Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 31, 2011 22:45 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Piękny ten długowłosy. Przepiękny. Musimy mu szybko znaleźć dt, on tez szybko znajdzie dom.
Burasia pozdrawia Was z garderoby. Daje się już miziać, choć krótko i nie zawsze. Będzie bardzo ciepłą, łagodną kotką, jest w niej duży potencjał na kota przytulaska. Ale na razie często zwycięża strach. Lubi inne zwierzęta, to widać. Koty już się z nią witały, włamały się do garderoby, żeby obejrzeć to cudo ;)
Postanowiłam nazwać ją Jaruga. Na cześć - wiadomo. Bo jest niezależna, ma swoje zdanie, jest drobna i piękna. A za chwilę będzie wysterylizowana. Czyli wiadomo: feministka! :) ;) :ryk:
I mam nadzieję, że magia imienia zadziała i do 10 kwietnia znajdzie dom :)
Sąsiadka dopytuje się o moje tymczaski, trzymajcie kciuki. To byłby superdom :) :)
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Od: Wto sty 04, 2011 22:40

Post » Pt kwi 01, 2011 8:35 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

horacy 7 pisze:Uważam ,że domek naprawdę dobrze się zapowiada i koteczka powinna do niego pojechać.Meksykanka proponuje transport koteczce i Brysiowi ,zaś dziewczyna z Krakowa jest w stanie zabrać Brysia nawet bez kastracji. :lol: Teraz tylko trzeba wszystko dograć.Mam teraz problem z zabraniem kotów na leczenie bo niestety nadal czekam na odbiór samochodu. :ok: :ok: :ok:

ja też uważa, że ten domek sie super zapowiada, co do transportu, też pomyślę co da się zrobić. Basiu czy jeszcze jakiejś pomocy potrzebujesz w sprawie whiskaski czy Brysia?? hmm, a ta Boża Wola to jakie rejony są?? bo taka miejscowość jest blisko Legionowa

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt kwi 01, 2011 8:42 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

pani pisła że mieszkają w okolicach Mińska Mazowieckiego - jest taka miejscowość pomiędzy Mińskiem Mazowieckim a Siedlcami
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Pt kwi 01, 2011 9:00 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Justinek Warszawa pisze:Piękny ten długowłosy. Przepiękny. Musimy mu szybko znaleźć dt, on tez szybko znajdzie dom.
Burasia pozdrawia Was z garderoby. Daje się już miziać, choć krótko i nie zawsze. Będzie bardzo ciepłą, łagodną kotką, jest w niej duży potencjał na kota przytulaska. Ale na razie często zwycięża strach. Lubi inne zwierzęta, to widać. Koty już się z nią witały, włamały się do garderoby, żeby obejrzeć to cudo ;)
Postanowiłam nazwać ją Jaruga. Na cześć - wiadomo. Bo jest niezależna, ma swoje zdanie, jest drobna i piękna. A za chwilę będzie wysterylizowana. Czyli wiadomo: feministka! :) ;) :ryk:
I mam nadzieję, że magia imienia zadziała i do 10 kwietnia znajdzie dom :)
Sąsiadka dopytuje się o moje tymczaski, trzymajcie kciuki. To byłby superdom :) :)

Trzymamy kciuki;)

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Pt kwi 01, 2011 9:18 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Panie i Panowie. Postaram się jeszcze dziś dać znać w sprawie transportu.
Ponieważ "zorganizowałam" TŻ-owi cały weekend (jutro transport ewakuacyjny kotów z Radomska do DT w Warszawie, niedziela piesek ślepaczek z Sokółki do Wa-wy), to mam nadzieję, że nie zginę dziś dla szlachetnej sprawy zabita przez TZ-a :wink:

Proszę zatem o :ok: i jeszcze chwilę cierpliwości.
Mam nadzieję, że pięknej Whiskasce się powiedzie w nowym domku!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt kwi 01, 2011 9:20 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

ja też 3mam kciuki, a Jaruga to super imię :ok:
Mrówka ciągle pociąga nosem, dzis albo jutro będę z nią na kontroli u weta. Robi się z niej coraz większy pieszczoch, ale ma niezły charakterem i chyba wiem, czemu umiała sobie proadzić w dużym stadzie w schronie mimo, że jest taka drobniutka:)

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt kwi 01, 2011 11:04 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Zrobiłam długowłosemu Allegro. Zmienię też tytuł wątku.

Kciuki za choćby DT :ok: ...
po_prostu_kaska

Post » Pt kwi 01, 2011 11:10 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

Mogę link do Allegro ukradabym treść :D na FB

A i co z Whiskaską :?:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt kwi 01, 2011 11:15 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

CatAngel pisze:Mogę link do Allegro ukradabym treść :D na FB

A i co z Whiskaską :?:

Proszę http://allegro.pl/szczytno-wyrzucony-z- ... 07910.html :)
po_prostu_kaska

Post » Pt kwi 01, 2011 11:22 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

CatAngel

Post » Pt kwi 01, 2011 11:33 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

:D :D :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Pt kwi 01, 2011 11:33 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

Wrzuciłam na adopcje puchatkowa..
viewtopic.php?f=1&t=108985&start=1170
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pt kwi 01, 2011 11:35 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

Kasia wysłałam PW :)

CatAngel

Post » Pt kwi 01, 2011 11:37 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

CatAngel pisze:Kasia wysłałam PW :)

Już przekazuję horacy 7 i ACHA13. Koci Aniele :lol:
po_prostu_kaska

Post » Pt kwi 01, 2011 11:38 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

po_prostu_kaska pisze:
CatAngel pisze:Kasia wysłałam PW :)

Już przekazuję horacy 7 i ACHA13. Koci Aniele :lol:

No to moja rola się skończyła :lol: idę sobie 8) dajcie znać później co i jak :D

CatAngel

[poprzednia][następna]