Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 28, 2011 13:52 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

dobre wieści- agnes i szymcia znalazły dom w owczarni przy hodowli psów pasterskich. śliczne, bezpieczne miejsce, kotule nie zestresowane, poznaja teren, lgną do magdy nowej pani. troszkę popłakałam sobie po nich ale cóż. i tak nie mogły by u mnie zostać. limit kotów rezydentów wyczerpałam na jakieś 10 lat. w każdym razie są w raju :ok:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw kwi 28, 2011 13:58 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Sabino i nie lam sie, ludzie kochaja tez pingwinki i krowki.
A ten szal na rude i biale jest dla mnie niezrozumialy. Chociaz rude mi sie bardzo podobaja, ale nie na tyle, by miec za wszelka cene i tylko i wylacznie rudasia. Zreszta, Saya jest czesciowo ruda ;) za to Yoshi jest w moim ulubionym kolorze i dopasowany pod wiekszosc garderoby, czyli czarny :lol:
a teraz to mi sie nieco whiskasik marzyl, ale zobaczymy co los przyniesie
Bardzo chore te maluszki z zoo kariny ? Dobrze dla nich, ze sie cieplej zrobilo, bo inaczej nie daloby rady ich na zewnatrz trzymac...

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Czw kwi 28, 2011 16:40 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Jeśli nowa właścicielka nie ma nic naprzeciw to bym ją za jakiś czas odwiedził żeby zobaczyć czy koty się regenerują ? Zamówiłem omegan, jak się sprawdzi na Łapce i Seniorze to jej wtedy podrzucę...

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Czw kwi 28, 2011 20:58 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

sabina skaza pisze:
maria_kania pisze:Z ogłoszen na 3miasto.pl
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 87640.html
Przyjme RUDĄ małą kotke Cena: 1 zł
dane kontaktowe:
prywatna

E-mail: apollo1983@wp.pl
Miasto: Gdynia
przyjme malutką rudą badz rudo-białą!kotke posiadam juz małą kotke szukam dla niej towarzyszki do wspolnego mieszkania!posiadam duze mieszkanie w Gdyni moja kotka mu tu wszystko czego potrzebuje czeka na "siostre"Wiec czekam chetnie zaadoptuje.czekam na propozycje zdjecia!

numer ogłoszenia: 3687640
ogłoszenie wprowadzono: 2011-04-26 22:38:08
ilość wyświetleń szczegółów ogłoszenia: 10

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 83482.html
Przygarnę białego kotka dane kontaktowe:
Kamil
E-mail: cichy910925@gmail.com
Miasto: Gdańsk
Tel./fax: 669664374

Witam, przygarnę białego małego kotka. Wiecej informacji o mojej osobie udzielę telefonicznie w razie potrzeby. 669664374

numer ogłoszenia: 3683482
ogłoszenie wprowadzono: 2011-04-24 15:13:20
ilość wyświetleń szczegółów ogłoszenia: 7

do sprawdzenia!

ludzi chyba pogięło w beret....tak jakby rude i białe rosły na ulicy :( a pinwginy i krówki to od razu do piachu trzeba, boich i tak nikt nie zechce

wczoraj przyjełam podrzucone do zoo kariny 4 małe kocięta, ok 4-5 tyg, chore oczka. siedzą w królikarni, zarzekałam się że juz nie będę trzymac kotów na zewnątrz- a tu co..... ech szkoda gadać, jakaś baba kocięta wywaliła w sklepie z torby i zwiała.
czarny, biało- szary, biało- czarny i whiskasowo biały samczyk- gdyby ktoś szukał kociąt
:kotek:

Sabina do tego faceta co chce białego kota napisałam maila myślałam ze może zainteresuje się Łatką która jest u mnie i ma bardzo dużo białego ale on uparcie chce tylko małego białego i to samczyka.Napisałam mu że białych kotów jest strasznie mało a w dodatku małych jeszcze mniej ale on dalej swoje.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Czw kwi 28, 2011 22:57 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Dostaliśmy takiego maila w sprawie dwóch kotów po zamrłej osobie. Pani chce finansować pobyt w dt:

