Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 06, 2010 23:19 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Pyszne kociaki z Kosmonautów 8)

Urodziły się zapewne w połowie stycznia, czyli wtedy gdy było -20 stopni :shock: i przeżyły. Nie tylko przeżyły, ale wyglądają na okazy zdrowia.

całą ekipą
Obrazek

Marcepan(a)

Obrazek

Miętówka

Obrazek

Chałwa

Obrazek

Jakby ktoś miał ochotę na coś słodkiego to zapraszamy 8)

fundacja.koci.pazur

Od: Czw lis 09, 2006 23:12

Post » Sob mar 06, 2010 23:41 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

proszę na pw nr kontaktowy w sprawie adopcji kociaków - mam zapytanie z Poznania o małego kota

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro mar 10, 2010 15:19 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Czy adopcje juz w toku?
Wiem, że osoba, której podałam kontakt do Was ma zaklepaną kotunię :D .

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro mar 10, 2010 23:43 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

honda11 pisze:Czy adopcje juz w toku?
Wiem, że osoba, której podałam kontakt do Was ma zaklepaną kotunię :D .

nie znam szczegółw, ale wiem że rozmowy adopcujne w toku

maleństwa zostały juz zaszczepione :)
Obrazek

fuerstathos

Od: Sob sty 24, 2004 17:53

Post » Czw mar 11, 2010 23:40 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

zapraszam do wątku chętnych z mojego podpisu- co jakiś czas pojawiają się oferty z Poznania :) trzymam kciuki za wszystkie Wasze kociaste :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie mar 14, 2010 2:21 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z191401703

zaginęła kicia, może przypadkiem ktoś z Was trafi na jej ślad :) mam nadzieję, że się odnajdzie...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie mar 14, 2010 15:50 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

XAgaX pisze:http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Zaginela-kotka-W0QQAdIdZ191401703

zaginęła kicia, może przypadkiem ktoś z Was trafi na jej ślad :) mam nadzieję, że się odnajdzie...

Pobiedziska już powiadomione, będą się rozglądać.

Trochę czasu minęło już od 20 lutego, a ta kobieta już chciała od nas kotkę, która oczywiście także miała być wychodząca :roll: Odpowiedzi na moje próby edukacji nie będę komentować...
Obrazek

fuerstathos

Post » Wto mar 16, 2010 1:26 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

fuerstathos pisze:
XAgaX pisze:http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Zaginela-kotka-W0QQAdIdZ191401703

Pobiedziska już powiadomione, będą się rozglądać.

dziękuję :)

Trochę czasu minęło już od 20 lutego, a ta kobieta już chciała od nas kotkę, która oczywiście także miała być wychodząca :roll: Odpowiedzi na moje próby edukacji nie będę komentować...

Ogłoszenie zostało zamieszczone w ostatnich dniach- szkoda, że pani już zakłada chyba, że kicia nie wróci :( mam nadzieję, że nie zamierzała wypuszczać niekastrowanej kotki :strach:

i mam prośbę- przy poprzednim ogłoszeniu pisałam do nich, proponowałam pomoc w adopcjach i kastracji matki i dorastających kotek (o "starszej siostrze" wtedy nie pisali) :arrow: skierowałabym ich do Kasy Kastracyjnej, ale nie otrzymałam odpowiedzi. Może macie wolontariuszy w tamtym rejonie (Rogalin 62-050), którzy przyjrzeliby się z bliska sytuacji? Z góry dziękuję...

