Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Z tego co pamiętam to Sabina właśnie dzięki kotu Rumkowi ma teraz śliczne dwie piratki.
kinga-kinia pisze:Maria zatkało mnieMam koty psa i o rany jestem w ciąży a chyba nie powinnam skoro są u mnie 4 koty
Cud ?
Marlon pisze:Może będziemy tak koty reklamować? Skuteczna metoda antykoncepcji:)
Marlon pisze:Może będziemy tak koty reklamować? Skuteczna metoda antykoncepcji:)
mpacz78 pisze:W kontekście powyższych rozważań: Ciekawe, więc dlaczego tak wiele kotów traci dom, "bo pani zaszła w ciążę".
Bo przecież nie w ramach reklamacji nieskutecznego środka antykoncepcji.
Marea pisze::roll:![]()
![]()
wczoraj na obiedzie świątecznym u teściów, ciocia TŻ stwierdziła że mogę mieć chorobę odzwierzęcąTeściowa emerytowana pielegniarka, Ciocia TŻ też, jak i pół ich rodziny
jestem chora od tygodnia, na antybiotykach, słabo się wciąż czuję to i słabo wyglądam, a te wymyśliły sobie że mogę mieć tą chorobę, tylko nazwy zapomniały
![]()
i kazały mi się iść przebadać gruntownie, no bo przecież przebywając tyle wsród zwierząt muszę coś załapać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości