;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 19, 2011 16:51 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

Dla przypomnienia ..to jest Pan Perełka. :mrgreen:

Obrazek

Byłe włości Pana Perełki.

Obrazek

Miałam zagladnąć do P. Jadzi.muszę odłożyć wizytę, mam zapalenie oskrzeli.. :roll: katar na maxa , zainfekowaną krtań...nie będę osłabiać i tak osłabionej osoby..

zadzwonię , bo sama się martwię, co dalej...
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw maja 19, 2011 21:20 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Jutro postaram się zrobić nowe zdjęcia Pana Perełki :D . Dziś nie chciałam go stresować...
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Czw maja 19, 2011 21:34 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Też jestem ciekawa co się dzieje u p. Jadzi i Kitki, a Tobie cypisku życzę szybkiego powrotu do zdrowia :ok:

torzyk7

Od: Czw mar 10, 2011 21:53

Post » Czw maja 19, 2011 21:39 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Zadzwonię może jutro, muszę podleczyć gardło, bo dzisiaj AlfaLS nie poznała mnie przez telefon... :ryk:

Czekamy na fotki Pana Perełki ogrodnika.. :wink:
Obrazek

cypisek

Post » Pt maja 20, 2011 8:49 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

AlfaLS :1luvu: i Panie Perełka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt maja 20, 2011 14:04 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Hanulka pisze:AlfaLS :1luvu: i Panie Perełka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Pt maja 20, 2011 18:10 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Czarna Perła wreszcie bezpieczna :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob maja 21, 2011 18:52 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Co tam z naszym Panem Perełką??
Obrazek

cypisek

Post » Sob maja 21, 2011 22:55 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

cypisek pisze:Co tam z naszym Panem Perełką??

Pan Perełek to kociak nad kociaki. Fotek dziś zrobiłam tylko 2 więc wkleję jutro jak będzie ich więcej :D . Ja sobie dziś zafundowałam dzień bardzo roboczy / mycie okiem, przesadzanie resztek kwiatów, super odkurzanie itp./ licząc naiwnie na pomoc Pana Perełki. W końcu co jak co ale otwarte okna powinny go interesować........ A tymczasem nic z tego. Pan Perełka nawet do okien nie podszedł. Leżał sobie dumnie i tylko się przyglądał... A po wszystkim poszedł do kuchni pokazać mi że chętnie by coś przekąsił :ryk:
Pan Perełka na razie mam wrażenie, że rozkoszuje się życiem bez trosk. Nie kombinuje już jak tu zwiać. Drzwi wejściowe go nie interesują, okna to ewentualnie tylko dlatego że jakiś widok za tymi oknami, jako okazja do wyjścia to nie. Zjada dokładnie wszytko co dostanie, nic nie marudzi.... Przychodzi już sam na głaskanie. Pozwolił się solidnie wyczesać. Zaczynamy się już troszkę bawić, na razie z ręką ale do zabawek też dojdziemy :D. Po prostu super kot :1luvu: .
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Sob maja 21, 2011 22:58 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Super kot w super domku :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob maja 21, 2011 23:11 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Gibutkowa pisze:Super kot w super domku :D
:D :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie maja 22, 2011 5:10 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Wszystkie koty są super.
Ale niektóre domki bardziej skuteczne. :1luvu:
Gratuluję i nadal :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie maja 22, 2011 12:44 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

AlfaLS pisze:
cypisek pisze:Co tam z naszym Panem Perełką??

Pan Perełek to kociak nad kociaki. Fotek dziś zrobiłam tylko 2 więc wkleję jutro jak będzie ich więcej :D . Ja sobie dziś zafundowałam dzień bardzo roboczy / mycie okiem, przesadzanie resztek kwiatów, super odkurzanie itp./ licząc naiwnie na pomoc Pana Perełki. W końcu co jak co ale otwarte okna powinny go interesować........ A tymczasem nic z tego. Pan Perełka nawet do okien nie podszedł. Leżał sobie dumnie i tylko się przyglądał... A po wszystkim poszedł do kuchni pokazać mi że chętnie by coś przekąsił :ryk:
Pan Perełka na razie mam wrażenie, że rozkoszuje się życiem bez trosk. Nie kombinuje już jak tu zwiać. Drzwi wejściowe go nie interesują, okna to ewentualnie tylko dlatego że jakiś widok za tymi oknami, jako okazja do wyjścia to nie. Zjada dokładnie wszytko co dostanie, nic nie marudzi.... Przychodzi już sam na głaskanie. Pozwolił się solidnie wyczesać. Zaczynamy się już troszkę bawić, na razie z ręką ale do zabawek też dojdziemy :D. Po prostu super kot :1luvu: .

:1luvu: Jestem dumna jak,, Pawica,,,że takiego miałam mądrego podopiecznego. :1luvu: Kochany Pan Perełka :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Nie maja 22, 2011 15:38 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

To jest Uszatka rozleniwiona, jak tylko nas zobaczyła zwiała na daszek... :roll:

Obrazek

dostała dobrej puszeczki i suchego. Jak odjeżdzałyśmy to z daleka było widać jak podążają kociaki w strone miseczek. :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Nie maja 22, 2011 20:11 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Perełka szuka DS!!

Żeby się jeszcze złapać gadzinki dały...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

[poprzednia][następna]