Witam
Wreszcie znalazłam chwile czasu...
Gdzie spi Duża czyli Ja ...? Hmmmm. Nie jest łatwo znaleźć kawałek miejsca, bo Kluseczka (niufa 17 miesięcy czyli Jawa Czy Sen) też sobie lubi poleżeć na kołderce. Jakoś musze się wcisnąć i grzecznie leżeć nikomu nie wadząc.
A dymniaki musiały pobyć w klateczce dla ich i reszty zwierząt dobra. Dzięki temu psy ich spokojnie "wywąchiwały" a i one mogły powoli przyzwyczaić się do wielkich czarnych ,dziwnych "kotków".
Aklimatyzacja- co widac na zdjęciu udała się znakomicie !

Obecnie J&J poznają uroki uciekających liści na podwórku, gonią fruwające patyczki i pełnym "pyskiem" "smakują" życie Kotów Wychodzących.
Szaleją na podwórku- gonią się oba jak wariaty. Widok- bomba ! A jak już brzuszki pustoszeją- szybciutko pod drzwi i miauuuuu ! JEŚĆ !!!
Pojedzą i biegiem dalej na zew. gdzie jest to dziwne "coś" czyli wolność.
Narazie z alergią nie mamy problemu- zapas Royala jeszcze posiadam, a właśnie uzyskałam z tajnych źródeł info, iż niebawem znowu promocja typu 400+ 400 gr gratis, właśnie na Sensible i Exigent
Cóż jeszcze...? Odrobaczaliśmy dzisiaj całe towarzystwo (60+63 niufy, 3x5 kg koty i 1x 5 kg Kropa czyli razem tabletek na jedyne 143 kg !!!

) . W przyszłym tygodniu szczepienie ( J&J + Jawusia i Kropa).
Już wystąpiłam o kredyt u weta...
Poza tym oki
Ps- Tunia u mojej mamy też czuje się świetnie

Ela, Era, Jawusia, Kropa, Kocillla I, szynszyli sztuk 4 i 2 Niezależne Tygrysy.