OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 25, 2012 16:50 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ciężkawo bywa:(f.41

Żuniek świetny na zdjęciach ale moim faworytem jest Wojtek (jeśli to ten wielki czarnuch z białym "kołnierzykiem" koło kumpla w misce")
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Pt maja 25, 2012 16:57 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ciężkawo bywa:(f.41

Rudolfik nieśmiały się objawił... :1luvu:
I ta czułość z lewej strony pod Asią z ogonem... :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt maja 25, 2012 17:29 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ciężkawo bywa:(f.41

Asiu, jak Ty pięknie o nim piszesz.

O wszystkich pięknie, ale o nim szczególnie.
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Pt maja 25, 2012 20:34 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ciężkawo bywa:(f.41

madziulam2 pisze:Żuniek świetny na zdjęciach ale moim faworytem jest Wojtek (jeśli to ten wielki czarnuch z białym "kołnierzykiem" koło kumpla w misce")

Tak to Wojcio.Czaruś i lowelas. Obiekt westchnień każdej pannicy jaka do nas trafi.Szczególnie Bianka jest w nim zakochana.
No właśnie Bianka.Wydaje mi się,że dziecina wróciła do normy.A skąd to wiem? Zaczęła reagować na Wojcia. Do tej pory obojętnie wglądała na przejście Valentino.A teraz znów chód jej się zmienił.Wężowo posuwa się obok niego, wachlując płynnie ogonem i zarzucając mu go w pasie.Oczydłami wywraca i miłośnie ociera. Jest zdrowa :!:

Lucynka siedzie w łazience i spożywa swoje chrupki.Karmel dokonał skoku na klamkę tak mu chrupanie za drzwiami przeszkadzało.Reszta stała tęsknie dziury wypatrując.Jednak zły pańcio zapobiegł zeżarciu Lucynki, miski i chrupek. Najazdu nie było.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob maja 26, 2012 5:00 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ciężkawo bywa:(f.41

Napisałam Bianka zdrowa :roll:
To kto dziś wymiotował ,charkolił i mnie obudził?
Oczywiście Bianka.

Lucynka nie stawia sie na jedzenie,głaski, zabawy...Odsuwa sie od nas i od kotów.Lezy w większości.futro zmechaciło sie znów na brzuniu i łapinkach.Mokrego dziecinnego nie jadła i nie chce.Ale chrupeczki też bełee :roll: Choć do nich nigdy szczególnie lgnąca nie była.Idziemy do weta.
Weekend bez weta... :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 26, 2012 11:10 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ciężkawo bywa:(f.41

Tfu, tfu, na psa (kota) urok! :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob maja 26, 2012 13:35 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ciężkawo bywa:(f.41

No i mała chora.Dostała tolfę (39,3) i linco.Jutro znów do weta. Zmemłana taka poszła :roll: i nie do myta.Bo zaprzestała wszelkich zabiegów w około siebie.Ale dzielnie walczyła z paskudą dybiąca na nią z igłą.Odgryzła się doktorkowi.Ma niewielkie nadżerki w pysiu. Boje się,że to kalici.Ma dodatkowo taki dziwny, sztywny chód. Tylne nożynki jakby jej się nie uginały należycie.Oczydła także lekko podpuchnięte. Kurujemy się. Jutro też do weta.
LUCYNKA.Nie widać dobrze jaka jest piękna, pod chudzona,sfilcowana i kosmyko-uszna.

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Miałam inne plany sobotnie.Rower (walka z celulitem) , opalanko, piwko i książka. Zaraz z rana pierwsze zdarzenia stawiły pierwsze wątpliwości. :? :? Coś mi strzeliło w lewym boku jak torbę na prawe ramię zarzucałam. :wink: Z zakupami.Zachciało mi się rodzinę zaopatrzyć w niektóre wydawało by się niezbędne produkty. :roll: No i mnie pokarało za dobre serce :twisted: . Już rower stanął wtedy pod znakiem zapytania. A potem wet, dźwiganie kontenerka...Czas leciał i opalanko oddalało się. Piwo było blisko (choć one) więc smutasy zalałam i umęczone ciało ochłodziłam sobie.

Żuk popuszcza powoli rozstając się w bólach ze złogami. Zaraz będzie kroplówka by go troszkę oczyścić.Oczywiście zwymiotował śniadanie :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 26, 2012 15:20 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ech,choroby:(f.41,42

Asiu tak czytam i myślę czy to już nawet przez chwilę pomyśleć nie można ,że jest dobrze chyba tak.U mnie już nawet myślec się boję bo jak odetchnę to znów spada jakieś choróbsko lecz nic musimy trwać.Lucynka jest piękna ostatnio zakochałam się w krówkach. :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob maja 26, 2012 15:46 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ech,choroby:(f.41,42

Asiu,widać widać....Lucynka śliczności :1luvu: a ile będziesz miała przyjemności z rozmów z chętnymi domkami :wink:
a'propo cellulitu - piwko nie służy :twisted:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob maja 26, 2012 18:13 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ech,choroby:(f.41,42

J.D. pisze: :wink:a'propo cellulitu - piwko nie służy :twisted:

Wiem :mrgreen: Ale mam fazę wyparcia :( :(
Nie piłam piwka i celulit był ,więc po co się umartwiać :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 26, 2012 18:30 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ech,choroby:(f.41,42

och Asiu, kiedy wreszcie będzie naprawdę dobrze :? :?:
Trzymajcie się wszyscy cieplutko :!:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Sob maja 26, 2012 20:54 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ech,choroby:(f.41,42

Hania66 pisze:och Asiu, kiedy wreszcie będzie naprawdę dobrze :? :?:
Trzymajcie się wszyscy cieplutko :!:

A trzymamy się cieplutko i nie tylko. :wink:
Haniu, nigdy nie będzie dobrze :roll: Sama wiesz :lol: Dopóki taki jest świat i jego podejście do zwierza.

Wchodząc w koci interes :wink: po pewnym czasie człek orientuje się w co wdepnął.Tylko,że już jest za późno.Bo ni jak z tego się wycofać nie można. Jak kiedyś Ja-Ba napisała: (wolny cytat) który kot ma być ostatnim jakiemu się pomoże a który pierwszy jakiego się ominie.
To nasze blaski i cienie dnia codziennego.Dnia kociary i naszych rodzin.Zobacz,nie znamy się w większości osobiście, ale przez koty nasza znajomość nabiera wartości.A ratowanie kotów sensu.Zawsze będę wdzięczna za Was i za Wasze wsparcie.

Mały wycinek dnia codziennego. Każde wyro jest nasze :mrgreen: .Nawet TZ się zmieścił :mrgreen: To tzw integracja :twisted:
ObrazekObrazek
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 26, 2012 21:31 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ech,choroby:(f.41,42

ASK@ pisze:......
Mały wycinek dnia codziennego. Każde wyro jest nasze :mrgreen: .Nawet TZ się zmieścił :mrgreen: To tzw integracja :twisted:
ObrazekObrazek

cud, miód i rodzynki... :ryk: :ryk: :ryk:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie maja 27, 2012 5:15 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ech,choroby:(f.41,42

Żuniek i towarzysze. Z Lilką znaleźć nie mogę :cry:

ObrazekObrazekObrazek

A to moje ulubione zdjątko.Więc przypomnę wam i sobie.
Nasi tu byli
Obrazek

Lucynka podsypia.Nie ma smaka na nic. Tylko na chrupeczki.Namoczyłam jej w drugiej misce bo może łatwiej połknie.Ale papą wzgardziła.Ona zamknięta w pokoju chrupie sobie nie spiesznie cedząc każde ziarenko przez zęby.A pod drzwiami prawdziwe dramaty głodnych kotów się rozgrywają. jak siedzę przy kompie a ona jest obok ,to zawsze na kolana się wpychała.Mrużąc swe oczki i gruchając.Teraz nic nie znaczę.Poleguje w kontenerku.

Żunia chyba ruszyły te wszystkie leki.I oby nie poszło w drugą stronę.Ale leci z niego a to już jest sukces.Zjadł troszkę i próbował podkraść jedzenie kociastych,więc nie jest z nim źle.
Ostatnio edytowano Nie maja 27, 2012 5:21 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Nie maja 27, 2012 5:19 Re: OTW6-F.32/33 Żuk i reszta.Ech,choroby:(f.41,42

Kotogracja piękna.
Oj Asiu wybrałaś sobie trudną misję...
Ale jak już z chabrowych ocząt powłoka zdjęta... to nie da się nie zobaczyć.
Proces nieodwracalny :oops:

Ci co nie widzą, nie widzą...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]