Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto sty 15, 2013 22:20 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Do domu wychodzącego dajemy tylko KURĘ.
To już ustalone.
Ustała Neigh z Kotkinsem.
Nie ma bata, idzie tylko kura.
Kura musi dziobać.Robaki.Trawkę.I...tego...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto sty 15, 2013 22:21 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:Do domu wychodzącego dajemy tylko KURĘ.
To już ustalone.
Ustała Neigh z Kotkinsem.
Nie ma bata, idzie tylko kura.
Kura musi dziobać.Robaki.Trawkę.I...tego...

GRZEBAĆ! kura ma grzebać:-) to przede wszystkim.
I dodam gwoli wyjaśnienia, ze nogą....nie żeby zaraz miała iść na grabarza.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto sty 15, 2013 22:28 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

No a czemu Ty Neigh kurę dyskryminujesz?
Kura się nada na grzbarza!Są robaki...i tego..!!!

Kura ma dziobać,bo z grzebania to nic kurna nie wynika.
Z głodu Ci kura umrze.
Ot co!

kotkins

Post » Wto sty 15, 2013 22:29 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

No to ja mam koto-kurę bo grzebie przy misce z wodą identycznie jak kura :mrgreen:
Pytanie: Macie wśród persów takie co nie widzą wody :?: Nie wiem czy tylko ja mam kota z czymś takim od maluszka :roll: Przez to wpadła mi do WC jak była mała.Musi dotknąć gdzie jest woda i odległość dobrać bo nosek się topi.Mimo że to kotokura nie jest wychodząca :lol: To grzebanie wygląda komicznie :lol:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro sty 16, 2013 1:16 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Moje zawsze grzebią w dwóch sytuacjach: jak dostaną coś nowego do jedzenia i jak im się jakiś bobek przykleji po wyjściu z kuwety, a nastepnie go gdzieś zgubią. Wynika z tego, że grzebią jak coś obrzydliwego zobaczą. Ale że grzebią zazwyczaj po kafelkach, to nic zx tego nie wynika. Mimo wszystko się nie zrażają i już ponad dwa lata grzebią.
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Śro sty 16, 2013 6:13 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

cairo pisze:Moje zawsze grzebią w dwóch sytuacjach: jak dostaną coś nowego do jedzenia i jak im się jakiś bobek przykleji po wyjściu z kuwety, a nastepnie go gdzieś zgubią. Wynika z tego, że grzebią jak coś obrzydliwego zobaczą. Ale że grzebią zazwyczaj po kafelkach, to nic zx tego nie wynika. Mimo wszystko się nie zrażają i już ponad dwa lata grzebią.

To nie grzebanie tylko zasypywanie :) Moja dosłownie grzebie i nagram to kiedyś jak zdążę chwycić aparat to się uśmiejecie.Ja zawsze śmieję się mimo że wiem iż to wina wady wzroku,ale wygląd kota grzebiącego identycznie jak kura?To nowość dla mnie :mrgreen: Co do grzebania po jedzeniu to innaczej wygląda bo też to robi.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro sty 16, 2013 7:11 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Nie lubię dziobiących kur. Moja dziobie. Wolałabym, żeby grzebała.....
Swoją drogą ciekawe czy Maks by zjadł robaka........

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro sty 16, 2013 9:48 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:No, najlepszą akcję mieliśmy rok temu.
Pani -forumowiczka z USA chciała KUPIĆ Amelkę.
Małż śmiał się,że za pół roku będzie rozdanie Oskarów a tu na scenę wchodzi Ameczka kręcąc kuperkiem i stwiając te swoje łapinki tylne szeroko jak kowboj rasowy....and the winner is....AMELYA COTKINS!!!!!Our new super-star!!! :mrgreen:
Miała zamieszkać w Hollywood właśnie.
Nic jej o tym nie powiedzielismy, bo zaraz by spakowała ten swoj różowy plecaczek...

