Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
karolcia1509 pisze:niestety ten pan mieszka w woj. malopolskim, sprawdzalam na mapie to jest jakies 1000km w 2 strony, byl bardzo chetny, proponowa nawet wyslanie kotów "paczka" ale ja nie jestem zwolenniczka takich transportów![]()
w poznanskim schronisku wysterylizuja mi obie kotki za darmo? przeciez jedna z dziewczyn napisala ze te koty nie wygladaja na dzikie a tylko dla takich sa darmowe zabiegi, a to chyba dobrze ze szybko przywiazuja sie do ludzi. myslalam ze robia sterylki tylko tym kotom które zostaja w schronisku. jak jest naprawde?musze tam pojechac
dzieki dziewczyny:)
karolcia1509 pisze:kotki juz sa umówione na zabieg:) na wtorek. wiem tylko ze maja byc naczczo, pani tylko pytala czy oby napewno sa dzikie, troche sie boje bo mamy je juz prawie 3 tygodnie i bawimy sie z nimi codziennie wiec juz sie zaczynaja oswajac... a jesli beda chcieli zostawic je w schronisku??!!![]()
mysle o zakupieniu kaftaników bo bez tego raczej bedzie ciezko. i mam jedno wazne pytanie: czy przed zabiegiem powinny byc zaszczepione?
karolcia1509 pisze:mysle ze za kilka dni dojdzie juz do siebie i bede mogla szukac jej domku, niestety nie ukrywam ze nie ma zbyt duzego zainteresowania...czy moze mi ktos jeszcze pomóc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 33 gości