Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 19, 2010 19:06 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Coś wiadomo w sprawie domku dla Trufelki ? Były już pierwsze rozmowy? :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nieustające kciuki, oby to już cały domek na własność i duzi też, tylko dla Trufelki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Pon kwi 19, 2010 21:10 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Nie zaglądałam tu dawno, ale widzę, ż Pan Piotr odezwał się do Marzeni. Może Trufelka będzie miała sczęście i trafi do dobrego, kochającego, opiekuńczego domu. Tacy ludzie to skarb. Trzymam kciuki.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pon kwi 19, 2010 23:01 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

lesna pisze:Coś wiadomo w sprawie domku dla Trufelki ? Były już pierwsze rozmowy? :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nieustające kciuki, oby to już cały domek na własność i duzi też, tylko dla Trufelki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiam Serdecznie

Nie. Motodrama nie odbiera pw w ktorym zapytałam ją czy istnieje jakiś inny, poza miau, kontakt. Jakoś głupio mi mowić ludziom, zeby się logowali na miau, bo pani z dt ma taki warunek. Ale może nie mam racji. Jutro sie do nich odezwę.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon kwi 19, 2010 23:02 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

majka2222 pisze:Może Trufelka będzie miała sczęście i trafi do dobrego, kochającego, opiekuńczego domu. Tacy ludzie to skarb. Trzymam kciuki.

Prawda. Uważam, ze domek jest super. Ludzie zrobili na mnie naprawde pozytywne wrażenie. Jednak szczęście Trufelki leży w rekach Motodramy. Z drugiej strony - skąd wiemy, że Trufelka nie jest już szczęśliwa? :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto kwi 20, 2010 18:00 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Sytuacja z ogłoszeniem Trufelki nie jest dobra. Pół biedy, jeśli ktoś od razu skontaktuje sie telefonicznie z podanym w ogłoszeniu numerem telefonicznym. Ale jeszcze ja mogę byc po drodze, czyli ogłoszeniodawca. Tak było w tym przypadku. To długa droga. Może zniechęcić.
Obrazek

majka2222

Post » Wto kwi 20, 2010 20:36 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

majka2222 pisze:Sytuacja z ogłoszeniem Trufelki nie jest dobra. Pół biedy, jeśli ktoś od razu skontaktuje sie telefonicznie z podanym w ogłoszeniu numerem telefonicznym. Ale jeszcze ja mogę byc po drodze, czyli ogłoszeniodawca. Tak było w tym przypadku. To długa droga. Może zniechęcić.

Dokładnie.. myślę, ze ludzie wolą jasne sytuacje i nie tyle zrażą ich wymagania, co do samej opieki nad zwierzątkiem (szczególnie gdy od razu wiadomo, ze jest chore), co niezrozumiały dla nich brak kontaktu (bo jak to interpretować?).. większość wrażliwych osób po prostu poszuka innego kotka, też w potrzebie.. ehh
Nieustająco, bo widzę że domek sensowny :ok: :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Śro kwi 21, 2010 16:51 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Motodramo, czy jesteś na forum? Co powiedzieć Panu Piotrowi, który jest zainteresowany Trufelką? Marzenia ma z nim kontakt telefoniczny. Pan Piotr czeka na odpowiedź.
Obrazek

majka2222

Post » Czw kwi 22, 2010 9:31 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Motodrama, wysłałam Ci namiary do domku dla Trufli. Moim zdaniem spełnia warunki, które opisywałaś na forum, ale to twoja decyzja. Zrboisz z tym kontaktem co zechcesz.

Marzenia11

Post » Czw kwi 22, 2010 17:35 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Kurcze, bo jeszcze domek się wycofa... a sensownie wygląda... :(
Szkoda byłoby takiej szansy :(
Nieustające za Trufelkę i jej domek na wyłączność :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Pt kwi 23, 2010 17:41 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

eneda, zmień tytuł wątku na "Trufla" po prostu, coby wyszukiwarka się nie męczyła :mrgreen: .

Przepraszam - ten tydzień był po prostu z technicznego punktu widzenia okropny. Zadziałało prawo serii i w końcu dopadło i mnie.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Pt kwi 23, 2010 17:53 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Motodrama pisze:eneda, zmień tytuł wątku na "Trufla" po prostu, coby wyszukiwarka się nie męczyła :mrgreen: .

Przepraszam - ten tydzień był po prostu z technicznego punktu widzenia okropny. Zadziałało prawo serii i w końcu dopadło i mnie.

czy to znaczy że trufelka zostaje u Ciebie? :lol: :lol: :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt kwi 23, 2010 18:15 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Marzenia11 pisze:
Motodrama pisze:eneda, zmień tytuł wątku na "Trufla" po prostu, coby wyszukiwarka się nie męczyła :mrgreen: .

czy to znaczy że trufelka zostaje u Ciebie? :lol: :lol: :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To znaczy "siła złego na jednego" - i oczywiście Kela również przeciwko mnie. Wszelkie aktualne zdjęcia Trufelki (która oczywiście reaguje na swoje imię, jest zupełnie bezobciachowa jeśli chodzi o: nowopoznanych ludzi (o czym catsitterka donosiła), bicie naczyń, zrywanie firan, wskakiwanie na rower i wywalanie go z hukiem - zero złośliwości (mruczy przy tym pięknie) będę zamieszczać tutaj (jeśli aparat nie zaszwankuje prawem serii).

Motodrama

Post » Pt kwi 23, 2010 18:38 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Motodrama, bo ja musze mieć "prosto z mostu" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Trufla zostaje u Ciebie?? :lol: :lol: :lol: :piwa: :piwa: :piwa:

bo nie wiem, czy już się mogę ucieszyć całą sobą - na razie jeszcze się powstrzymuję. :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Pt kwi 23, 2010 18:50 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Cieszyć się trzeba - Trufla ma humor, wigor itd.

Motodrama

Post » Pt kwi 23, 2010 19:02 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Motodrama pisze:Cieszyć się trzeba - Trufla ma humor, wigor itd.

wiesz co motodrama, dziwacznie się zachowujesz.. nie umiesz czy nie chcesz odpowiedzieć wprost?
W każdym razie, ponieważ nie mam od Ciebie żadnej konkretnej odpowiedzi, ani tu, ani na pw to dzwonię do ds i mowie, że Trufla zostaje u Ciebie.

Marzenia11

[poprzednia][następna]