Kociaki FFA Łódź - podaruj im dom ma Święta

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 01, 2010 18:52 Re: Kociaki FFA Łódź - zaglądajcie - słodki PSIACZEK WILLY

mój mąż tylko chciałby, żeby kicia się szybciej oswoiła i jak on sobie leży czy coś pracuje na kompie to, żeby wskakiwała mu na kolana, alb z nim spała, żeby zamiast pod łóżkiem spała na łóżku. No i żeby przed nami nie uciekała jak chcemy ją wziąc na ręce. Za to jak uda nam się ja złapać to się rozkłada i super mruczy i domaga się głaskania
Są duże postępy przyzwyczaiła się do odgłosów domowych, czasem śpi na legowisku psa a ostatnio cwaniara jak pies jadł obiad to staneła mu między łapapi i go przegoniła od jedzenia i sama zaczeła jeść (ryż i kurczak) a sam urwis mial to samo :lol:
poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.

ysmay

Od: Nie wrz 12, 2010 10:32

Post » Pon paź 04, 2010 15:08 Re: Kociaki FFA Łódź - zaglądajcie - słodki PSIACZEK WILLY

Często łapcie i głaszczcie, ja takie male za bluzą sobie trzymam, jak np siedzę przy komputerze :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto paź 05, 2010 8:22 Re: Kociaki FFA Łódź - zaglądajcie - słodki PSIACZEK WILLY

no własnie łapiemy, głaszczemy i bawimy się - ale nadal przed nami zwiewa, choć lubi z panem spać na łóżku.

ysmay

Post » Wto paź 05, 2010 12:28 Re: Kociaki FFA Łódź - zaglądajcie - słodki PSIACZEK WILLY

ysmay pisze:no własnie łapiemy, głaszczemy i bawimy się - ale nadal przed nami zwiewa, choć lubi z panem spać na łóżku.

Czyli już jest nieźle, a będzie na pewno lepiej :D :ok:
Ona łatwego życia nie miała, przeżyła tylko dzięki czujności i ostrożności, musi się w niej na dobre utrwalić poczucie bezpieczeństwa - a to już na dobrej drodze.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Wto paź 05, 2010 13:09 Re: Kociaki FFA Łódź - zaglądajcie - słodki PSIACZEK WILLY

Dziś mam wywinęła niezły numer :twisted: . Mam urlop więc wzięłam się za porządki. Kocia tak sie przestraszyła, że gdzieś nam zwiała. Przeszukaliśmy wszystkie jej skrytki, ale jej nie było. Usiedliśmy stwierdzając, że sama jak zgłodnieje to wyjdzie z kryjówki. Nagle słyszymy jakiś skrobot. Patrze a tu zaczynają się ruszać sztuczne kwiaty i wazon. Kocię wlazło do wazonu z którego w żaden sposób nie chciało wyjść. Zdolna z niej bestia :mrgreen: .

ysmay

Post » Wto paź 05, 2010 22:44 Re: Kociaki FFA Łódź - zaglądajcie - słodki PSIACZEK WILLY

ysmay pisze:Dziś mam wywinęła niezły numer :twisted: . Mam urlop więc wzięłam się za porządki. Kocia tak sie przestraszyła, że gdzieś nam zwiała. Przeszukaliśmy wszystkie jej skrytki, ale jej nie było. Usiedliśmy stwierdzając, że sama jak zgłodnieje to wyjdzie z kryjówki. Nagle słyszymy jakiś skrobot. Patrze a tu zaczynają się ruszać sztuczne kwiaty i wazon. Kocię wlazło do wazonu z którego w żaden sposób nie chciało wyjść. Zdolna z niej bestia :mrgreen: .

:ryk: :ryk: :ryk:

dobra kicia!
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Czw paź 07, 2010 15:56 Re: Kociaki FFA Łódź - zaglądajcie - słodki PSIACZEK WILLY

ja przypominam o moich dwóch gwiazdach:
Santorce już jest panna wysterylizowana i czeka na dom
Obrazek Obrazek Obrazek
Sinatra już po kastracji i po korekcie powieki
Obrazek Obrazek Obrazek
bardzo bym chciała, żeby poszły do swoich domków, bo raz moje własne stado ma dość, a ja je coraz bardziej lubię;) Sinatra zawsze ma coś do powiedzenia, zawsze kończy ostatni, Santorka broi, szaleje i zawsze umie przekonać człowieka, że ten bajzel to drobnostka i ona wszystko wynagrodzi swoimi metodami ;) kociaki są fajne, kontaktowe i bardzo aktywne
a moje starsze panie w liczbie trzech są nieco zmęczone tymi gonitwami i atakami o każdej porze dnia i nocy
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Pt paź 08, 2010 14:36 Re: Kociaki FFA Łódź - zaglądajcie - słodki PSIACZEK WILLY

3 miesięczny - szuka domu :(

Obrazek
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Pon paź 11, 2010 13:41 Re: Kociaki FFA Łódź - zaglądajcie - słodki PSIACZEK WILLY

Rudy kociak 6tygodniowy właśnie znaleziony....
Może ktoś???

kalewala

Post » Wto paź 12, 2010 7:52 Re: Kociaki FFA Łódź - zaglądajcie - słodki PSIACZEK WILLY

[quote="annskr"]Czy ktoś może pamięta / kojarzy tego kociaka?
Jakiś tydzien temu zostal porzucony na działkach przy Kreciej - między Ragdogoszczem a Łagiewnikami, z wypawię w postaci miseczek z karmą i kocyka.
Może ktoś tę buźkę pamięta i uda się dotrzeć do "dobrego domku", ktory go zaadoptował?
Kocurek ma ok.4mce.
I szuka prawdziwego domu

Obrazek

kalewala

Post » Wto paź 12, 2010 8:39 Re: Kociaki FFA Łódź - czy ktoś pamięta tego malca?

śliczny, ale ja nie pamietam.....
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 13, 2010 19:38 Re: Kociaki FFA Łódź - czy ktoś pamięta tego malca?

dzis do domku pojechał...

Obrazek
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Śro paź 13, 2010 20:19 Re: Kociaki FFA Łódź - czy ktoś pamięta tego malca?

Dzisiaj króciutko
Bordo gratuluje adopcji :)

Bura koteczka, która znalazła dom to nie Efcia - Efcia jest od Kasi a ta druga bezimienna w ramach "ogłoszeń pomocowych i opieki wet" od Sylwi :)
Sylwowa dom znalazła, a Kasiowa burasia szuka :oops:

BYć może dom znalazł też 3 miesięczny psiak, ale tu kciuki jeszcze bardzo potrzebne :D

I szukamy chętnych do wklejania ogłoszeń - bo kotów straszna ilość i nie wyrabia "koło gospodyń wkejających" a najbardziej ja :roll: Jeśli ktoś ma chęć powklejać choć na 2-3 strony choć na miesiąc, dwa to proszę o kontakt montes@o2.pl
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Sob paź 16, 2010 14:20 Re: Kociaki FFA Łódź - czy ktoś pamięta tego malca?

Też króciutko
PILNIE POTRZEBNY DT DLA 8 KOCIĄT - TAKICH DO 2MCY

kociaki z kk....
śliczne, 5 oswojonych zupełnie, 2+1 - prawie. Kolorystycznie - cudne - bure szylkretki, pingwinek, sreberko, czarne, niebieskie..

Tu ich zdjęcia:
viewtopic.php?f=1&t=99668&start=1380

kalewala

Post » Nie paź 17, 2010 14:38 Re: Kociaki FFA Łódź - czy ktoś pamięta tego malca?

annskr pisze:Też króciutko
PILNIE POTRZEBNY DT DLA 8 KOCIĄT - TAKICH DO 2MCY

kociaki z kk....
śliczne, 5 oswojonych zupełnie, 2+1 - prawie. Kolorystycznie - cudne - bure szylkretki, pingwinek, sreberko, czarne, niebieskie..

Tu ich zdjęcia:
viewtopic.php?f=1&t=99668&start=1380

Jeszcze cztery czarniutkie - zaglucone i malutkie na Felsztyńskiego...

HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kalewala

[poprzednia][następna]