SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 23, 2011 9:34 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Bardzo was wszystkich przepraszam :oops: a szczególnie kota.Jeśli ktoś chce to niech to ciągnie na moje nerwy to już za dużo.Niech sobie Haldeman pisze i robi co chce-ja nie jestem w stanie wyrwać tego kota od niego.Kot jest na parkingu,raz jest raz go nie ma ,on go nie przywiąże....wobec tego on nie może zdecydować co do soboty.Teraz dostałam sms-a:
Rób co chcesz.Chcą niech przyjeżdżają.kobieta i tak będzie bo się losem tego kota interesuje
chodzi o kobietę z gazety.Tylko nie napisał GDZIE MACIE JECHAĆ :evil: :evil: :evil: :evil: ale może zaraz napisze :twisted:
Meksykanka jeśli nie poda gdzie jechać to doopa blada.Gazeta,która sie interesuje kotem jest z Ostródy bo zobaczyła kota w ogłoszeniach na stronce AFN;może ktoś ma tam kogoś znajomego żeby coś się dowiedzieć;może wiedzą gdzie ten kot jest?Jeśli oczywiście chcecie to ciągnąć :? .Słuchajcie ja przez siedzenie na kompie zawalam robotę-mam 22footra +4 suczki,roboty ogrom 8O -bo mam tak:...-6kotów+3kuwety;-2duuuuże koty+2duże kuwety;-1duży kot+1kuweta;-8młodych kociaków+3kuwety;-1koteczka w kojcu+1kuweta;-4dorosłe duże koty+4kuwety czyli mam 14kuwet do obrobienia a to co robią suczydła na dworze i w ogrodzie to istny,totalny sajgon :twisted:
UWAGA[/b ] dostałam info-kot jest na ul.Mickiewicza-czyli chodzi o jakiś parking na tej ulicy;ponoć Haldeman tłumaczył dokładnie gdzie kot jest dla [b]liberian;czy to prawda? liberian-czy wiesz coś na ten temat?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro mar 23, 2011 9:40 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Wiecie,że tak mnie dobiła ta sprawa,że chyba poroszę o bana dla siebie -dożywotniego :evil:

edit:kot jest na ul.Sienkiewicza nie Mickiewicza a parking przy tzw.blaszaku,miedzy choinami;tyle gwoli scisłości;co wy na to?może jeszcze warto próbować :( ?

J.D.

Post » Śro mar 23, 2011 13:01 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

A nie mówiłam :evil: dalej w to brnijcie i się denerwujcie :evil: temu kotu nie da się pomóc :( w balona was robi :evil:
Ten kot jest dziki raz jest raz go nie ma- to tak jak u mnie moje koty wolno-żyjące :roll:
U mnie jest kot co potrzebuje operacji ogonka, ale też raz jest raz go nie ma :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro mar 23, 2011 13:12 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Nie mógłby ktoś na miejscu przejść i chociaż sprawdzić? Najlepiej przetrzymać nawet w piwnicy te parę dni, bo wszystko już na kota czeka i rozumiem J.D., że trudno jej kotka zostawić, ale w ciemno też trudno jechać lub ryzykować, ze kot przez te parę godzin się nie pojawi. Ja nie mam tam nikogo, ale może ktoś z forum, rodzina, przyjaciel? :!: :!: :!: Tu już naprawdę niewiele trzeba :!:
Edit: może w tytuł wpisać, że prośba do osób z Morąga
pwpw

Post » Śro mar 23, 2011 13:18 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

pwpw pisze:Nie mógłby ktoś na miejscu przejść i chociaż sprawdzić? Najlepiej przetrzymać nawet w piwnicy te parę dni, bo wszystko już na kota czeka i rozumiem J.D., że trudno jej kotka zostawić, ale w ciemno też trudno jechać lub ryzykować, ze kot przez te parę godzin się nie pojawi. Ja nie mam tam nikogo, ale może ktoś z forum, rodzina, przyjaciel? :!: :!: :!: Tu już naprawdę niewiele trzeba :!:
Edit: może w tytuł wpisać, że prośba do osób z Morąga

tytuł musiałby zmienic chyba autor watku :roll: więc nic z tego :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro mar 23, 2011 13:20 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

No tak.. gapa ze mnie :oops:
pwpw

Post » Śro mar 23, 2011 13:25 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Ja niestety nie znam nikogo w tamtym kierunku.
Nie komentuję nie w tym wątku,żeby sytuacji nie zaogniać.

