WAWA-Wielkanocny Kacper zyczy Wesołych Świat! :)) str.53

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 0:44 Re: WAWA-Kacper -chore nerki,po USG - zagłosuj na Kacperka! s.40

Prążek pisze:do kiedy ten konkurs bo nie wiem, czy dalej po znajomych wysyłać

Jeszcze 32 dni - Kacper ma 25 głosów i rywalizuje z psem, ktory ma 26 :D :D :D

Dzięki! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lis 24, 2010 0:46 Re: WAWA-Kacper -chore nerki,po USG - zagłosuj na Kacperka! s.40

graszka-gn pisze:Na prośbę Marzenki zrobiłam banerek bazarkowy - bierzcie do podpisów kto tylko może :kotek:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=119887][img]http://miau.strefa.pl/Wwa-BazarKacpra.gif[/img][/url]

Dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro lis 24, 2010 0:55 Re: WAWA-Kacper -chore nerki,po USG - zagłosuj na Kacperka! s.40

PcimOlki pisze:Jeśli jednak je przerwiesz, postaraj się jakoś kocura dopajać. Na Olka skuteczne jest zalanie połowy saszetki Whiskasa szklanką wody. Jak wypije wode, rzadko kiedy ma jeszcze siłe zjeść. :-)

Przekazałam. I się przed chwilą dowiedziałam, ze kacper z wielką chęcią wypił wodę dolaną do połowy saszetki Renala po czym zjadł ją. Generalnie chłopak nie pije zbyt wiele i cieszę się, ze w ostatniej chwili wycofałam z zamowienia wór suchego Renala. Jesli już to będzie tylko na mokrej karmie.

A z innych, poza wetowych wieści.
Kacper już 3 tydzień siedzi zamknięty w przedpokoju z dostępem do kuchni i uczy się życia kota domowego, czyli np. uczy się bawić kulką na sznurku. Dziś właśnie załapał o co chodzi i nawet polował na nią zza kocyka :D Wczesniej patrzył wielce zdumiony dlaczego to mu się maha przed nosem takimniewiadomoczym :D :D :D

Swoją samotność próbuje opanować szukając sobie przyjaciół. Wczoraj się zaprzyjaźnił z... mopem 8O :ryk: :ryk: :ryk:
A wyglądało to tak: Iza w przedpokoju, mop stoi oparty o ścianę w kuchni, Kacper w kuchni. Po chwili Iza widzi Kacpra skradającego się do mopa - w kocim tempie - podszedł, stanął, patrzy - mop nic. Trącił go łapą, raz, drugi, trzeci - mop nic, stoi niewzruszony. Podszedł bliżej, zaczął wąchać, obwąchiwać - mop nic. I po chwili Iza się odwraca i widzi szczęśliwego Kacpra siedzącego obok mopa - zadowolony, ze znalazł w końcu przyjaciela, który się go nie boi, nie ucieka przed nim, nie kuli się... :ryk: :ryk: :ryk:

Kacperku, zdrowiej kochany... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro lis 24, 2010 0:59 Re: WAWA-Kacper-PNN?,potrzebna pomoc -zagłosuj na Kacperka! s.40

Kochany Kacperku-dzielny pogromco mopów!! zdrowiej :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 24, 2010 2:36 Re: WAWA-Kacper-PNN?,potrzebna pomoc -zagłosuj na Kacperka! s.40

Zagłosowałam na Kacperka i dodatkowo linka z adresem do konkursu rozesłałam do wszystkich znajomych - mam nadzieję, że to poprawi jego notowania.

Trzymam kciuki za futerko :ok: :ok: :ok:
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Śro lis 24, 2010 8:16 Re: WAWA-Kacper-PNN?,potrzebna pomoc -zagłosuj na Kacperka! s.40

Irlandzka Myszka pisze:Zagłosowałam na Kacperka i dodatkowo linka z adresem do konkursu rozesłałam do wszystkich znajomych - mam nadzieję, że to poprawi jego notowania.

Trzymam kciuki za futerko :ok: :ok: :ok:

Dzieki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro lis 24, 2010 11:13 Re: WAWA-Kacper-PNN?,potrzebna pomoc -zagłosuj na Kacperka! s.40

Kciuki za Kacperka i konkurs :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 25, 2010 1:12 Re: WAWA-Kacper-PNN?,potrzebna pomoc -zagłosuj na Kacperka! s.40

Marzenia mój mąż mnie zabije ale trudno. Widzę, że walczysz o Kacperka i słuchając dobrych rad chcesz to robić mądrze. Ujęłaś mnie swoją postawą. Podaj mi proszę na pw namiary do przelewu bo chcę Ci jakoś pomóc.

Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Obrazek

Irlandzka Myszka

Post » Czw lis 25, 2010 9:16 Re: WAWA-Kacper-PNN?,potrzebna pomoc -zagłosuj na Kacperka! s.40

Irlandzka Myszka pisze:Marzenia mój mąż mnie zabije ale trudno. Widzę, że walczysz o Kacperka i słuchając dobrych rad chcesz to robić mądrze. Ujęłaś mnie swoją postawą. Podaj mi proszę na pw namiary do przelewu bo chcę Ci jakoś pomóc.

Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Jestem mocno miło zaskoczona - dzięki wieeeelkie!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Czw lis 25, 2010 14:58 Re: WAWA-Kacper-PNN?,potrzebna pomoc -zagłosuj na Kacperka! s.40

Grosik poszedł. Nie jest tego dużo, ale tylko tyle miałam na koncie :). Postaram się jeszcze coś podesłać.

Trzymam kciuki za Kacperka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Irlandzka Myszka

Post » Czw lis 25, 2010 15:00 Re: WAWA-Kacper-PNN?,potrzebna pomoc -zagłosuj na Kacperka! s.40

Za Kacperka nieustające :ok:

Erin

Post » Pt lis 26, 2010 0:41 Re: WAWA-Kacper-PNN?,potrzebna pomoc -zagłosuj na Kacperka! s.40

Kacperek posmutniał.... Całą noc miauczał bardzo, bo nie chciał być sam.... W obecności człowieka od razu się uspokaja, a je tylko podczas głaskania, no, ewnetualnie wystarczy siedzieć tuż obok niego.....

Marzenia11

Post » Pt lis 26, 2010 0:57 Re: WAWA-Kacper-PNN?,potrzebna pomoc -zagłosuj na Kacperka! s.40

Kochany kocurek :1luvu:

Erin

Post » Pt lis 26, 2010 2:30 Re: WAWA-Kacper-PNN?,potrzebna pomoc -zagłosuj na Kacperka! s.40

Marzenia11 pisze:.... no, ewnetualnie wystarczy siedzieć tuż obok niego.....

No to trzeba siedzieć.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pt lis 26, 2010 6:45 Re: WAWA-Kacper-PNN?,potrzebna pomoc -zagłosuj na Kacperka! s.40

PcimOlki pisze:No to trzeba siedzieć.

No to Iza siedzi, ale nie da się nocy całej spędzić w przedsionku lub w kuchni.... choć już pomyslała o kupieniu łóżka do kuchni :mrgreen: tylko co na to rezydentki, które z nią spią? I tak już są z lekka wkurzone.

Marzenia11

[poprzednia][następna]