Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
estre pisze:
Edit: A Tobie zostały jeszcze jakieś pieniądze czy wszystko poszło z kasy Filemonowej?
sawanka1 pisze:rozmawiałam z wetem , mała dostanie jeszcze dzisiaj tabletki na wyciszenie rujki i będziemy się umawiać na sterylkę (podobno podawanie teraz tego zastrzyku mogło by nie wpłynąć dobrze na nią ) koszt tabletek nie jest taki straszny ok 10 zł tylko pewnie advocat będzie potrzebny na ierzbowca 30 zł
Shishka pisze:sawanko1 to ja ją przywiozę,dostała advocat-e 2 miesiące temu,nie pomógł...Pomaga crotamiton 10% do czyszczenia uszu.Musiałabym pojechać po obiecana karmę,chyba,że wolisz,że dam tą dychę na tabletki wyciszające?Jak stoisz z karmą?sorry ale mam tylko dychę,gdybym tylko mogła pomogłabym bardziej...
Shishka pisze:sawanko1 to ja ją przywiozę,dostała advocat-e 2 miesiące temu,nie pomógł...Pomaga crotamiton 10% do czyszczenia uszu.Musiałabym pojechać po obiecana karmę,chyba,że wolisz,że dam tą dychę na tabletki wyciszające?Jak stoisz z karmą?sorry ale mam tylko dychę,gdybym tylko mogła pomogłabym bardziej...
Shishka pisze:U mnie Purine odkłaczającą u tej Pani nie wiem co ale podejrzewam,że nic ciekawego...
nie ma problemu , tylko nie chcialam aby Estre musiała dwa razy jeździć , przywiozła by ją i zabrała Filemona za jednym zamachem , dajcie ją do kartona i zróbcie dziurki , to nie jest tak daleko, małej nic nie będzieaamms pisze:Sawanka..
Mam pytanie - czy nie możesz dać estre swojego trsnsporterka dla koteczki.. przecież i tak do Ciebie wróci?
aamms pisze:Sawanka..
Mam pytanie - czy nie możesz dać estre swojego trsnsporterka dla koteczki.. przecież i tak do Ciebie wróci?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 487 gości