Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 28, 2010 20:35 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Ona mi brytyjczyka przypomina, Kotka jest wręcz prześliczna, dama :1luvu: :1luvu: :1luvu:

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Śro lip 28, 2010 22:13 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Aż się serce cieszy jak się na te kociaki patrzy! :P

I widać oboje to niezłe cwaniaczki ;)

Wrzucę fotki Ruth (rudej kotki, która jako pierwsza znalazła domek), które mam z DS. Popatrzcie jaka podobna do Tigulca:

To było zrobione prawie na początku
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Śro lip 28, 2010 22:20 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Mam też na telefonie fotki np. Furbika, może je jakoś kiedyś przerzucę to Wam pokarzę :)

Ruthi futerko jeszcze odrasta. Boczki miała na dole prawie łyse. Ta ciąża prawie dziewczynę wykończyła. Cud by się stał gdyby zostając na działkach urodziła i to przeżyła...

Jakieś domki w sprawie pozostałych się nieśmiało odzywają. Póki co jeszcze nie ma żadnych decyzji. Będziemy się chwalić jak będzie czym :)
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Śro lip 28, 2010 22:42 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

A na dobranoc "historyjka obrazkowa" o kotkach.
Ps. Nie naraża kotów na palpitacje serca ;)

http://www.joemonster.org/art/14693/Zaginal_kotek
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Śro lip 28, 2010 23:20 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Pixi ma "marmurkowe" boczki... :1luvu: ale ona wypiękniała w swoim domku.

A Ruth wypisz wymaluj mój Tiguś! Tylko po nosku można odróżnić :)

larentia

Od: Śro lis 11, 2009 12:45

Post » Czw lip 29, 2010 8:36 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Ach cudne rudzielce, te ich charakterystyczne pysie i te oczy :1luvu:
Tiguś wygląda tak dorodnie :D a Ruth jest po prostu piękna :1luvu:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw lip 29, 2010 9:02 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Boczki Pixi :D i zobaczcie jakie wąsiska odrosły a miała wszystkie połamane.
Tak od wczoraj dumam... co dzieje się z Nartkiem?
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Czw lip 29, 2010 9:24 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Jasiu&Małgosiu, wiecie coś na temat Nartusia?
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Czw lip 29, 2010 13:04 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

A tutaj taki bonus dla wszystkich cioteczek :lol: Poznajecie tego pana? Filmik nakręcony któregoś ranka, więc proszę nie zwracać uwagi na scenografię :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=K5_oKQU3xMs

larentia

Od: Śro lis 11, 2009 12:45

Post » Czw lip 29, 2010 15:14 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

:ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Czw lip 29, 2010 20:18 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

:ryk: Jakby nie byłowidać co tam na ekranie jest, to pomyślałabym, że to jakies strony dla dorosłych.... :ryk: KOTÓW

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lip 30, 2010 14:03 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Rosną kotunie jak na drożdżach :) a Pixi podoba mi się wyjątkowo.

U nas brak zdjęć, bo koty mogę fotografować tylko jak śpią; inaczej się nie da :D. Za to Misiu ma na oku domek :). Oby tylko nie zmienił zdania (domek czy Misio ;) ) do 6-go sierpnia. Poczekamy... zobaczymy :)

alla7

Od: Pon mar 29, 2010 18:38

Post » Pt lip 30, 2010 19:59 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

trzymam kciuki za domki chłopaków :ok:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pon sie 02, 2010 14:55 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Doskonały jest filmik z Tigulcem :) Mały cwaniak! :P

Mam nadzieję, że w piątek oficjalnie będzie można ogłosić Misia jako wyadoptowanego :) :ok:

Pytaliście o Nartusia - sprawa tego kicia dalej w toku... Dziś był znów u weta i ma się lepiej, ale było trichę gorzej. I to z niedorzecznego powodu - z niepotrzebnym biegiem wydarzeń w jego los zaangażowała się osoba trzecia, inna lecznica (niż dotychczasowe, gdzie był leczony kociak) i schronisko. Ostatecznie początkowa pomoc bardziej kotkowi zaszkodziła (trochę też psychicznie, bo posmutniał, nie zrozumiał o co chodzi). Teraz kociak ma nowe leki na pupkę, pampersy, czuje się lepiej, opiekuje się nim pani z działek. W razie czego czeka na niego miejsce w szpitaliku. Jesteśmy w kontakcie.
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Pon sie 02, 2010 22:41 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Przepraszam, że tak zaniedbuję ostatnimi dniami ten wątek, ale mam pozaforumowe rzeczy na głowie i muszę postarać się zawiadować ogłoszeniami adopcyjnymi itp. i ogłaszać Wam "nowości". Mając mało czasu wolę przeznaczyć na koty w "realu" niż pisanie o nich - chwilowo muszę tak wybrać :oops: Muszę zrobić sobie kłódkę na forum, bo mnie bardzo dekoncentruje :? Ale to chyba nie jest odosobniony przypadek. Włączam komputer żeby pracować i palce odruchowo wpisują adres miau :twisted:
Muszę tu bywać rzadziej pewnie do końca miesiąca :(

Jakby co zapraszam na wątek lub pw, będę odpisywać wieczorami jakoś...

:ok: za pozostałe domki, których nadal szukamy - jakby nie było kotek nie przeprowadzony i nie zaaklimatyzowany w nowym domku choć przez kilka dni - nie może być uznany za wyadoptowanego, więc na razie nic nie zapeszamy! :)
Obrazek

Jaś&Małgosia

[poprzednia][następna]