Otwock-puchacze maja u Andy/Lublin DT!Dzieki!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 23, 2009 9:05

Zamykamy watek. Koty załapane, transport jest. Czekamy aż maluchy dotra do Andy i na pierwsze wieści od niej!
Gacus ma domek.Parapetowy Buras jedzie do domku dzis albo jutro.Dzieki Agneska. :lol:

Wszystkich sympatyków , kibicujacych i samych zainteresowanych zapraszam na watek transportowy.

I wszystkim dziekuje za podnoszenie watku, dobre słowo i zaangazowanie :lol:

Transport -post 1
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lip 24, 2009 13:18

O matko.. Dopiero tu dotarłam, zdążyłam się przejąć, zdenerwować, a teraz ucieszyć.. :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob lip 25, 2009 10:39

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=97358

Niestety nie koniec!!!
gacusiowe nieszczęście znów bez domu!!!
Proszę o kciuki i kibicowanie!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 25, 2009 18:18

maleństwo takie dzielne, a takie pechowe :(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lip 25, 2009 18:33

Koci siedzą w klatce, męczy mnie to, ale muszę mieć do nich dostęp bez włażenia pod fotele i łóżka. Niech przyzwyczają się do mnie, a potem zobaczymy.
Zjadły sobie kurczaka, jeden na pewno zrobił siku do kuwety.
Są podobne, ale jeden jest jasniejszy i bardzo przestraszony - unika ręki, syczy i chowa się za brata - ma imię robocze Ryś. Drugi, odważny, ciemniejszy ma na imię Alf ( red_devil mówiła o nim samiec alfa, więc niech na razie tak będzie)
Siedzą sobie na poduszkach, myją się i od czasu do czasu cos pogadają pod nosem.
Zostawiłam ich na razie w spokoju, przychodzę pogadać, dać jeść i próbuję głaskać.
Alf daje się głaskać, chociaż nie widzę entuzjazmu :twisted: Ryś zdecydowanie mówi nie.
A...........one mają zdecydowanie trzy miesiące lub więcej, są chudziutkie, chociaz nie zagłodzone.
W uszach coś jest, ale na razie nie męczę, albo świerzb albo brud, zobaczymy.
Ryś ma taki mokry nosek, więc obserwuje czy jakaś franca postresowa się nie przyplącze.
Jutro założę im wątek
Z re)devil umówiłam się jutro na oddanie transportera. Problem jest z tym trochę, bo jutro mam imieniny i pewnie będe miała gości, ale postaram się podrzucić transporterek na dworzec.

A to kilka zdjęć slicznych rysiaczków - maja piekne długie futerko - będą na pewno półdługowłose, ale musimy podkarmić i musze po prostu urosnąć. Już teraz futerko mają mięciutkie i tak ok 5-6cm.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon lip 27, 2009 8:57

Pięknościowe te tygrysy :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53