Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 27, 2011 14:34 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Śpij spokojnie [*]

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt kwi 01, 2011 10:33 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Przypomnę Willow, która ciągle szuka domu. W jej wypadku najlepszy byłby domek z dziećmi lub innym zwierzakiem z wielkimi pokładami energii.
Ostatnio w odwiedzinach u Pani doktor była jakaś znajoma z dziećmi. Willow podobno była w siódmym niebie. Nie odstępowała dzieciaków na krok. Podstawiała się do głaskania i bawiła się bardzo ładnie. Dzieci podobno też były zachwycone :1luvu:

Miziasta Willow, z bateriami Energizer, które dodatkowo mają opcję samoładowania się szuka odpowiedniego dla niej domku, który wytrzyma jej ADHD
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Sob kwi 09, 2011 9:55 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Chciałam zapytać gdzie jest teraz Willow w DT tak :?: nie jestem na bieżąco na wątku :oops:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob kwi 09, 2011 10:48 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

CatAngel pisze:Chciałam zapytać gdzie jest teraz Willow w DT tak :?: nie jestem na bieżąco na wątku :oops:

Willow od lipca zeszlego roku przebywa w tym samym miejscu - w hoteliku przy lecznicy.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Sob kwi 09, 2011 11:39 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

A jak wam napiszę, że mam może dom dla Willow :) w Warszawie. :D Komu nr w tedy przekazać(czekam jeszcze na nr tel jaktylko dostanę przekazę)) to byście może zadzwonili :) Jest to córka pewnej pani która się przeprowadza i będzie mieszkać w Falenicy to dzielnica Warszawy. I z chęcią dałaby kotu dom :)

Edit: Kot jest od jakiegoś czasu, że tak napiszę obserwowany na FB w moim albumie :) :)
Ostatnio edytowano Sob kwi 09, 2011 12:21 przez CatAngel, łącznie edytowano 4 razy

CatAngel

Post » Sob kwi 09, 2011 11:44 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

CatAngel ja cię, ty działasz jak... koci odrzutowiec.
W górę kotuńcię, za domek :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob kwi 09, 2011 11:52 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

fiona.22 pisze:Miziasta Willow, z bateriami Energizer, które dodatkowo mają opcję samoładowania się szuka odpowiedniego dla niej domku, który wytrzyma jej ADHD

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

meksykanka pisze:CatAngel ja cię, ty działasz jak... koci odrzutowiec.
W górę kotuńcię, za domek :ok:

:) no zobaczymy co z tego wyniknie :ok:

CatAngel

Post » Sob kwi 09, 2011 12:14 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

No to trzymamy mocno :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Sob kwi 09, 2011 12:18 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

ja też :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob kwi 09, 2011 12:19 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

CatAngel byłoby wspaniale, gdyby się udało :ok:

Willow jest naprawdę niesamowitą kotką, która uwielbia ludzi. Fiona bardzo precyzyjnie opisała Jej charakter. Kicia lubi pogadać :) Gdy byliśmy w lecznicy z Presto i Pigo, Willow, z pokoju obok, głośno domagała się wypuszczenia. Wetka otworzyła drzwi, a kotka wpakowała się nam na kolana barankując, mrucząc, ocierając się, wystawiała brzuszek do miziania. Widziała nas pierwszy raz, a była tak niesamowicie szczęśliwa, że jesteśmy, że Ją głaskamy :1luvu: :1luvu: :1luvu: A my z TŻ załamani, że nie możemy Jej zabrać za sobą.

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob kwi 09, 2011 12:23 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Ok mam nr do Agnieszki :) (tylko prosi, aby zadzwonić w poniedziałek, bo są w rozjazdach-przeprowadzka)
Komu podać :?:

CatAngel

Post » Sob kwi 09, 2011 12:33 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

A czy Paul ma dom :?: bo Agnieszka może dała bym dom Willow i Paulowi :) Jej mama pisała mi, że szkoda aby Willow była sama :( więc są chętni na dwa :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: i jeszcze jeden transport by był :)

Także dajcie znać komu nr podac do Agi, ale nie śpieszno bo dzwonić to dopiero w poniedziałek :)

A i zapomniałam zapytać czy one są ciachnięte.

CatAngel

Post » Sob kwi 09, 2011 12:53 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Paul pojechał do własnego domku w ostatni weekend marca. Gratisek też :) Willow jest wysterylizowana. Nr telefonu najlepiej przekazać Fionie i/lub Niteczce - ja nie jestem osobą decyzyjną.

Kopiuję z kieleckiego wątku:
Gem pisze:Koty oczekujace na adopcje

Kuki *
Obrazek

Wilow
Obrazek

Igraszka
Obrazek

Pingu
Obrazek

Presto
Obrazek

Pigo
Obrazek

* Jeżeli chodzi o Kukiego to musiałaby wypowiedzieć się Fiona, ponieważ okazało się, że kocurek ma białaczkę :crying: :crying: :crying:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob kwi 09, 2011 12:59 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Jest domek zainteresowany Kukim - i to nawet mimo bialaczki. Nie ma jednak mozliwosci, by Kuki zamieszkal w tej chwili z kotem, ktory na bialaczke nie choruje.

Do adopcji sa na pewno Pingu, Presto i Pigo.

W uzupelnieniu informacji o Willow: ostatnio lekarki mowia, ze sie uspokoila troche ;)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Sob kwi 09, 2011 13:02 Re: Kociaki z Radlina-Willow czeka na dom. Śnieżek za TM :(

Ok to wysyłam Fionie na pw tel :) A pani Kasi(mamie Agnieszki) informacje :) i zdjecia kotów :)

CatAngel

[poprzednia][następna]