Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
soso pisze:Moje kociątko jest do adopcji - może akurat nie tych, bo i kocurek i starszy, ale jakby kto szukał miziaka to proszęPoproszę Majkę, niech go wrzuci na pkdt
Agnieszka Marczak pisze:Czy mamy jakieś młode koty do adopcji?
Jedni chcą pingwinkowatą kociczkę a drudzy kociczkę byle małą
Koty nam sie skończyły?
kinga-kinia pisze:Agnieszka Marczak pisze:Czy mamy jakieś młode koty do adopcji?
Jedni chcą pingwinkowatą kociczkę a drudzy kociczkę byle małą
Koty nam sie skończyły?
ja mam mała pikpoczkę ale jeszcze nie jest gotowa do adopcji jeszcze się zbyt boi hałasów i gwałtownych ruchów.
Agnieszka Marczak pisze:soso pisze:Moje kociątko jest do adopcji - może akurat nie tych, bo i kocurek i starszy, ale jakby kto szukał miziaka to proszęPoproszę Majkę, niech go wrzuci na pkdt
Jakiej maści i w jakim wieku jest?
mpacz78 pisze:Znowu koty nam sie skończyły![]()
![]()
Puchatek jest ale ma 5 mies i jest dzikawy, wiec tylko dla świadomych i cierpliwych![]()
Na Pustkach biega 4 mies. bura koteczka (prawdopodobnie koteczka) to siostra tej której coś ogonek wyrwało, gdyby było gdzie umieścić p. Asia by złapała w każdej chwili, kicia jest zdrowa, wymaga jedynie oswojenia, odrobaczenia i mogłaby być do adopcji. Mamy jakiś DT chętny ją wziąć?
Na potem będzie jej siostra bez ogonka na razie w trakcie leczenia no i Nelsonek ale to z miesiąc jeszcze najmniej zanim będą do adopcji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 17 gości