Amelkę trzeba sobie wziąść z ciemnego kąta galaktyki...łysawą brzydulę z dredami , pchłami, przychowkiem w brzuchu...
Trzeba ją wyleczyć , wysteryliowac, dobrze karmić . Trzeba znosić to,że sika pod szafką.Że rozlewa wodę i ma niedrożne drogi łzowe, więc pyszczek nie do domycia.
I TRZEBA JĄ BARDZO KOCHAĆ.
Nie ma innego sposobu na pozyskanie Amelki.Tylko tak.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

A to jest gwiazdeczka? Śliczności, kiedyś był na forum taki podobny Skunks. Wiecie bez przypadek jak się miewa?Pamiętam,ze miał coś z nereczkami ale szczęśliwie został w Dt na stałe. Mam nadzieję, że mu zdrówko dopisuje, też był przepiękny. Z resztą brzydkich kotów nie ma ale te czarno białe zawsze mi się najbardziej podobają.
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

Miya2

Od: Sob paź 08, 2011 16:17

Post » Śro sty 16, 2013 12:23 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

vailet pisze:No to ja mam koto-kurę bo grzebie przy misce z wodą identycznie jak kura :mrgreen:
Pytanie: Macie wśród persów takie co nie widzą wody :?: Nie wiem czy tylko ja mam kota z czymś takim od maluszka :roll: Przez to wpadła mi do WC jak była mała.Musi dotknąć gdzie jest woda i odległość dobrać bo nosek się topi.Mimo że to kotokura nie jest wychodząca :lol: To grzebanie wygląda komicznie :lol:

Ja nie mam persów ale za to Polinek musi zawsze dotknąć wody, żeby zacząć pić. Co śmieszne pije z fontanny ale zawsze sprawdza ile jest wody. Większoś pije z wazonu na stole :oops:
A Duduś wkłada swoją niesprawną łapę do wody i robi fale. A potem z tą mokrą łapą chodzi po kafelkach. Nieważne, że mokro i można się wygrzmocić ale boję się, że te łapę do końca unieruchomi, bo przeziebi albo co innego.

Kciuki za wszystkie długowłose:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro sty 16, 2013 12:35 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Lidka, a może to rehabilitacja wodna łapy? No wiesz, ludzi się też rehabilituje w basenach :wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro sty 16, 2013 13:04 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Przypadkiem wiecie - Kotins pamiętasz pytałam wetkę o Skunksa.......( nie pamiętam jak sie na nowym miejscu nazywa ). On mieszka u koleżanki p. wet i ponoć ma się nadal kwitnąco:-)

Duuuuuuuuuszek cierpisz aby na nadmiar wolnego czasu??? Bo potrzebujemy PA w Łodzi dla persa....dom się fajnie zapowiada.

Obrazek

Neigh

Post » Śro sty 16, 2013 18:32 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Sorry za OT , ale w temacie pers...
Obrazek

Proszę niech ktoś podbuduję DS - terrorysty Karmela na wątku :
viewtopic.php?f=13&t=149846&start=105

Przecie on w końcu musi spod tej wanny , co nie ?
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro sty 16, 2013 18:48 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

On jest pesem.On nic nie musi.... :mrgreen:

kotkins

Post » Śro sty 16, 2013 18:56 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

vailet pisze:No to ja mam koto-kurę bo grzebie przy misce z wodą identycznie jak kura :mrgreen:

Moj Kot Wentyl za kazdym razem jak podchodzi do miseczki z piciem musi ja trącic łapką żeby mu woda sie zamerdała i dopiero pije :kotek: a ile przy tym zawsze narozlewał :roll: teraz miseczka tylko do polowy napełniona :piwa:
Znudziło Ci się być królem w swoim domu?
Spraw sobie kota

mone4ka

Od: Wto cze 29, 2010 17:18

Post » Śro sty 16, 2013 19:12 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

nasz Rysiek siada przed miską jak stoi nie tak,to przesuwa łapką i wylewa ,bo nie siada tak ,żeby dopasować się- to miska musi dopasować się do niego
a jak je suche to rozsypuje wokół -zgrabny jest wyjątkowo ,nie jest mocno płaski ale charakter bardzo perski
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

[poprzednia][następna]