Oferta transportu nadal aktualna - korespondowałam z J.D. na PW.

A może otworzyć nowy wątek z odwołaniem (linkiem do tego), żeby było wiadomo o co chodzi?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro mar 23, 2011 13:35 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Albo wątek z prośbą na Kotach, widuje takie o wizyty przed-adopcyjne. Ważne by ktoś się znalazł, bo inaczej, jak np kotka ktoś wcześniej nakarmi, może cała wyprawa się nie powieść. Tu o 3-4 dni i sprawdzenie cała sprawa się 'rozbija'
pwpw

Post » Śro mar 23, 2011 13:37 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

acha zapomniałam ,że mialam tu nie pisać :? juz milknę :mrgreen: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro mar 23, 2011 13:43 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

kotx2 pisze:acha zapomniałam ,że mialam tu nie pisać :? juz milknę :mrgreen: :D

Milczenie to ponoć złoto, ale mi nigdy tego dobra nie przybyło od milczenia :mrgreen: 8)
pwpw

Post » Śro mar 23, 2011 16:22 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Wiecie co tak naprawdę to wszystko moja wina,że dałam się wciągnąć i wciągnęłam w to was wszystkich bo niestety bez pomocy Haldeman7 nic nie jesteśmy w stanie zrobić :( przecież nie będziecie jechać i stać na jakimś glupim parkingu "czekając na kotota".Facet uważa,że jest usprawiedliwiony-podał adres :evil: teraz to już będzie na forum,że zawiodło- a wszystko przez moją naiwność :oops:

J.D.

Post » Śro mar 23, 2011 16:24 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

J.D. pisze:Wiecie co tak naprawdę to wszystko moja wina,że dałam się wciągnąć i wciągnęłam w to was wszystkich bo niestety bez pomocy Haldeman7 nic nie jesteśmy w stanie zrobić :( przecież nie będziecie jechać i stać na jakimś glupim parkingu "czekając na kotota" :evil: Facet uważa,że jest usprawiedliwiony-podał adres :evil: teraz to już będzie na forum,że zawiodło- a wszystko przez moją naiwność :oops:

Aśka przestań :evil: nie Twoje wina.

Nie może ktoś tam tylko podejść(z tej misjscowości) :roll: i luknąć czy kot jest i w jakim jest stanie :roll:
Tyle, żeby wszyscy na wątku byli spokojni :)
Ostatnio edytowano Śro mar 23, 2011 16:27 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Śro mar 23, 2011 16:25 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

J.D. pisze:Wiecie co tak naprawdę to wszystko moja wina,że dałam się wciągnąć i wciągnęłam w to was wszystkich bo niestety bez pomocy Haldeman7 nic nie jesteśmy w stanie zrobić :( przecież nie będziecie jechać i stać na jakimś glupim parkingu "czekając na kotota" :evil: Facet uważa,że jest usprawiedliwiony-podał adres :evil: teraz to już będzie na forum,że zawiodło- a wszystko przez moją naiwność :oops:

Nie przesadzaj :wink: Twojej winy to w tym nie ma za grosz...
Haldeman7, czy masz zamiar umożliwić pomoc dla tego kota, czy od miesiąca wodziłeś tu wszystkich za nos? Bądź dorosły, człowieku, i zrób wreszcie coś!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro mar 23, 2011 16:26 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Rób co chcesz.Chcą niech przyjeżdżają.kobieta i tak będzie bo się losem tego kota interesuje

Ale to jest świetne :twisted: :roll: swoje zachowam dla siebie :roll: , żeby bana nie dostać :roll:

Skoro ta kobieta się losem kota "interesuje" to czemu kot w ulicy jeszcze. :roll:

CatAngel

Post » Śro mar 23, 2011 16:31 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Boję się niestety, że forum nie daje szansy zaostania "gwiazdą medialną" a kobieta z gazety tak.
Nie chcę zaogniać sytuacji, ale przecież nie możemy galopować 500 km (licząc w dwie strony) po to żeby się przewietrzyć.

Pomóż Haldeman jeśli już raz kocinie pomogłeś.
Proszę.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]