Tania,Tonio i Tadzio - wszystkie "T" w swoich domk

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw lis 06, 2008 12:58

:lol:

superowe ogłoszenie! bardzo delikatnie przedstawia ilość energii zawartą w małym ciałku.

Kciuki za kichacza, żeby przestał być tym kichaczem! To faktycznie długaśnie trwa :/

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Czw lis 06, 2008 13:13

gosiaa pisze:Oj to jak one takie podobne ruru może powiedzieć nam jak będzie się zachowywał Tonio jak dorośnie :lol:

Toniek na pewno nie jest takim cykorkiem jak Henio
Heniek to Typ- całuśny cykorek
a Toniek tak z opisów mniemam zawadiacki ŁoBuziaczek, który niczego się nie boi nawet sssstrasnego Georga :roll:
słusssznie domniemam? 8)
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw lis 06, 2008 13:18

I Tonio też ma piękne ogłoszenie :)
tylko brać i kochać :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lis 06, 2008 13:34

ruru pisze:Toniek na pewno nie jest takim cykorkiem jak Henio
Heniek to Typ- całuśny cykorek
a Toniek tak z opisów mniemam zawadiacki ŁoBuziaczek, który niczego się nie boi nawet sssstrasnego Georga :roll:
słusssznie domniemam? 8)

wiesz, ja bym powiedziała, że on się aż głupio, bezmyślnie niczego nie boi... jak to dziecko, bez wyobraźni po prostu :) cykorem nie jest z pewnością :) raz tylko widziałam, jak sie wystraszył, ale do końca to nie jestem pewna, co to było ;) Tonio spał na kanapie, obok siedział TŻ i oglądał tv, poszłam do kuchni i przypomniało mi się, że mamy jeszcze paczkę paluszków, do filmu w sam raz. Wzięłam tę paczkę, to były Lajkoniki, i po drodze do pokoju usiłowałam ją otworzyć nie wysypując jednocześnie zawartości na podłogę :roll: nie wiem, czy dźwięk tej folii czy co, ale Toniek zerwał się ze snu, podskoczył na wszystkich czterech łapkach i czmychnął pod biurko. Wyglądało to prześmiesznie :lol:

natomiast co do całuśności to Tonio jak najbardziej jest plasterkiem :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lis 06, 2008 13:49

Tonio się boi LAjkoników!
Masz na niego haka 8)
koniecznie trzeba dopisać w allegro :P :P :P

a mój heniek, jak był mały wyglądał poważniej niż teraz i przepraszam, że się tu pochwalę miał taką piękną siostrę:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw lis 06, 2008 14:58

ruru pisze:a mój heniek, jak był mały wyglądał poważniej niż teraz i przepraszam, że się tu pochwalę miał taką piękną siostrę:
Obrazek

on jest tu mały? 8O wygląda na poważnego kocura :) siostra faktycznie cudowna, biało-srebrna szylkretka ;)

Georg-inia

Post » Czw lis 06, 2008 15:34

Georg-inia pisze:
ruru pisze:
on jest tu mały? 8O wygląda na poważnego kocura :) siostra faktycznie cudowna, biało-srebrna szylkretka ;)

No właśnie, taki był, a teraz się robi coraz bardziej dziecinny 8O i podobny do Tońka baaardzo
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw lis 06, 2008 17:55

ruru pisze:
Georg-inia pisze:
ruru pisze:

No właśnie, taki był, a teraz się robi coraz bardziej dziecinny 8O i podobny do Tońka baaardzo
:)
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Czw lis 06, 2008 19:12

Wszystko tutaj fantastyczne- ogloszenie Tonia (i foty, i tekst, i background), Henio slodki ze zjawiskowa siostranmjm,kkkkkkk (to robota Demona na klawiaturze, co On chcial napisac... 8O :strach: ) To ja lepiej koncze :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 07, 2008 9:02

postanowiłam popołudniu przywieźć Tońka do CC :( wiem, że nas Ciotka nie lubi, ale nie może tak być dalej... Toniek dla odmiany po interferonie zaczął kichać, i owszem, ale jednocześnie charczy coraz bardziej, i znów mu się grzyb rozwija :( a przecież wciąż je betaglukan!

nie wiem, może krew pobierzemy, może testy zrobimy - chociaż on chyba za mały, gdzies przeczytałam, że testy sa miarodajne dopiero w okolicy 6 m-ca życia, a Tonio ma koło 4... ktoś coś wie na ten temat?

cholera, boję się, no...

Georg-inia

Post » Pt lis 07, 2008 9:21

Inguś, nie marf....<przytula> Ciocia CC na pewno coś zaradzi. Może Tońcio ma jakowąś alergię, czy jak? :roll:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lis 07, 2008 10:14

Inga, glowa do gory!!! Ciocia CC na pewno wytropi te chorerke-chorobke. To nie moze byc nic groznego, po prostu nie moze :twisted: A poza tym grozne chorobska to chyba dzialaja bardzo szybko, a u Tonia to jakies przewlekle swinstwo.
Czekamy na wiadomosci po wizycie u CC!!! Tońciu, Ty sie zabierz za zdrowienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciukasy najgoretsze na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 07, 2008 10:15

Georg-inia pisze:postanowiłam popołudniu przywieźć Tońka do CC :(

Oj to się ciotka ucieszy Obrazek

A tak na poważnie: jakieś straszne paskudztwo sie do Tonia przypałetało i nie chce odpuścić :twisted:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lis 07, 2008 10:17

no luuudzie :(
Toniek, ty zdechlaku, weź się nie wygłupiaj :!: :evil:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt lis 07, 2008 11:58

gosiaa pisze:[Oj to się ciotka ucieszy Obrazek

żywię jednak nadzieję, że może aż tak to nie będzie uciekać :twisted:

Magda ja już też się zastanawiałam nad alergią... by chyba wziewna musiała być, nie wiem, mało się znam, mimo że Georg alergik na konserwanty (wylizuje się do krwi) i na taki remontowo-gipsowy kurz (oczy mu okropnie łzawią), a Klemens ma chyba uczulenie na bentonit, bo jak przy żwirku zbrylającym łysiały mu łydki...

no nic, niech Ciocia obejrzy Upierdliwka :roll:

Georg-inia

[poprzednia][następna]