Wszystkie Moje Dzieciaki W Swoich domkach .

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 05, 2012 23:37 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

mają też pojedyńcze ogłoszenia :wink:
wykorzystałam wszystkie opcje ,teraz tylko czekać...
zawsze robiłam takie ogłoszenia :roll: przecież to nie pierwsze :|
Kociaki również były podwieszane na pierwszej stronie na Tablicy i Gumtree i też nic.
Są wielgaśne to fakt :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lis 06, 2012 8:24 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

koteczekanusi pisze:trzeba każdego kotka odprasować i powiesić na osobnym wieszaczku, jak w porządnym butiku :mrgreen: ).

dobrze ujęte :piwa:

strongbaby

Od: Śro wrz 12, 2012 10:27

Post » Wto lis 06, 2012 8:36 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

Moje dzieci ,ja wam dam prasować :twisted: wieszać :twisted: żeby one to czytały :ryk:
Najlepsza zabawa to...kiedy próbuje przykryć narzutą wersalkę ,wtedy wyrastają jak z pod ziemi i pięknym wślizgiem sa juz pod spodem ,jak tu przykryć kiedy tam szaleje zabawa.?
To samo kiedy kładę prześcieradło ,wszystkie 4 larwy tylko czekają i bryk są już pod spodem i zaczyna się kipisz ,prześcieradło ożywa i wędruje po mieszkaniu :lol:
KIedy gaśnie światło ,schodzą się na tulenie ,śpiewanie mi kocich kołysanek i jeden przez drugiego układają się prawie że na twarzy ,a robią to tak delikatnie :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lis 06, 2012 14:57 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

Masz same kocie aniołki :1luvu: bo u mnie jak gaśnie światło to dopiero zaczyna się zabawa :crying: dzisiaj myślałam , że powiążę towarzystwo w pęczki i wywieszę za okno żeby skruszały, bawiły się od trzeciej do czwartej, a ja rano nieprzytomna do pracy :evil:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto lis 06, 2012 16:10 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

Bo świt kochana to najlepsza pora na zabawę :lol:
U mnie się śpi kiedy wychodzę do pracy ,jak wracam o 22 wtedy się zaczyna :mrgreen:
to chyba z radości że wróciłam :wink: i tak do zgaszenia światła czyli po północy .
Ja się kładę ,jak znajdę wolne miejsce na łóżku a to troszkę trwa :twisted: wymoszczę sobie ,jeszcze chwilę dokazują a potem biegusiem bo łóżka na mizianko ,na mruczando ,przepychanki kto bliżej ,kogo więcej będę głaskała ..
kocham je wtedy tak bardzo bardzo... :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 08, 2012 20:56 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

Witam. Szukam towarzysza dla naszego 4 miesięcznego kota. Strasznie mnie te rudości oczarowały. Oskarek mnie zaczarował postawą wobec człowieka :). Pozwolę sobie zadzwonić jutro do pani w sprawie kawalera. Napisze że jesteśmy rodziną 2+2 + kociak, oferujemy domek niewychodzący, sukcesywnie zabezpieczany. Mamy w tym doświadczenie bo mieszkało z nami przez lata cztero fretkowe stadko. Zwierzęta karmimy karmami z wysokich półek, zapewniamy opiekę weterynaryjną i całą masę miłości i zabawy.

Imbirowa

Od: Czw lis 08, 2012 16:48

Post » Czw lis 08, 2012 23:34 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

Witam i czekam na telefon :D
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 09, 2012 15:53 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

Jeżeli ktoś ciepi na bóle zębów ,twarzy ,szyi polecam okład z trojaczków :1luvu:
Oczywiście Tulinek w tej dziedzinie to prymus ,ale Smoku depcze mu już po piętach ,tuż za nim Dyzio..pieszczochy z nich są niesamowite :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 09, 2012 16:00 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

dorcia44 pisze:http://tablica.pl/oferta/dyzio-marzyciel-marzy-o-swoim-domku-ID1hVeP.html
http://tablica.pl/oferta/rude-niebieski ... 1txoX.html

Na samej górze widzę: "To ogłoszenie jest nieaktualne. Zobacz podobne ogłoszenia w kategorii Koty bez rodowodu w Warszawie."
Dlatego nikt go nie widzi ;)

Staraj się pisać małymi literami, samych dużych nie da się czytać, to jest bardzo męczące i bardzo sugeruje, że ta druga osoba nei jest zbyt mądra, delikatnie rzecz ujmując ;)

dorcia44 pisze:a koty są cudne .
Blusia chwilowo nieaktualna ,Bajka już wy adoptowana :wink:

W sensie ta niebieska koteczka już nie jest do adopcji..?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lis 09, 2012 16:26 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

to ogłoszenie nieaktualne ,ale inne tak ,ja im porobiłam mnóstwo ogłoszeń pod różnymi tytułami :wink:
Blusia ma dodatnią białaczkę ,będę robiła kolejne testy i wtedy się okaże.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 09, 2012 16:48 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

Wygląda na to że Tulinek ma dom 8)
:ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 09, 2012 17:43 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

dorcia44 pisze:Wygląda na to że Tulinek ma dom 8)
:ok:

super wiadomość na koniec tygodnia :) ale na wszelki wypadek jeszcze potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob lis 10, 2012 11:19 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

chyba za wcześnie się ucieszyłam :oops: a czułam ten domek ,po postu czułam :roll:
zaraz przyjdą ludzie porozmawiać i spotkać się z Tulinkiem ,dwoje dzieciaków ,podobno fajnych :wink:

czy my jesteśmy duże i grube ? :twisted: że przykrycie ściągnięte :?: no żeśmy nad tym napracowali teraz odpoczywamy :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 10, 2012 19:26 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

Do adopcji poszedł Dyzio :ok:
Czekam teraz na informację co i jak ,ludzie przygotowani we wszystko również w wiedzę na temat kota.

a jutro do adopcji pójdzie Tulinek i to do tego domku który wiedziałam ze jest TEN
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 10, 2012 19:36 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

Same super wieści czytam dziś na forum :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]