Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Motodrama pisze:Zadzwoń i mów żeby się tutaj pojawił.
Motodrama pisze:Najwyraźniej różnimy się w podejściu do środków komunikacji. Dla mnie to bicie piany przez telefon jest zupełnie niezobowiązujące. Nie zamierzam tracić czasu na gawędy typu: " No chcemy kotka, ale białaczka to ciężka choroba" (interlokutor wcześniej uprzedzony, że kot jest białaczkowy) - nie wiem o co tu się rozchodzi, nie kumam takiej akcji - jest samotny i chce sobie pogadać? Naprawdę - jeśli ktoś nie chce na forum zadeklarować swojej chęci adopcji (tak jak eneda swojej chęci wklejenia mi Trufli
), to mam tę osobę w głębokim poważaniu. Poza tym w czasie rozmowy tel. nikt się nie włączy, żeby wesprzeć cenną wskazówką - a tutaj i owszem.
Motodrama pisze:Najwyraźniej różnimy się w podejściu do środków komunikacji. Dla mnie to bicie piany przez telefon jest zupełnie niezobowiązujące. Nie zamierzam tracić czasu na gawędy typu: " No chcemy kotka, ale białaczka to ciężka choroba" (interlokutor wcześniej uprzedzony, że kot jest białaczkowy) - nie wiem o co tu się rozchodzi, nie kumam takiej akcji -.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 32 gości