Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Natussiaa pisze:NORMA trafiła do schroniska 2 marca 2008r. (ur.2003r.) Jest już po zabiegu sterylizacyjnym. To bardzo przyjazna i uwielbiająca głaskanie kotka. W pierwszym kontakcie z człowiekiem trochę trzyma dystans, ale potem sama domaga się pieszczot. Spraw by była szczęśliwa i pokochaj tę pełną wdzięku i uroku koteczkę!Jak sobie kogoś wybierze potrafi chodzić za nim jak pies nie odstępuje na krok:)
Oto co mówi o niej wolontariuszka : Straszny przymilasek.. łasi się, chodzi za człowiekiem, wchodzi na kolanka.. rozdaje buziaki
Że też nikt nie skradł jej serducha..
Bardzo grzeczna, przyjazna kotka.
Kontakt w sprawie pytań, adopcji:
0-63 243-80-38
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
ul.Gajowa 7A Konin (wielkopolskie)
Ja-Ba pisze:Natussiaa pisze:NORMA trafiła do schroniska 2 marca 2008r. (ur.2003r.) Jest już po zabiegu sterylizacyjnym. To bardzo przyjazna i uwielbiająca głaskanie kotka. W pierwszym kontakcie z człowiekiem trochę trzyma dystans, ale potem sama domaga się pieszczot. Spraw by była szczęśliwa i pokochaj tę pełną wdzięku i uroku koteczkę!Jak sobie kogoś wybierze potrafi chodzić za nim jak pies nie odstępuje na krok:)
Oto co mówi o niej wolontariuszka : Straszny przymilasek.. łasi się, chodzi za człowiekiem, wchodzi na kolanka.. rozdaje buziaki
0-63 243-80-38
Ja-Ba pisze:Ja-Ba pisze:Natussiaa pisze:NORMA trafiła do schroniska 2 marca 2008r. (ur.2003r.) Jest już po zabiegu sterylizacyjnym. To bardzo przyjazna i uwielbiająca głaskanie kotka. W pierwszym kontakcie z człowiekiem trochę trzyma dystans, ale potem sama domaga się pieszczot. Spraw by była szczęśliwa i pokochaj tę pełną wdzięku i uroku koteczkę!Jak sobie kogoś wybierze potrafi chodzić za nim jak pies nie odstępuje na krok:)
0-63 243-80-38
Ja-Ba pisze:Koteńko, zginęłaś w tłumie a przecież ciągle czekasz na swojego człowieka, wypatrujesz domku. Jedyne co moge dla Ciebie zrobić to wydobyć Cię z nicości na powierzchnię MIAU..
Ja-Ba pisze:Ja-Ba pisze:Koteńko, zginęłaś w tłumie a przecież ciągle czekasz na swojego człowieka, wypatrujesz domku. Jedyne co moge dla Ciebie zrobić to wydobyć Cię z nicości na powierzchnię MIAU..
kasia86 pisze:Ja-Ba pisze:Ja-Ba pisze:Koteńko, zginęłaś w tłumie a przecież ciągle czekasz na swojego człowieka, wypatrujesz domku. Jedyne co moge dla Ciebie zrobić to wydobyć Cię z nicości na powierzchnię MIAU..
I ja podniosę.
feryenne pisze:Hmmm, a w tym wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88 ... sc&start=0 jest napisane, że Norma ma już swój domek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości