Stomachari pisze:U mnie się wyświetla, że jedyna metoda dostawy, to odbiór osobisty w Krakowie.
Są ty dziewczyny przecież z Kraka na forum- może Asiu napisz do nich?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Stomachari pisze:U mnie się wyświetla, że jedyna metoda dostawy, to odbiór osobisty w Krakowie.
ASK@ pisze:Niestety, wybrany numer, ten od Convy, jest nie dostępny. Zastanawiam się nad tym czy to nie przekręt. Normalnie strona ma informacje, od jakiej kwoty jest darmowa wysyłka. Oraz informację ile kosztują poszczególne wybrane opcje dostawy. Może na fali poszukiwań proszku (sezon kociakowy) ktoś podejmuje próby dorobienia się. Są wszak tam inne produkty ale dzięki braku kontaktu/możliwości zamówienia wszystko jest nie dostępne.
meg11 pisze:ASK@ pisze:Niestety, wybrany numer, ten od Convy, jest nie dostępny. Zastanawiam się nad tym czy to nie przekręt. Normalnie strona ma informacje, od jakiej kwoty jest darmowa wysyłka. Oraz informację ile kosztują poszczególne wybrane opcje dostawy. Może na fali poszukiwań proszku (sezon kociakowy) ktoś podejmuje próby dorobienia się. Są wszak tam inne produkty ale dzięki braku kontaktu/możliwości zamówienia wszystko jest nie dostępne.
Nie Asiu. To fundacja założona w 2017 roku mają FB tylko tam wpisy też są z 2017. Więc najprawdopodobniej padła.
MalgWroclaw pisze:Leż. Sylwuś tylko czeka, aż się położę i leci się przytulać.
ASK@ pisze:MalgWroclaw pisze:Leż. Sylwuś tylko czeka, aż się położę i leci się przytulać.
Dopóki ganiają dzieciaki siedzę i ja.
Odprężam sięoglądając dokument o gwałcicielu seryjnym, Sinadze. Lepsze to niż obchody święta z neo.
Alienor pisze:Ale dowiedziałabys się że faszyści chcą nieść krużganek oświaty
MalgWroclaw pisze:Alienor pisze:Ale dowiedziałabys się że faszyści chcą nieść krużganek oświaty
To trzeba mieć silne plecy, żeby udźwignąć. No, ale Bąkiewicz ma je we władzach RP.
ASK@ pisze:Kochani, kto będzie w Warszawie w najbliższym czasie? Są do odebrania leki Sorrka z Białobrzeskiej. Recepta i Interferon. Trzeba zapłacić ale wsio zwrócę.
Wchodzi w grę ew podrzucenie lub my dojedziemy do odbiorcy. Jeszcze na tydzień gdzieś leki mamy.
Nikt nie zadzwonił z lecznicy, że wszystko załatwione. A mieli. Dopiero teraz ja uzgodniłam.
Janusz do pracy dziś i jutro.
Marzenia11 pisze:ASK@ pisze:Kochani, kto będzie w Warszawie w najbliższym czasie? Są do odebrania leki Sorrka z Białobrzeskiej. Recepta i Interferon. Trzeba zapłacić ale wsio zwrócę.
Wchodzi w grę ew podrzucenie lub my dojedziemy do odbiorcy. Jeszcze na tydzień gdzieś leki mamy.
Nikt nie zadzwonił z lecznicy, że wszystko załatwione. A mieli. Dopiero teraz ja uzgodniłam.
Janusz do pracy dziś i jutro.
Moge dzisiaj odebrac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 8 gości