------
Dzien dobry,
Zwracam sie do panstwa z zapytaniem i prosba o pomoc.
W zeszlym tygodniu zmarla moja babcia i pozostawila po sobie dwa koty.
Rozeslalam wici wsrod znajomych ale niestety narazie bez skutku.
Obydwa koty sa domowe, wysterylizowane, wytrenowane w uzywaniu kuwety, zyly pod jednym dachem z psem.
Mietek ma 6 lat a Cudak 11.jesli chodzi o tego drugiego to wiem ze szanse na adopcje sa male ze wzgledu na wiek i stan zdrowia-ma problemy z pecherzem i potrzebuje specjalistycznej karmy.
Ale bardo mi zalezy zeby Mietek znalazl dobry dom.
Jesli bedzie mozliwosc adopcji koty zostana przezmnie zawiezione do weterynarza i dokladnie przebadane.
Zakupie rowniez nowe kuwety dla nich i miseczki.Oczywiscie przez caly czas dopuki nie znajda domu bede finansowac ich karme.
Prosze rowniez dac znac jak bym mogla pomoc Panstwa organizacji, niestety tylko finansowo bo mieszkam za granica.
pozdrawiam
------
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

Post » Pt kwi 29, 2011 7:15 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Dzis mam dzień bazarkowy, wiosenne wyprzedaze oraz nowe bazarki!
zapraszam do zakupu oraz ich podbijania co dzień do góry.

viewtopic.php?f=20&t=127136
viewtopic.php?f=20&t=127135
viewtopic.php?f=20&t=127137
viewtopic.php?f=20&t=127138
viewtopic.php?f=20&t=127141
Ostatnio edytowano Pt kwi 29, 2011 9:22 przez maria_kania, łącznie edytowano 4 razy
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pt kwi 29, 2011 7:38 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

ludzi chyba pogięło w beret....tak jakby rude i białe rosły na ulicy :( a pinwginy i krówki to od razu do piachu trzeba, boich i tak nikt nie zechce

Na szczęście nie jest tak źle. Sąsiadka w zeszłym roku wyadoptowała śliczną zielonooką krówkę, mój aktualny kandydat na zięcia cierpliwie pracuje nad mamą w kwestii kota - w rachubę wchodzi tylko pingwin. A moja mama nie znosi rudych, a uwielbia czarne :)

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Pt kwi 29, 2011 13:04 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

mam małe pytanko: to ktoś od Was?

http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z278514595

Trzy policyjne kocięta szukają miłości na resztę życia. Obecnie mają ok.2 tygodni , dwa tygryski bure i jeden pingwinek. Dwa o umaszczeniu tygrysim już widzą trzeci najsłabszy jeszcze nie. Kocięta obecnie znajdują się na terenie Gdańskiej komendy policji we Wrzeszczu. Kocięta będą do oddania za ok. 1,5 miesiąca lecz już teraz szukamy im odpowiedzialnego domu. Kocięta do oddania za podpisaniem umowy adopcyjnej.
Kontakt Katarzyna 501-690-630
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt kwi 29, 2011 14:43 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

echtom pisze:Od paru dni nie może się dodzwonić do Ifciastu, więc może dałoby się zamieścić ogłoszenie w grzecznościowych PKDT? Kotka na maksa proludzka i miziasta - mam parę zdjęć, jakość średnia, bo zrobione komórką, ale podpowiedzcie mi, jak się wkleja i w jakim formacie muszą się zmieścić :oops:
http://pkdt.pl/koty-do-adopcji/pkdt/302-szarusia

ssb

Post » Pt kwi 29, 2011 15:45 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

mpacz78 pisze:Słuchajcie, kto się zorientuje jak to dokładnie działa i ile można na tym zarobić?
Za umieszczenie reklamy zooplus na swojej stronie internetowej można dostawać prowizje.

http://www.zooplus.pl/affiliate/zostac_ ... que=HTML19

Szymon, mógłbyś się w tym zorientować, czy warto byłoby aby pkdt weszło we współprace z zooplusem umieszczając ich reklame na naszej stronie? Jeśli warto to zróbmy to! Co wy na to?
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt kwi 29, 2011 18:20 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

a skąd mam wiedzieć ile ludzi kliknie w reklamę a potem po tymże kliknięciu w odpowiednim terminie coś kupi, a jeśli kupi to czy 3-5% tej kwoty którą dostaniecie po kwartale będzie warte zachodu i wkurzania użyszkodników reklamami ?

ssb

Post » Pt kwi 29, 2011 19:17 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

XAgaX pisze:mam małe pytanko: to ktoś od Was?

http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z278514595

Trzy policyjne kocięta szukają miłości na resztę życia. Obecnie mają ok.2 tygodni , dwa tygryski bure i jeden pingwinek. Dwa o umaszczeniu tygrysim już widzą trzeci najsłabszy jeszcze nie. Kocięta obecnie znajdują się na terenie Gdańskiej komendy policji we Wrzeszczu. Kocięta będą do oddania za ok. 1,5 miesiąca lecz już teraz szukamy im odpowiedzialnego domu. Kocięta do oddania za podpisaniem umowy adopcyjnej.
Kontakt Katarzyna 501-690-630

Nie, ale Pani dzwonila w ich sprawie, mamy za 2 mc wysterylizowac ich matke.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pt kwi 29, 2011 20:38 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

ssb pisze:a skąd mam wiedzieć ile ludzi kliknie w reklamę a potem po tymże kliknięciu w odpowiednim terminie coś kupi, a jeśli kupi to czy 3-5% tej kwoty którą dostaniecie po kwartale będzie warte zachodu i wkurzania użyszkodników reklamami ?

Sorry, Szymon za pytanie, ja właśnie nie rozumiałam jak to działa, nie rozumiem skąd sklep będzie wiedział którzy kupujący kupili bo widzieli reklamę na naszej stronie... no chyba że się liczy tylko jeśli wszedł na stronę, kliknął reklamę (która od razu przekierowuje na stronę) i od razu dokonał zakupów....
Ehhh, to chyba nie warte zachodu.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt kwi 29, 2011 20:47 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

to jest pewnie przez ciasteczka, czy jakoś tak, tzn. w regulaminie jest że musi zakupić w ciągu 30 dni od daty kliknięcia, pytanie ilu użytkowników ma ustawione czyszczenie sesji i jak (można ustawiać ilość dni, albo od razu po zamknięciu przeglądarki, etc.) Ilu blokuje reklamy (adblock) ? Pytanie na kogo miała by być umowa... na Vivę ? Hosting strony jest na Sabinę, ale PKDT jako takie jest podpięte pod Vivę...

Osobiście pomysł umieszczania na stronie pkdt jakiś treści "komercyjnych" mi się nie podoba, wszędzie tego pełno...

jeśli Wam na tym zależy to można zrobić ankietę wśród odwiedzających -- czy chcą reklam.

ssb

Post » Pt kwi 29, 2011 21:37 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Za ogłoszenie już podziękowałam :), teraz potrzebuję rady. Mam na podwórku 2-letnią czarną kotkę, która ostatnio niedomaga - chudnie, nie ma apetytu, zaczyna jej wychodzić sierść. Czy byłaby opcja pokazania jej któremuś z fundacyjnych wetów, ewentualnie z przetrzymaniem na przeleczenie, i ile by to kosztowało? Kicia sympatyczna i przyjazna, ale chyba za mało atrakcyjna, by próbować szukać jej domu, więc chciałabym chociaż ją zbadać i przeleczyć.

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

[poprzednia][następna]