Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 08, 2011 10:37 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Pinokio :( bardzo mi przykro z powodu tego guza u małego, kurcze, ja zupełnie nie wiem co to może być, to tylko wet pozna pewnie.
To bolesne jest? Napisz jak już coś będzie wiadomo i kciuki. Ja tylko z przepukliną miałam do czynienia i to na brzuszku.

Kropko, wieczorem machnę,niedługo zmykam na cały dzień.

AntoninaBandzioras pisze:Ale miło :) wiedziałam, że tak ślicznotka nie będzie długo czekać na swoich Dużych :)

Ja niedawno też przekonałam Tż-eta na dokocenie :) nasz nowy narybek w podpisie (przynajmniej powinien być) schroniskowa bidulka :(

Wiecie, że w schronisku trzymają koty w klatkach po królikach gdy jest przepełnienie?! Koszmar

Piękny komplet masz :) gratki. Ona też taka aferzystka ? Foty dawaj :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Sob paź 08, 2011 10:41 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

sherina pisze:
Kropko, wieczorem machnę,niedługo zmykam na cały dzień.

Dziękuję sherinko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie paź 09, 2011 8:34 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

A czy będą zdjęcia Violinki z nowego domku? mam nadzieję, że tak...

A malutka jest chyba przeciwieństwem Bandi, ona by się tylko tuliła (z przerwami na jedzenie i kuwete), a w zabawie jest nieśmiała. Za to Bandyta chce się ciągle bawić i mała zaczepia i zachęca do igraszek.
ObrazekObrazek

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

[poprzednia]