niezbyt dużego. Najlepiej z Trójmiasta, bo chcieliby zabrać go do domu jak najszybciej - przez weekend mieliby więcej czasu dla siebie. Niestety tak późno piszę, bo przez ten mój nieszczęsny szpital nie ogarnęłam tematu wcześniej. Psiak zamieszkałby na Ujeścisku. Macie może jakieś typy?
Marlon pisze:XAgaX pisze:mam małe pytanko: to ktoś od Was?
http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z278514595
Trzy policyjne kocięta szukają miłości na resztę życia. Obecnie mają ok.2 tygodni , dwa tygryski bure i jeden pingwinek. Dwa o umaszczeniu tygrysim już widzą trzeci najsłabszy jeszcze nie. Kocięta obecnie znajdują się na terenie Gdańskiej komendy policji we Wrzeszczu. Kocięta będą do oddania za ok. 1,5 miesiąca lecz już teraz szukamy im odpowiedzialnego domu. Kocięta do oddania za podpisaniem umowy adopcyjnej.
Kontakt Katarzyna 501-690-630
Nie, ale Pani dzwonila w ich sprawie, mamy za 2 mc wysterylizowac ich matke.
XAgaX pisze:
BinaDina85, mały friendly reminder- warto wykastrować sunię po odchowaniu małych, żeby uniknąć powtórek z tej sytuacji.
Czy w sprawie tej Krawieckiej z Warszawy mogę jakoś pomóc?
BinaDina85 pisze:XAgaX pisze:
BinaDina85, mały friendly reminder- warto wykastrować sunię po odchowaniu małych, żeby uniknąć powtórek z tej sytuacji.
Sunię wykastrujemy jeśli zgodzi się na to jej właściciel, trzeba go najpierw przekonać. Nie chcę nic robić wbrew czyjejś woli aby później nie wpakować się w jakieś kłopoty. Dla Agatki byłoby super gdyby nie musiała co roku szczeniąt wydawać na świat, tyle że nie jest łatwo wytłumaczyć takie rzeczy prostemu człowiekowi ...![]()
A w sprawie Krawieckiej - cóż postaramy się skorzystać z miejskich darmowych sterylek i pociachać wszystko, co da się wyłapać. A czego nie damy rady - będę poszukiwać funduszy na sterylki w późniejszym terminie. Jeśli chciałabyś i możesz wspomóc w jakikolwiek sposób to byłoby super!O innych kocich miejscach w dzielnicy już nawet nie wspominam.
BinaDina85 pisze:XAgaX pisze:
Sunię wykastrujemy jeśli zgodzi się na to jej właściciel, trzeba go najpierw przekonać. Nie chcę nic robić wbrew czyjejś woli aby później nie wpakować się w jakieś kłopoty. Dla Agatki byłoby super gdyby nie musiała co roku szczeniąt wydawać na świat, tyle że nie jest łatwo wytłumaczyć takie rzeczy prostemu człowiekowi ...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 529 gości