a pieniażków duzooo wiecej
wszystkiego dobrego!
Maria i Paweł oraz ogonki
Cleo, Ramzik i Nestusia
p.s.
Nestusia zrobiła nam prezent prawie na Świeta i pozwala sie na moment wziąść na kolana

a już jest znami 8 miesięcy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mpacz78 pisze:Dziś wiozłam kota od Agi Marczak do weta, niestety kot umarł zanim dojechałam![]()
Przepiękny ponad roczny kocurek.
Wyadoptowany w zeszłym roku, niedawno został zwrócony z adopcji - bo pani zaszła w ciążę- wydawało się że aż tak nie przeżywa zmiany miejsca, do tego piątku był zdrowy, jadł, bawił się z innymi kotami, w sob. i niedzielę wymiotował, dziś już nad ranem był bardzo słaby, Aga musiała jechac na dyżur do pracy, prawdopodobnie FIP...
... do dupy
maria_kania pisze:jak moja ciocia oznajmiła, że jej znajoma oddała kotkę na szczęście w dobre, sprawdzone miejsce (ukochana i miziana) bo lekarz od niepłodności i invitro wymyślił ze kot wytwarza jakies alergeny powodujace, niemożność zajscia w ciąże..........
a że staramy sie z mężem o dziecko, to przy stole zrobiła sie cisza.... a my mamy 3 koty,
po czym ja tyko powiedziłałam głośno ze posiadanie dziecka zalezy od jajeczek i plemników a nie od kotów...
mąż wiec powiedział ze zmieniłby lekarza...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 103 gości