kotkins pisze:Do domu wychodzącego dajemy tylko KURĘ.
To już ustalone.
Ustała Neigh z Kotkinsem.
Nie ma bata, idzie tylko kura.
Kura musi dziobać.Robaki.Trawkę.I...tego...

cairo pisze:Moje zawsze grzebią w dwóch sytuacjach: jak dostaną coś nowego do jedzenia i jak im się jakiś bobek przykleji po wyjściu z kuwety, a nastepnie go gdzieś zgubią. Wynika z tego, że grzebią jak coś obrzydliwego zobaczą. Ale że grzebią zazwyczaj po kafelkach, to nic zx tego nie wynika. Mimo wszystko się nie zrażają i już ponad dwa lata grzebią.
kotkins pisze:No, najlepszą akcję mieliśmy rok temu.
Pani -forumowiczka z USA chciała KUPIĆ Amelkę.
Małż śmiał się,że za pół roku będzie rozdanie Oskarów a tu na scenę wchodzi Ameczka kręcąc kuperkiem i stwiając te swoje łapinki tylne szeroko jak kowboj rasowy....and the winner is....AMELYA COTKINS!!!!!Our new super-star!!!![]()
Miała zamieszkać w Hollywood właśnie.
Nic jej o tym nie powiedzielismy, bo zaraz by spakowała ten swoj różowy plecaczek...
Amelkę trzeba sobie wziąść z ciemnego kąta galaktyki...łysawą brzydulę z dredami , pchłami, przychowkiem w brzuchu...
Trzeba ją wyleczyć , wysteryliowac, dobrze karmić . Trzeba znosić to,że sika pod szafką.Że rozlewa wodę i ma niedrożne drogi łzowe, więc pyszczek nie do domycia.
I TRZEBA JĄ BARDZO KOCHAĆ.
Nie ma innego sposobu na pozyskanie Amelki.Tylko tak.
Uploaded with ImageShack.us
vailet pisze:No to ja mam koto-kurę bo grzebie przy misce z wodą identycznie jak kura![]()
Pytanie: Macie wśród persów takie co nie widzą wodyNie wiem czy tylko ja mam kota z czymś takim od maluszka
Przez to wpadła mi do WC jak była mała.Musi dotknąć gdzie jest woda i odległość dobrać bo nosek się topi.Mimo że to kotokura nie jest wychodząca
To grzebanie wygląda komicznie
...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cqvailet pisze:No to ja mam koto-kurę bo grzebie przy misce z wodą identycznie jak kura![]()
Pytanie: Macie wśród persów takie co nie widzą wodyNie wiem czy tylko ja mam kota z czymś takim od maluszka
Przez to wpadła mi do WC jak była mała.Musi dotknąć gdzie jest woda i odległość dobrać bo nosek się topi.Mimo że to kotokura nie jest wychodząca
To grzebanie wygląda komicznie
a ile przy tym zawsze narozlewał 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości