OTW22- Ritunia po operacji ...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 09, 2021 21:02 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

Stomachari pisze:U mnie się wyświetla, że jedyna metoda dostawy, to odbiór osobisty w Krakowie.

Są ty dziewczyny przecież z Kraka na forum- może Asiu napisz do nich?
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto lis 09, 2021 21:14 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

Brat Rity to słodziak nad słodziaki. Za zdrowie kotków :ok:

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Wto lis 09, 2021 21:20 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

Nie wiem jak z tym conva. Trzebaby chyba do sklepu zadzwonić. Bo jaksie zamawia i na dole wciskasz zamów bez logowania to można wpisać swoj adres dostawy. Może jakiś błąd na stronie sklepu maja.
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Wto lis 09, 2021 21:24 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

Jutro będziemy dzwonić.
Irenka próbowała zamówić i nie wyszło. Wszystko wskazuje, że jeśli jest, to chyba do odbioru/płatności na miejscu. Będziemy myśleć co i jak, gdyby Conva była.

Ringo jest słodziakiem wielkim.
Dzięki Monika za wstawienie chłopaka. :201494
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lis 10, 2021 9:21 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

Niestety, wybrany numer, ten od Convy, jest nie dostępny. Zastanawiam się nad tym czy to nie przekręt. Normalnie strona ma informacje, od jakiej kwoty jest darmowa wysyłka. Oraz informację ile kosztują poszczególne wybrane opcje dostawy. Może na fali poszukiwań proszku (sezon kociakowy) ktoś podejmuje próby dorobienia się. Są wszak tam inne produkty ale dzięki braku kontaktu/możliwości zamówienia wszystko jest nie dostępne.

Zimno. Mróz. Rano odziałam na tyłek grubsze spodnie ale ... zapomniałam o skarpetkach. :mrgreen: Szalik nawet miałam i rękawiczki. :twisted: Tylko stopki gołe były. paluszki mi zmarzły deczko.
Dwór się skrzył mrozem odbijającym światło księżyca. W "moich" ciemnych zakamarkach wydaje się widniej. To dzięki liściom co zbiorowo opadły. Nie zasłaniają widoku. Nagie, ciemne gałęzie upiornie deczko wyglądają na tle nieba. Kilka dni deszczu, wiatru i przymrozku otrząsnęło roślinność z grzywiastych, liściastych czupryn. Zostały im jeno konarowe dredy.
Kociaków z lasu nie było. Za to coś od Fibaka było i jego mamusia. Prawie wcale jej/ich nie widuję. ustawione łapki są ignorowane. Jeśli przychodzą to z dziwnych stron. Najczęściej z hotelu sportowego. Bytują tam robotnicy więc może któryś zostawia miski? Ucieszyłam się ,że są bo wczorajsza miska była prawie nie ruszona. Już mi we łbie tętnic zaczęło co z kotami. Muszą chyba mieć gdzieś inne dojścia posiłkowe.
Klatki Gabrysiowe są puste. Dziś wymieniłam dania. Dołożyłam w promocji słoninę i cyce kuraka. Nie właziłam na teren sklepu. Taka sterta różności leży,że wymagałoby ode mnie cyrkowych wygibasów bym tam wlazła. Udało mi się przez płot temat ogarnąć. Ze szkodą dla rąk. Ale świeże leży. Przed zamknięciem sklepu zamknę łapkę. Może się by nic nie złapało. Ale jeśli tak by się trafiło to jak kota wyciągnę w wolny dzionek? Płot ma 2 metry!!!Ścieżki są wyjedzone.
Na kotłowni michy zmienię wracając z pracy. Słyszałam głosy balujących wielbicieli rumowiska i normalnie bałam się wejść. Pewnie rozgrzewali się całą zimną noc. :strach:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 10, 2021 19:09 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

ASK@ pisze:Niestety, wybrany numer, ten od Convy, jest nie dostępny. Zastanawiam się nad tym czy to nie przekręt. Normalnie strona ma informacje, od jakiej kwoty jest darmowa wysyłka. Oraz informację ile kosztują poszczególne wybrane opcje dostawy. Może na fali poszukiwań proszku (sezon kociakowy) ktoś podejmuje próby dorobienia się. Są wszak tam inne produkty ale dzięki braku kontaktu/możliwości zamówienia wszystko jest nie dostępne.

Nie Asiu. To fundacja założona w 2017 roku mają FB tylko tam wpisy też są z 2017. Więc najprawdopodobniej padła.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw lis 11, 2021 10:56 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

meg11 pisze:
ASK@ pisze:Niestety, wybrany numer, ten od Convy, jest nie dostępny. Zastanawiam się nad tym czy to nie przekręt. Normalnie strona ma informacje, od jakiej kwoty jest darmowa wysyłka. Oraz informację ile kosztują poszczególne wybrane opcje dostawy. Może na fali poszukiwań proszku (sezon kociakowy) ktoś podejmuje próby dorobienia się. Są wszak tam inne produkty ale dzięki braku kontaktu/możliwości zamówienia wszystko jest nie dostępne.

