Informacja o kotce jest już na wątku ślepaczkowym (banerek w moim podpisie). Zuzia96, jeśli będziesz potrzebowała rad w sprawie leczenia oczek, ktoś z tego wątku na pewno Ci poradzi.
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę u weta

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
zuzia96 pisze: Będzie dobrze, bo MUSI BYĆ DOBRZE.
zuzia96 pisze: Będę potrzebowała pomocy na leczenie, bo nie dam rady. Dopiero Marcel pochłonął grubą część mojej cienkiej wypłaty
Bazyliszkowa pisze:Dobrze, że koteńka ma apetyt.![]()
A może by przenieść ten wątek na Koty? Tam więcej osób zagląda i łatwiej będzie o pomoc. Koteczka przecież na razie nie nadaje się do adopcji (chyba że przez doświadczony domek z miau).
zuzia96 pisze:Nie wiem, czy ja mogę poprosić o przeniesienie na Koty, czy to musi zrobić założycielka wątku?
Amika6 pisze:Jeśli kicia zostaje i Ciebie to ja bym Ci jednak radziła założyć własny wątek, łatwiej nim zarządzać (ważne unformacje na 1 stronie, zmiany tytułów w razie potrzeby i takie tam)
aga-zgaga pisze:nie, nie jest czarno-biale. dlatego nawet jak mam sytuacje czarno na bialym: "nie moge wziac nastepnego kota", to w takim momencie i tak wezme. i pojawiaja sie odcienie szarosci. nie moge, ale trzeba. moze na troche. moze sie ktos znajdzie. moze sie jakos ulozy.
znam dziewczyne, ktora absolutnie nie moze miec kotow, bo ma alergie. ale ma ukochana kotke. dla niej szprycuje sie tabletkami i jakos daje rade. swojej czarno-bialej sytuacji nadaje glebie odcieni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości