Nieustające kciuki, oby to już cały domek na własność i duzi też, tylko dla Trufelki

Pozdrawiam Serdecznie
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
lesna pisze:Coś wiadomo w sprawie domku dla Trufelki ? Były już pierwsze rozmowy?![]()
![]()
![]()
Nieustające kciuki, oby to już cały domek na własność i duzi też, tylko dla Trufelki![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam Serdecznie
majka2222 pisze:Może Trufelka będzie miała sczęście i trafi do dobrego, kochającego, opiekuńczego domu. Tacy ludzie to skarb. Trzymam kciuki.
majka2222 pisze:Sytuacja z ogłoszeniem Trufelki nie jest dobra. Pół biedy, jeśli ktoś od razu skontaktuje sie telefonicznie z podanym w ogłoszeniu numerem telefonicznym. Ale jeszcze ja mogę byc po drodze, czyli ogłoszeniodawca. Tak było w tym przypadku. To długa droga. Może zniechęcić.
Motodrama pisze:eneda, zmień tytuł wątku na "Trufla" po prostu, coby wyszukiwarka się nie męczyła.
Przepraszam - ten tydzień był po prostu z technicznego punktu widzenia okropny. Zadziałało prawo serii i w końcu dopadło i mnie.
Marzenia11 pisze:Motodrama pisze:eneda, zmień tytuł wątku na "Trufla" po prostu, coby wyszukiwarka się nie męczyła.
Przepraszam - ten tydzień był po prostu z technicznego punktu widzenia okropny. Zadziałało prawo serii i w końcu dopadło i mnie.
czy to znaczy że trufelka zostaje u Ciebie?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Motodrama pisze:Cieszyć się trzeba - Trufla ma humor, wigor itd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości