*Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 27, 2010 22:58 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

dziewczyny, to i ja sie pisze na ten olej, jesli mozna. sprobuje na swoja alergie.
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto wrz 28, 2010 6:58 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

co do mielonych pestek, jeśli wymieszać coś z mięsem to Czekolada to pochłonie :) bez problemu.
Ona jest naprawdę bezproblemowa z jedzeniem.

czekolada

Od: Pon kwi 26, 2010 19:14

Post » Wto wrz 28, 2010 10:07 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

Zajmę się zakupem wieczorem. Turkusowa - chcesz jedną flaszkę oleju z tej aukcji, którą wkleiła Anda.
Jasia czyści ząbki :ok:
Czekolada, odrobaczona trzykrotnie, właściwie ma już dom stały :1luvu:
Ale ze sterylką musimy poczekać jakiś tydzień, do drugiego odrobaczania. Domek zobowiązał się dorzucić do Czekolady zabiegów, także spokojnie są pieniądze na Białą. Trzeba by poszukać dla niej TDT na czas sterylki, od Tiger wiem, że kolejny termin to czwartek rano.
Tyle wieści z frontu...

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Wto wrz 28, 2010 10:44 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

kwiatkowa pisze:Zajmę się zakupem wieczorem. Turkusowa - chcesz jedną flaszkę oleju z tej aukcji, którą wkleiła Anda.
Jasia czyści ząbki :ok:

To jak już będziesz znała koszty daj mi znać :D .

Kciuki za Jańcine "perełki" :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto wrz 28, 2010 11:08 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

Kwiatkowa weźmiesz butelczynę i dla mnie tego oleju? Napisali, że lekkostrawny, więc będziemy próbować, bo ja już tylko bardzo lekkostrawne rzeczy muszę jeść :roll:

I kciuki za Jańcię i jej paszczę :ok:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto wrz 28, 2010 15:44 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

kwiatkowa pisze:Czekolada, odrobaczona trzykrotnie, właściwie ma już dom stały :1luvu:
Ale ze sterylką musimy poczekać jakiś tydzień, do drugiego odrobaczania. Domek zobowiązał się dorzucić do Czekolady zabiegów, także spokojnie są pieniądze na Białą. Trzeba by poszukać dla niej TDT na czas sterylki, od Tiger wiem, że kolejny termin to czwartek rano.
Tyle wieści z frontu...

cieszę się bardzo, że Czekolada ma już domek :D zasługuje na to lizusek

fajnie, że na Białą przyjdzie czas, bo ona naprawdę kombinuje. Nie podoba mi się to.
damy drugiej znajdce tabletki od robaków i postaramy się ją złapać do klatki. Żeby nie kombinowała, chociaż obawiam się, że mogła już zaszaleć. Bo dlaczego by tak uciekała. Dlatego dobrze by było żeby zabieg odbył się niedługo.

czekolada

Od: Pon kwi 26, 2010 19:14

Post » Wto wrz 28, 2010 15:47 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

Niestety, póki jest u mnie Czekolada, nie mogę wziąć żadnego innego kota.
Cały czas mam je z Jasią na oku...
Jasia już po czyszczeniu ząbków, wybudzona, ruchliwa i chce jeść - a tu pan doktor zakazali... :?
Niestety, ma słabe wyniki krwi - jakby anemia i złe wyniki nerkowe...

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Wto wrz 28, 2010 17:42 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

tak, chce wlasnie tamta butelke z aukcji i chetnie dorzuce sie do kosztow wysylki, a odbiore -jesli bedzie mozna- osobiscie
miziki dla Czekoladki i naszej rekonwalescentki
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto wrz 28, 2010 18:52 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

Ja poczytałam, że ten olej niezły jest. Może i mi posłuży ;) Przy okazji odbiorę razem z książką hehehe. Kwiatkowa daj znać jaki będzie łączny koszt. Tak kiedyś przy okazji.

Klara przede mną właśnie ucieka i chowa się po kątach. Ale nie ma co się dziwić jak od 10 minut non stop na nią "szczekam" :ryk:

maueczarne

Post » Wto wrz 28, 2010 19:00 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

maueczarne pisze:
Klara przede mną właśnie ucieka i chowa się po kątach. Ale nie ma co się dziwić jak od 10 minut non stop na nią "szczekam" :ryk:
Nagraj i puść tu, zobaczę może na moje "kluski" podziała, bo w kuchni nie da się przebywać.
Obrazek

Amika6

Post » Wto wrz 28, 2010 19:05 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

Nie da rady, bo jak taką ostrą czkawkę mam to telefon mógłby mi z ręki wypaść. ;) Już piję ciepłe, może przejdzie. Nie lubię czkawki nooo. :?

Amika jak chcesz je z kuchni wyrzucić to najszybciej i najskuteczniej będzie jak rzucisz kawałek mięsa na środek pokoju :mrgreen:

maueczarne

Post » Wto wrz 28, 2010 19:56 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

u nas mięso feee - muszę stefanowi mieszać z sosikiem z gurmeta (nie wiem jak to się pisze :roll: ), bo inaczej w zęby go kłuje :?
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Wto wrz 28, 2010 20:06 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

maueczarne pisze:Amika jak chcesz je z kuchni wyrzucić to najszybciej i najskuteczniej będzie jak rzucisz kawałek mięsa na środek pokoju :mrgreen:

Ty sobie lepiej dokładniej obejrzyj album zdjęć ze Snejkim i Misiem 8)
Zobaczysz jak wyglądają "kawałki" w wykonaniu Amiki6 :mrgreen:
I gotowe "porcje wypasowe" :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto wrz 28, 2010 20:12 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

Wiem, wiem. Widziałam. Taką kiełbaską zmieloną niech nie rzuca. Befsztyk się towarzystwu należy ;)

maueczarne

Post » Wto wrz 28, 2010 23:15 Re: L.T.cz.5Boski Bazyl,Bąbelka,Bambino,Czekolada,Abi,M&M i inne

Niedobre Ciotki :x
Rzuconym mięsem mogę wyprosić Dyzia i to na króciutko, a na Juśkę to w ogóle nie działa.

Proszę sią nie śmiać z moich "porcji wypasowych", takie kiełbaski robię co 2-3 tygodnie i tylko dla Pracusiów.
Dyziakom kroję codziennie, bo za nic nie zrezygnuję z codziennych śpiewów i gruchania Jusi. Wiem, sadystka jestem, ale jakaś ekstra przyjemność też mi się chyba należy.
Obrazek

Amika6

[poprzednia][następna]