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z191715522
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro mar 17, 2010 22:51 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

przepraszam za zawracanie Wam głowy, ale zaniepokoiła mnie forma tego anonsu- może sprawa jest Wam już znana:

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z192212129

mam nadzieję, że tekst gorzej wygląda niż sytuacja...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie mar 28, 2010 21:25 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Pomagamy szukać nowych domków dla rodzinki kotów z Wildy. Ich właściciele się wyprowadzili i zostawili koty w piwnicy.
Koty są dokarmiane obecnie przez ludzi tam mieszkających, jednak szybko muszą znaleźć nowe domki. Niestety nie mamy miejsca w żadnym z naszych DT, a sprawa jest pilna :(

Wszystkie są oswojone i zdrowe.
Rodzinka składa się z mamy oraz trójki kociaków (2 kocurki i jedna kotka). Do nowych domków mogą trafić osobno.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kontakt w sprawie kotów:
514 82 12 72
lub aniakwiat@poczta.onet.pl
Obrazek

fuerstathos

Post » Śro mar 31, 2010 21:44 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Pomagaliśmy w leczeniu, teraz pomagamy w szukaniu domków dla białego Walducia i pięknej Krysi.

Krysia
Obrazek

Walduś także jest cudny - calutki biały :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wystarczyło kilka sekund i już mnie pokochał :1luvu:
Obrazek

Kotki mają ok. 8 -9 miesięcy, odrobaczone, zaszczepione i ciachnięte.
Kontakt w sprawie kotków:
Tel. 618769214 lub 504164959
e-mail: malgorzata.karlinska@gmail.com

---

Maluchy z kosmonautów już w nowych domkach :)
Obrazek

fuerstathos

Post » Czw kwi 01, 2010 7:53 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

viewtopic.php?f=8&t=68025&p=5805670#p5805670 dom w poznaniu szuka zblakanego , niechcianego kotka lub kotke, w miare odchowanego.

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Sob kwi 17, 2010 20:27 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Do nowego domku trafił Waluś :mrgreen:

Obrazek

Krysia nadal czeka na swoją rodzinkę...

Do jednego z naszych domków tymczasowych trafiły kociaki z Wildy, które musiały opuścić w trybie pilnym podwórko przy kamienicy. Trojaczki CCC (Celinka, Czesław i Cezary) są niezwykle urocze, grzeczne i zadbane (co jest zasługą Państwa L., którzy się kotkami opiekowali).

Obrazek

Obrazek

fundacja.koci.pazur

Od: Czw lis 09, 2006 23:12

Post » Nie kwi 18, 2010 1:19 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z198742621 - chętni na rudzielca

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z198946450 - a tu potrzebna pomoc, państwo ogłaszają kociaki od dokarmianej kotki, z adopcjami pewnie sobie poradzą, ale trzeba przypilnować kastracji kociej mamuśki- z góry dziękuję :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie kwi 18, 2010 12:46 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

XAgaX pisze:http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-przygarne-kupie-niedrogo-rudego-kotka-w-wieku-do-4-miesiecy-W0QQAdIdZ198742621 - chętni na rudzielca

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z198946450 - a tu potrzebna pomoc, państwo ogłaszają kociaki od dokarmianej kotki, z adopcjami pewnie sobie poradzą, ale trzeba przypilnować kastracji kociej mamuśki- z góry dziękuję :)

Rudzielca nie mamy.
Do opiekunów kotki z kociakami mail wysłany.

---

Bardzo często trafiają do nas na sterylki kotki w ciąży, mniej lub bardziej zaawansowanej. Spodziewałam się, że prędzej czy później któraś się u nas "wysypie". No i stało się...

We wtorek (13.04) po południu przyszły na świat w jednym z naszych DT urocze czworaczki. Maluchy miały niesamowite szczęście, naprawdę kilka godzin uratowało im życie...

Obrazek

Mamunia dzielnie się nimi opiekuje, jest cudowna.
Pierwszego dnia maluszki ważyły od 70-130g, ale dzisiaj mają już po 10-15gwięcej. Jeszcze nie można powiedzieć, że rosną jak na drożdżach, ale na takie informacje będzie jeszcze czas ::
Obrazek

Obrazek

Cała rodzina będzie szukać domków (razem z wysterylizowaną wreszcie mamusią), za jakieś 12 tygodni. Tzn. wtedy będą wydawane, zaklepywać można już teraz ;)
Obrazek

fuerstathos

[poprzednia][następna]