Karmen-Czarna Iskierka odeszła [']

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 10, 2009 22:48 Re: Poznań. Felicja i Carmen-Urocholina pilnie poszukiwana

Agnieszko, moja Alusia (co to miała być z małych kotów :lol: ) też waży 4,30 :roll:

A Felicja to trochę podobna do Kulki-Drakulki i z wyglądu i z charakteru, tylko że Drakulka koty uwielbia, za to nie lubi ludzi :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw gru 10, 2009 23:04 Re: Poznań. Felicja i Carmen szukają domku-mamy Urocholine! :)

Wiekszego łobuza jak felicja nie spotkałam. Ostatnio mi sie wymknęła i nim zdarzyłam dobiec juz sprala Fraszkę az sie biedna posikała ze stresu :? Krzyczała biedna bo nie miała jak uciec, a ta ja trzymała łapami i gryzła tymi swoimi krzywymi zębiskami!

A sam na sam z czlowiekiem sam miód!

Króliczek to taka mała maskota, ale cały czas grasuje az Fran ma jej juz powoli dosyc.
Fajny kocio z niej, zeby tylko sikac przestała, a domek bedzie z niej miał pocieche
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto sty 19, 2010 21:03 Re: Poznań. Felicja i Carmen szukają domku-mamy Urocholine! :)

Oto Kotka Otyła Felicita :D
Pospolity Łobuz ukryty pod postacia niewiniatka

Karminka Króliczek niestety nie zostala obfocona bo caly czas biega z Teklica, w łasciwie ucieka przed Teklą, ktora obrała ja sobie za cel :?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Śro sty 20, 2010 8:16 Re: Poznań. Felicja i Carmen szukają domku-mamy Urocholine! :)

śliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw sty 21, 2010 21:25 Re: Poznań. Felicja i Carmen szukają domku-mamy Urocholine! :)

Agness78 pisze:śliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Felicja tez sie zgadza z ta opinia...nie smiem zaprzeczac, bo Fela jak jej sie cos nie podoba kąsa :twisted:
Obrazek

Karotka

Post » Śro lut 17, 2010 9:39 Re: Poznań. Felicja i Carmen szukają domku-mamy Urocholine! :)

co u Felicji? znalazł się domek?

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Śro lut 17, 2010 12:14 Re: Poznań. Felicja i Carmen szukają domku-mamy Urocholine! :)

puss pisze:co u Felicji? znalazł się domek?

Co Ty. Lipa :(
A ona nawet juz zostala wypuyszczona miedzy koty-jak jestesmy w domu i nawet (odpukac) jest spokojna
Mozesz usunac ten akapit w ogloszeniu ze do jedneg kota, to ze musi byc jedynaczka?
Mysle ze, ze spokojnym kotem moglaby chyba zyc...
Obrazek

Karotka

Post » Śro lut 17, 2010 12:25 Re: Poznań. Felicja i Carmen szukają domku-mamy Urocholine! :)

Aga mam teraz w domu kotkę NIKI na tymczasie, skóra zdjęta z Felicji :lol:
Niestety zerowy odzew na ogłoszenia :( jestem w szoku bo uważam że obydwie panny wyjątkowej urody :roll:

Agness78

Post » Śro lut 17, 2010 12:42 Re: Poznań. Felicja i Carmen szukają domku-mamy Urocholine! :)

kciuki za domek dla Felicji :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Śro lut 17, 2010 13:43 Re: Poznań. Felicja i Carmen szukają domku-mamy Urocholine! :)

grazyna mizera pisze:kciuki za domek dla Felicji :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Juz nic nie mowie, bo ktos mi podebrał chyba domek dla Feli. Tak mi sie przynajmniej wydaje, ale moge sie mylic :twisted:
Obrazek

Karotka

Post » Śro lut 17, 2010 14:55 Re: Poznań. Felicja i Carmen szukają domku-mamy Urocholine! :)

Karotka pisze:
grazyna mizera pisze:kciuki za domek dla Felicji :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Juz nic nie mowie, bo ktos mi podebrał chyba domek dla Feli. Tak mi sie przynajmniej wydaje, ale moge sie mylic :twisted:

ja proponuję vendettę ;) może być bezkrwawa. pomogę ;)

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Nie lut 21, 2010 16:04 Re: Poznań. Felicja i Carmen szukają domku-mamy Urocholine! :)

Puss ,chcesz mnie ukatrupić?Nic nie wiedziałam, że Ci mili ludzie byli też u Karotki. Już po fakcie adopcji Zuli dowiedziałam się o tym. :1luvu:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Wto lut 23, 2010 22:23 Re: Poznań. Felicja i Carmen szukają domku-mamy Urocholine! :)

No i stało się!
Felicja znalazła swoją rodzinkę. Zawiozlam ja dzisiaj do nowego domku.
Ech, zal i smutek, bo byla u nas rekorodowo dlugo-pół roku!

Mam nadzieje, ze będzie szczesliwa i szybko o nas zapomni.

Niech Ci sie szczęści Felicjo!
Obrazek

Karotka

Post » Wto lut 23, 2010 22:31 Re: Poznań. Felicja i Carmen szukają domku-mamy Urocholine! :)

Karotka pisze:No i stało się!

:ok: :ok: :ok: duuuuużo szczęścia koteńko :ok:

Agness78

Post » Wto lut 23, 2010 22:39 Re: Poznań. Felicja i Carmen szukają domku-mamy Urocholine! :)

Karotka pisze:No i stało się!

Ooooooooooo!!! SUPER!!! Pół roku była? :roll: :roll: Ale ten czas goni 8O 8O
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

[poprzednia][następna]