Nie Asiu. To fundacja założona w 2017 roku mają FB tylko tam wpisy też są z 2017. Więc najprawdopodobniej padła.

Też tak pomyślałyśmy z IrenaIka2. Zostało mi 10 saszetek i już muszę zacząć myśleć o czymś zastępczym. Już testuję różne "dania" ale kiepsko nam idzie.
Ritunia dziś była kichająca mocno, nieswoja i charcząca. Świadczy to, że coś dostało się jej do środka. Do tego mocniej niż zwykle (zawsze musi wczołgać się na klatę) kleiła się do mnie po śniadaniu. Które ciężko szło.
Gdy wróciłam z kateringu nadal leżała w moim polarze zawinięta. To nie jest normalne.
Podałam jej zalecony antybiotyk i dodatkowo tolfe. Odżyła. Zjadła. Teraz biega do upadłego.
Ritunia, tak jak Żuk, nie rusza stojącego innego jedzenia. Nawet kawałka. Czasem, chyba z sentymentu, zje drobno pokrojone nerki, wątrobę czy kuraka.
Danka kiedyś przyniosła coś podobnego do convy. Gdzieś mam opakowanie. Muszę je odszukać. Może...

Dziś odpoczywam. Taki mam plan. Zupa jest. Kurak naszykowany. Podłogi umyte. Z pomocą wydajną kotów. Szczególnie maluchów. Śladem ich działalności są liczne ślady łap widocznych na kafelkach.
Reszta siedzi na oknie i dzieli uwagę między naszą wiszącą słoniną. A karmnikiem na przeciwnym bloku umieszczonym.
Idę poleżeć. To nie grzech?! C'nie :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 11, 2021 11:32 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

Leż. Sylwuś tylko czeka, aż się położę i leci się przytulać.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lis 11, 2021 12:10 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

MalgWroclaw pisze:Leż. Sylwuś tylko czeka, aż się położę i leci się przytulać.

Dopóki ganiają dzieciaki siedzę i ja.
Odprężam się :mrgreen: oglądając dokument o gwałcicielu seryjnym, Sinadze. Lepsze to niż obchody święta z neo. :placz:
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 11, 2021 16:59 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

ASK@ pisze:
MalgWroclaw pisze:Leż. Sylwuś tylko czeka, aż się położę i leci się przytulać.

Dopóki ganiają dzieciaki siedzę i ja.
Odprężam się :mrgreen: oglądając dokument o gwałcicielu seryjnym, Sinadze. Lepsze to niż obchody święta z neo. :placz:

Ale dowiedziałabys się że faszyści chcą nieść krużganek oświaty :P
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lis 11, 2021 17:15 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

Alienor pisze:Ale dowiedziałabys się że faszyści chcą nieść krużganek oświaty :P

To trzeba mieć silne plecy, żeby udźwignąć. No, ale Bąkiewicz ma je we władzach RP.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lis 11, 2021 19:03 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

MalgWroclaw pisze:
Alienor pisze:Ale dowiedziałabys się że faszyści chcą nieść krużganek oświaty :P

To trzeba mieć silne plecy, żeby udźwignąć. No, ale Bąkiewicz ma je we władzach RP.

Się dowiedziałam z interneta. W przypadku Bakiewicza to może być i cały panteon.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 12, 2021 13:34 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

Kochani, kto będzie w Warszawie w najbliższym czasie? Są do odebrania leki Sorrka z Białobrzeskiej. Recepta i Interferon. Trzeba zapłacić ale wsio zwrócę.
Wchodzi w grę ew podrzucenie lub my dojedziemy do odbiorcy. Jeszcze na tydzień gdzieś leki mamy.
Nikt nie zadzwonił z lecznicy, że wszystko załatwione. A mieli. Dopiero teraz ja uzgodniłam.
Janusz do pracy dziś i jutro.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 12, 2021 13:39 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

ASK@ pisze:Kochani, kto będzie w Warszawie w najbliższym czasie? Są do odebrania leki Sorrka z Białobrzeskiej. Recepta i Interferon. Trzeba zapłacić ale wsio zwrócę.
Wchodzi w grę ew podrzucenie lub my dojedziemy do odbiorcy. Jeszcze na tydzień gdzieś leki mamy.
Nikt nie zadzwonił z lecznicy, że wszystko załatwione. A mieli. Dopiero teraz ja uzgodniłam.

Moge dzisiaj odebrac.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lis 12, 2021 17:01 Re: OTW22- bo życie to mało fajne jest ...:(

Marzenia11 pisze:
ASK@ pisze:Kochani, kto będzie w Warszawie w najbliższym czasie? Są do odebrania leki Sorrka z Białobrzeskiej. Recepta i Interferon. Trzeba zapłacić ale wsio zwrócę.

Moge dzisiaj odebrac.

Dzięki. Mamy wsio.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]