Trzymam kciuki za jutrzejsze badania - mam nadzieję, że okażą się jak na stan Saszy zadowalające.
A wet niech się lepije weźmie i postara z lekiem na herpesa

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Legnica pisze:Ale miałam dzisiaj sen......śniło mi sie,ze na watku jakis wet odpisał na mój post,ze jak to nie wiem co dalej z Saszą?Że badania najważniejsze,że jakieś parametry określić trzeba,ze jakieś wskaźniki (żadnej nazwy nie zapamiętałam)a dopiero leki zapodawać,a nie tak leczyć byle jak,bez określenia wielkości kota,że WAŻYĆ trzeba i że już dawno powinnam zmierzyć DŁUGOŚĆ kocurka i WYSOKOŚĆ obliczyć stosunek czegoś do czegoś tam,bo inaczej leki nie będą działać
i dla czego ten kot jest leczony od miesiąca a nie ma określonego umaszczenia
![]()
Ja go dzisiaj ,jasny gwint zważę w końcu,nie wiem czy uda mi sie go zmierzyc,ale zważyc zważę,no i nie obliczę tego stosunku czegoś do czegoś,bo nie pamiętam czego do czego
Marudka pisze:Legnica pisze:Ale miałam dzisiaj sen......śniło mi sie,ze na watku jakis wet odpisał na mój post,ze jak to nie wiem co dalej z Saszą?Że badania najważniejsze,że jakieś parametry określić trzeba,ze jakieś wskaźniki (żadnej nazwy nie zapamiętałam)a dopiero leki zapodawać,a nie tak leczyć byle jak,bez określenia wielkości kota,że WAŻYĆ trzeba i że już dawno powinnam zmierzyć DŁUGOŚĆ kocurka i WYSOKOŚĆ obliczyć stosunek czegoś do czegoś tam,bo inaczej leki nie będą działać
i dla czego ten kot jest leczony od miesiąca a nie ma określonego umaszczenia
![]()
Ja go dzisiaj ,jasny gwint zważę w końcu,nie wiem czy uda mi sie go zmierzyc,ale zważyc zważę,no i nie obliczę tego stosunku czegoś do czegoś,bo nie pamiętam czego do czego
To chyba chodzi o stosunek długości tułowia do długości ogona - bardzo istotny parametr
Willow_ pisze:No właśnie ... konsultowałaś ten beta glukan z wetemMożna go bezpiecznie stosować u kota jako substytut scannomune?
Legnica pisze:Co do składu,czy skuteczności nie wypowiem się,bo się zwyczajnie nie znam,ale jedno ale mam przeciw beta glukanie.Leków w kapsułkach nie powinno się wysypywać z tych że kapsułek.Ja scannomune wysypuję do mokrej,tak robiłam podając Forestowi,bo ten kocurek przy najmniejszym stresie łapie takie doły,że przy wielodniowej kuracji,wpychaniem kapsułki do gardła chyba bym go wykończyła.1 kapsułka Beta Glukanu to wiele dawek,nie jestem przekonana czy kilkukrotne otwarcie kapsułki nie prowadzi do tego że preparat w zetknięciu z powietrzem nie wchodzi w jakieś reakcje lub nie traci jakichś ważnych właściwości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości