Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:Basiu on może mieć gorączke i bolesność. Okładaj mu riwanolem jak masz dodatkowo moze. Jeśli to ropień. On dawno mógł się pogryźć z innym tylko teraz mu wychodzi zapalenie. A może będzie chory?
Solveig pisze:Witam![]()
Mam pytanko dotyczące jednego z kotków w DT.
Mianowicie chodzi mi o Lorda... czy już znalazł Stały domek?
Solveig pisze:Bardzo ładniusi jest Lord, a jestem ciekawa czy on w ogóle daje się czesać?
To zabawne ale jak patrzę na zdjęcia to widzę kota który jest łudząco podobny do kota mojej babci - JAK KLON PRAWIE!!tyle, że kot mojej babci to strasznie wredny typ jest
Jak Lord po kastracji się zachowuje? Nadawałby się do domu z dzieckiem i psem czy nie bardzo???
horacy 7 pisze:Misza został wykapany bo tak strasznie pachniał ,ze nie dało rady przebywać w mieszkaniu i leży sobie na kanapie.Dajemy antybiotyk i jutro postaram sie go zabrać do weta.Brylant nie je surowego mięska,chyba ten straszny stan zębów powoduje ,ze je tylko puszki teraz ale za to ogromne ilości.Wypada mu wszystko z pysia i robi wokół siebie bałagan ale radzi sobie doskonale.Matwiej i Kuro wyglądają jak piłeczki bo tez im apetyty dopisują.Kuro mniej kaszle,Matwiej lepsze oczy ale jeszcze wymagają leczenia.
marta-po pisze:Ja Fiodorka też podkarmiam. Nawet jak leży to mu podtykam pod pysio i głaszczę, bo wtedy lepiej je. Brzuszek znacznie mu się zaokrąglił i troszkę kości miednicy mniej już wystają.
Solveig pisze:Czyli charakter ma podobny jak kot mojej babci (aż kiedyś wkleję zdjęcia Mikado)
Syn ma niecałe 3 latka, kotów się trochę boi (głównie z powodu właśnie kota babci, który potrafi go zaatakować z tylko sobie znanych powodów)...
Szkoda..jest piękny, ale skoro są luzie, którym podoba się kot mojej babci to może po prostu zaproponuję im adopcję LordaZostajemy w kontakcie?
horacy 7 pisze:Solveig pisze:Czyli charakter ma podobny jak kot mojej babci (aż kiedyś wkleję zdjęcia Mikado)
Syn ma niecałe 3 latka, kotów się trochę boi (głównie z powodu właśnie kota babci, który potrafi go zaatakować z tylko sobie znanych powodów)...
Szkoda..jest piękny, ale skoro są luzie, którym podoba się kot mojej babci to może po prostu zaproponuję im adopcję LordaZostajemy w kontakcie?
Bardzo bym chciała by ludzie przy wyborze kota kierowali się cechami charakteru a nie wyglądem.To najważniejsze,wtedy bedzie mniej porzuconych zwierząt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 112 gości