kociarkowaaaa pisze:Ja mogę przyjechać w niedzielę, wiem, że dawno mnie nie było. ale ogarniałam szkołę, potem kurs, pracę i tak się to wszystko złożyła.
od dzisiaj jestem oficjalnie technikiem weterynarii
jakby ktoś mógł mi zrobić streszczenie wszystkiego co trzeba zrobić to będę wdzięczna bardzo

Julia
Gratulacje

Straszczenie krótkie
Li - w najmniejszym pokoiku - musi dostać enzymy ( są w szufladzie biurka na ogólnym ) - nasypujemy proszek z kapsułki na mokre jedzenie i zostawiamy na 15 minut nie mieszając. Po 15 minutach dajemy Li do zjedzenia.
szpitalik -
- Diana dymna - mieszka luzem na szafie. Mozna dawavc jej tam jedzenie - dodać zylkene do jedzenia - biało-niebieskie - jest w kuchni na pralce
- Lolek - luzem w szpitaliku - do jedzenia suchy intestinal, do mokrego można dać bioprotect ( w kuchni na pralce )
w klatkach:
- szylkretowa Cola - miła, nie bierze leków
- naprzeciwko niej - biało-czarny Złomek - miły, choć miewa humorki - nie bierze leków
- klatka przy oknie - biało-bury Marian - test na felv wyszedł dodatni - traktujemy go jak kota białaczkowego. Nie puszczamy do innych kotów, obsługa w rękawiczkach, do jedzenia dajemy mu IMMUNIT 1/3 kapsułki ( w kuchni na pralce )
pokoik dziewczyn - ten po lewej stronie
- Katia - trikolorka obżartuch - mokre dajemy normalne, suche do karmnika na sam koniec dyżuru. Nie za duzo
- Klara - burasia - jak wyżej
- Róża - szylkretka czarna - mieszka w budce drapaka. Milutka do ludzi, nie lubi innych kotów - dajemy jej jedzenie ( mokre i suche) do budki
ogólny
- Kicia biało-srebrna - zestresowana - można jej dac mokre jedzenie osobno, koty ja denerwuja, do mokrego dosypac biało-niebieskie Zylkene
- reszta towarzystwa na ogólnym: Mela ( biało-czarna ), Leon ( bury), Blacky ( pingwin ) , Węgielek ( czarny) , Ozzy ( czarny płochliwy), Ptyś
Nikt nie bierze jakoś specjalnie leków, więc tylko jedzenie dajemy, wymieniamy wodę i wsypujemy do karmników suche

Ptys ma straszne kołtuny na grzbiecie, więc się nie przeraź. Trzeba go wyczesać, ale tu sa dwie osoby potrzebne i troche czasu, więc to musi troszkę poczekac