Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Iljova pisze:Na FB cały czas udostępniam wydarzenie Kiki z nadzieja że w końcu przeczyta to ten ktoś kto będzie chciał ją zabrać .
Iljova pisze:Justa trafiłam na dogo na coś takiego sprawdź może tp Ci się przyda ???
Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA!
http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html
Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis!
Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł!
jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)!
Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER!
Justa&Zwierzaki pisze:Kika chyba nigdy nie znajdzie domu , bez ogłoszeń , nawet allegro nie ma a ja nie potrafię i kogo o to prosić , kogo
kinia098 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Kika chyba nigdy nie znajdzie domu , bez ogłoszeń , nawet allegro nie ma a ja nie potrafię i kogo o to prosić , kogo
CatAngel robi 130 ogłoszeń za 15zł.
kinia098 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Kika chyba nigdy nie znajdzie domu , bez ogłoszeń , nawet allegro nie ma a ja nie potrafię i kogo o to prosić , kogo
CatAngel robi 130 ogłoszeń za 15zł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 78 gości