Wszystkie Moje Dzieciaki W Swoich domkach .

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 03, 2012 22:11 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

treść na Adopcjach

TRZY 5 MIESIĘCZNE KOCURKI SZUKAJĄ DOMU
2012-11-03

WSZYSTKIE CUDOWNE ,WYPIESZCZONE ,ODROBACZONE ,KUWETKOWE.
WYJĄTKOWE PIESZCZOCHY.KOCHAJĄCE LUDZI.
SZUKAMY DOMKÓW NAJLEPSZYCH NA ŚWIECIE .
KOCIĘTA WYCHOWANE SĄ Z PSAMI .I INNYMI KOTAMI .
DO ODDANIA PO PODPISANIU UMOWY ADOPCYJNEJ .
WIĘCEJ INFORMACJI NA E MAILA lub TELEFON.
Zostały również zaczipowane !
KOCURKI SĄ WYKASTROWANE.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lis 04, 2012 0:28 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

To ja miałam takie - jak widać, starałam się odstraszyć różnych palantów (choć i tak zadzwoniła pani, która chciała na 15. piętro stwierdzając, że kot przecież widzi, że jest wysoko...). Naprawdę spróbuj na fb jokota, ja stamtąd miałam zgłoszenia - w sumie to z tego zamiast rudego poszedł Pompon (vel AlKaida), bo na rudego miałam już chętnych.

9-tyg. RUDY KOCIAK DO ADOPCJI (Warszawa)

Poszukuję domu dla ok. 9-tyg. kocurka.
Kotek jest śliczny, mądry, zdrowy, zabawowy, przytulaśny i nie ma wad :-)
Dostał robocze imię Ktosiek – ot, taki mały Ktoś.

Został raz zaszczepiony. Przyszły opiekun lub opiekunowie niebawem będą musieli go jeszcze raz zaszczepić i zaczipować, a za kilka/kilkanaście tygodni wykastrować.

Wymagania co do przyszłych opiekunów - muszą kota naprawdę chcieć, dbać, kochać i uwielbiać. Oprócz tego wymagana duża doza rozsądku, porządna karma
i regularne wizyty u weterynarza (w miarę potrzeby) oraz zabezpieczone okna/balkon (jak – to kwestia do indywidualnego ustalenia).
W żadnym razie nie przewiduję kotka na słodką zabaweczkę dla dzieciaczka ani na kota wychodzącego samodzielnie z domu.
Przyszli opiekunowie muszą też wiedzieć, że:
• kot nie jest zabawką ani rzeczą, której się pozbywa, gdy się znudzi lub zepsuje,
• kot domowy to prawdziwy członek rodziny, potrzebuje miłości, uwagi i leczenia w razie choroby,
• kot, jak i człowiek, ma swój charakter i upodobania,
• małe kociaki są słodkie i urocze, ale a) szybko dorastają, b) jak to dzieci, mają dużo głupich pomysłów, które mogą wpływać destrukcyjnie na stan posiadania,
• piękne meble i tapety są miłe dla oka, ale to ludzie i zwierzęta tworzą prawdziwy dom,
• nic nie sprawia większej radości niż oglądanie i słuchanie zadowolonego z życia, mruczącego kota

A pani z wymową się nie odezwała?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Nie lis 04, 2012 14:40 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

ja mam delikatne ogłoszenia z info. ze więcej na telefon. :wink:
Pani z wymową się nie odezwała.. :roll:
Nikt się nie odzywa..odświeżam ogłoszenia i nic.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 04, 2012 19:16 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

A jesteś pewna, że te ogłoszenia w ogóle są? Bo z ciekawości zajrzałam na adopcje.org i tablicę.pl i nie znalazłam - a przynajmniej ich nie zauważyłam, a przeszukałam całe 40 stron. Chyba że nie dałaś ich na Warszawę/mazowieckie. Zauważyłam kilka jokotowych i nawet moje.

koteczekanusi

Post » Nie lis 04, 2012 19:50 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

są bo je odświeżam :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 04, 2012 20:07 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

http://allegro.pl/show_item.php?item=2767709721

zaraz mi zamkną to ogłoszenie ,ale może ktoś zauważy :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 04, 2012 21:37 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

dorcia a czemu mieliby zamknąć?

Nie wiedziałam, że masz takie piękne koty, kojarzyłam Cię tylko z niebieskim Kubusiem ale ja tu po prostu za krótko jestem ;)
Na moje oko Maja i Blusia mogłyby mieć osobne ogłoszenia. Są tak piękne, że gdybym miała bliżej to już bym Ci jedną skradła ;)
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Nie lis 04, 2012 21:51 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

hm.. a może lepsze zdjęcia by pomogły. Znasz kogoś z dobrym aparatem kto robi dobre zdjęcia?

strongbaby

Od: Śro wrz 12, 2012 10:27

Post » Nie lis 04, 2012 22:07 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

bo na allegro zawsze mi usuwają :twisted:

a koty są cudne .
Blusia chwilowo nieaktualna ,Bajka już wy adoptowana :wink:
do adopcji moje trojaczki.

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 05, 2012 9:31 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

dopiero co robione :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
zwycięska mina :wink:
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
melancholijna Blusia
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 05, 2012 11:54 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

małe huncwoty przypominają się :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 05, 2012 16:54 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

ależ one śliczne :1luvu: i już takie duże 8O
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon lis 05, 2012 17:08 Re: RUDE NIEBIESKIE KOLOROWE SZUKAJĄ DS !NOWE FOTY!

Też bym im porobiła osobne ogłoszenia - i na pewno dała bardziej rzucające się w oczy zdjęcie rudych oraz do każdego kociaka indywidualny opis. Ja naprawdę nie zauważyłam tych ogłoszeń, chociaż specjalnie szukałam (tzn. Dyzia nie szukałam, bo szukałam tylko rudych). I nie pisałabym drukowanymi literami + ułożyłabym to wszystko jakoś bardziej składnie i wizualnie, bo trudno się czyta (zwłaszcza to, gdzie jest o pięciu kociakach - straszny bałagan, normalnie jak grzebanie w ciuchach w lumpeksie - trzeba każdego kotka odprasować i powiesić na osobnym wieszaczku, jak w porządnym butiku :mrgreen: ).

koteczekanusi

[poprzednia][następna]