Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Efcia1 pisze:Aha, szukamy też domu dla tego malucha poniżej. Koteczka, ok. 3 m-cy trafiła do Koterii z sortowni śmieci, poparzona (wskutek czego odpadł jej kaweł ogonka i końcówki uszu, bez brwi i rzęs, a sierść w dotyku była jakby plastikowa, spalona). To cud, że przeżyła, cud że na taśmie do sortowania śmieci, na której jeździła !!! wypatrzył ją pan, który w Koterii sterylizuje kotki. Gremlin (mała bardzo go przypomina) powoli dochodzi do siebie, jeszcze pięknieje, na szczęście nie ma żadnych obrażeń wewnętrznych. Kto pokocha to maleństwo po takich traumatycznych przeżyciach?
Efcia1 pisze:Z tego co wiem, to mała Gremlisia mogłaby iść już do adopcji, podpytam jeszcze o szczepienia itd.. A ogłoszeń jeszcze nie ma![]()
genowefa pisze:Ja mogę zrobić ogłoszenia. Potrzebuję zdjęcia plus treść plus namiar na osobę decyzyjną.
W ogóle to muszę wysmażyć jakiegoś mejla do wszystkich w sprawie ogłoszeń. Chyba jutro to zrobię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości