Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 24, 2009 9:54 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Jezu jak dobrze że z maluszkami lepiej. Teraz już musi być tylko dobrze :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 24, 2009 9:56 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Tak sobie myślę, że zanim zauważono ja na tym osiedlu to przecież gdzieś musiała się chować i znając ją nie doszła do tego osiedla i pomyślała sobie "o tutaj bedzie mi fajnie więc od razu pokaże sie ludziom" napewno jakiś czas się chowała więc sobie myślę, że może teraz też sie chowa i czeka, aż poczuje sie bezpiecznie co nie???
viewtopic.php?f=1&t=100471&p=4958395#p4958395
Tak bardzo sie denerwuje, tak bardzo bałam sie popełnic błąd, że popełniłam błąd nie próbujac go popełnić!!!!to czego bałam sie najbardziej byc może juz dawno sie stało a ja żyje złudzeniami, że ona tam jest!!!!

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Czw wrz 24, 2009 10:34 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Jest Kochana, bo gdzie miałaby pójść.
Naprawdę myślę, że się mijacie. :!:
Gdy ona jest w jednym miejscu, Ty czekasz w drugim
i tak w koło macieju.
Mam nadzieję, że wasze drogi się w końcu spotkają – MUSZĄ!!!

Właśnie byłam z psem i przechodziłam koło miejsca,
gdzie pierwszy raz ją zobaczyłam – taką nieprzytomną – oj.
Tęsknie za nią i tak bym już chciała przestać się o nia martwić. :cry:
Zobaczyć zdjęcia Tysi, jak się razem tulą i jak śpi w staniczkach…

Wiem, wierzę, że kiedyś takie zdjęcia zobaczę…
tylko czemu Ci na górze nie chcą nam w tym pomóc… :(

Zła o to, że kociaki rozrabiają – no co Wy. :roll:
Też się cieszę, że mają na to siłę i wolę, żeby rozniosły cały pokuj,
niż miały by znów opaść z sił…
ale wkurzam się swoją drogą… :wink:

To Taszka jest prowodyrem wszystkich psot.
Boje się o nią, czy uda się takiej psotnicy znaleźć dom, a jeśli,
to czy po tygodniu nie wyląduje spowrotem u mnie,
albo nie daj Boże na ulicy… :(
bo jest dla ludzi naprawdę cierpliwych.
Mam nadzieję, że z tego wyrośnie i pewnie tak będzie,
bo to przecież jeszcze dziecko, które roznosi energia,
ale żeby znalazł się ktoś, kto tego dzieciucha pokocha…
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Od: Pt lip 31, 2009 17:24

Post » Czw wrz 24, 2009 11:44 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

zawsze możesz ją do grupińskich przywieźć :lol: pamietam, że mój Lusinek jak miał atak szału to latał po całej chacie, wbijał sie w psy a Kicia to musiała sie chowac przed nim, właził wszędzie, nawet na piec i wysoko na szafki w kuchni :) masz wesoło i irytująco zarazem :) ale normalnie smiać mi sie chce jak sobie pomysle jak one rozrabiają :)

tysia6667

Post » Czw wrz 24, 2009 11:50 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

coraz częsciej sobie myślę, że ona może wraca na Polną...wiem, że mówiłaś, że to niemożliwe ale szarka to nieprzewidywalny kot a kicia znowu sie tak dziwnie zachowuje, o tej porze zawsze spi w domu na włochatym dywaniku w pokoiku a dzisiaj jej nie ma, na ogrodzie jej nie widać, a wczoraj adrian mówił, że w pewnym momencie wparowała do do domu, poleciała do pokoiku niespokojnie go obeszła jak by czegoś szukała i wyszła....zastanaiwające co nie??

tysia6667

Post » Czw wrz 24, 2009 16:35 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

A może ma rujke i pobiegła za jakimś kocurem?
Gosiara

Post » Czw wrz 24, 2009 16:43 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Gosiara pisze:A może ma rujke i pobiegła za jakimś kocurem?

Szarunia jest wysterylizowana. Kciuki za Koteczkę nieustające :ok: :ok: :ok: :ok:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Czw wrz 24, 2009 17:09 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

koteczki, czy wy cos wiecie, czy Szarka wam cos kiedys mowila, ze chce zwiac i gdzie?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 24, 2009 17:14 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Kciuki za KOCIAKI Trzymamy nieustająco. :ok:

Zajrzyjcie do Pina.
Środkowy banerek.
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Czw wrz 24, 2009 17:56 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Oby kociaki wracały do zdrowia :) a Szarka niech w końcu sie przestanie bawić w chowanego, najwyższy czas do domu :!:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw wrz 24, 2009 18:13 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

psikkkkkkkkkk do domu :!:
Gosiara

Post » Pt wrz 25, 2009 7:27 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Tysia to może bys tak tym razem sprawdziła koło siebie w najblizszej okolicy :ok: :ok: :ok:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pt wrz 25, 2009 10:03 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

na osiedlu obok mnie? tam gdzie szukałam pierwsze dwa tyg? myślisz, że Szarka sie cofa? bo jesli chodzi Ci o moją najbliższą okolice to sa domki jednorodzinne i raczej wstepu na ogrody nie mam by myszkować, pójde dzisiaj ale dopiero jak wróce z osiedla zero, może akurat

tysia6667

Post » Pt wrz 25, 2009 10:07 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Szarka się chyba z Leonem zmówiła :evil:
viewtopic.php?f=13&t=99306&start=825
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt wrz 25, 2009 10:15 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Jesli nadal jest na osiedlu zero to jest to ok 5 km ode mnie, jeśli szła torami (które są jakieś 100 m po prostej od mojego domu) to wychodzi może ze 2 góra 3 km, jeśli szła ulicą mijała po drodze działki potem osiedle domów jednorodzinnych potem kolejne działki, stary basen, kolejne osiedle, musiała skręcić by tam dojść. to jest na prawde nieprawdopodobne, że tam wylądowała, że wybrała to osiedle, że może sobie poszła i nie wiadomo gdzie, jest tyle terenów, które mogła sobie teraz wybrać, tylko pytanie czy faktycznie sobie poszła, czy tam gdzie jest dokarmiaja koty, bo w moim poblizu to nikt nie dokarmia a na osiedlu zero tak. jesli poszła i jest w miejscu mało uczęszczanym przez ludzi to dupa blada!! mój kumpel, któremu notorycznie giną koty domowe, stwierdził, ze ktos musiał ja przywieźć pod maską bo jego żona kiedyś wróciła tak z obcym kotem. z drugiej strony była na tym osiedlu dwa tyg zanim znikła!!! koty przecież przywiązuja sie do miejsca!!! dlatego sobie myslę, że jej się coś złego stało, wczoraj znoau słyszałam miuczenie małego kota...Saffciu szarunia przeciez nie piszczała prawda??

tysia6667

[poprzednia][następna]