Prosze państwa oto miś-uroczy niebiesko-biały MA DOM!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lut 21, 2009 21:28

HETMANIE WSZYSTKIEGO NAJ :) :kitty:
Obrazek Obrazek

matinestka

Od: Nie gru 17, 2006 11:03

Post » Sob lut 21, 2009 22:15

Witam :D

Hetman- Herman ( bo tak najprawdopodobniej będzie dwuimienny) jest juz od godziny w nowym domku...

Podróż zniósł bardzo dzielnie- w ogóle nie miauczał, siedział spokojniutko w transporterze, zerkając tylko przez pęknięcie w rogu... tak jakby podróże nie były dla niego niczym nowym :D

W domku na razie wpuścilismy go do jednego pokoju, wyszedł, rozejrzał sie po łózku i wskoczył pod łózko, ale wyszedł kilka razy na kici kici, i zaraz- myk...

Zapoznalismy go z Pusia, jak jeszcze był w transporterze, kotki obwąchały sobie noski... Puśka stroszyła ogon, ale nie było syczenia :D

na razie Hetman pod łózkiem, Puska była strasznie ciekawska, koniecznie dobijała sie do pokoju, więc sa tam teraz razem, Puska góruje na łózku... mam nadzieję, że Hetmiś odważy sie do niej wyjśc i że trafi do kuwetki...
ale Puske zaraz wyprosimy z pokoju, żeby miał spokój na dziś...

Za moment mam zamiar mu wyłozyc jedzonko...

fotki potem.

Pozdrawiamy wszystkich, których mielismy okazję dziś poznac w "Kundelku":D
Pusia i Hetmiś-Hermiś :)

embro1

Od: Wto kwi 17, 2007 22:57

Post » Sob lut 21, 2009 22:49

Dzieki za wiadomości :) mieliście dziś ciężki dzień , daleka droga do nas i z powrotem. Het-misio tez pewnie zmęczony i troche zaniepokojony zmiana otoczenia. Trzymam kciuki za aklimatyzacje i oczywiście czekam na niusy:)
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Nie lut 22, 2009 11:55

W nocy Hetmis zjadł jedzonko (sucha karma) i odnalazł kuwete :D :D :D

Teraz siedzi w tym jednym pokoju, raz pod łózkiem, a raz pod takimi półkami, które mamy nad podłogą... na razie nie chce wychodzić, więc go nie niepokoimy.

Własnie podałam mu do pokoju whiskasa (mokre z puszki) , ciekawe czy zje śniadanko...

embro1

Post » Nie lut 22, 2009 11:57

embro1 pisze:W nocy Hetmis zjadł jedzonko (sucha karma) i odnalazł kuwete :D :D :D

Teraz siedzi w tym jednym pokoju, raz pod łózkiem, a raz pod takimi półkami, które mamy nad podłogą... na razie nie chce wychodzić, więc go nie niepokoimy.

Własnie podałam mu do pokoju whiskasa (mokre z puszki) , ciekawe czy zje śniadanko...

Bardzo dobrze, ze nie wyciagacie go na siłę. Na pewno wkrótce, dzieki delikatnym zabiegom zaznajamiajacym z nowym miejscem, Hetman-Herman wyjdzie i pokaze wszystkim swoje Boskie Kocie oblicze :ok: Powodzenia!!

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie lut 22, 2009 12:14

To nasz 3 kot ze schronu/DT, ( w ciągu ostatnich 10 lat) więc mamy już doświadczenie... :D

embro1

Post » Nie lut 22, 2009 12:25

embro1 pisze:To nasz 3 kot ze schronu/DT, ( w ciągu ostatnich 10 lat) więc mamy już doświadczenie... :D

aaa to chyle czoła.. u mnie tylko 2 koty - z chodnika... :)

tillibulek

Post » Nie lut 22, 2009 22:10

Hetmiś zjadł całe sniadanko w porze podwieczorku i spał na fotelu, gdy weszłam pod wieczór... ale myknął pod łózko na mój widok

Kilka fotek...

Puśka i Hetmis jeszcze w transporterze, ale juz po zapoznaniu i obwąchaniu sie noskami

Obrazek

Hetmiś gdy odwaźył sie na sekundę wyjść spod łózka

Obrazek

Hetmiś i łózko pod którym najchętniej śpi... oraz fotel, na którym spał, gdy weszłam...

Obrazek

embro1

Post » Nie lut 22, 2009 22:28

Hetmisiu, wyjdź z pod łóżka... poprzytulaj się do swoich duzych :wink:
Jutro juz powinno byc dobrze, dobrze że zjadł, jednak do faceta to najlepiej trafic przez żołądek :D
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Post » Nie lut 22, 2009 22:59

Bardzo się cieszę, od początku kibicowałam Hetmisiowi i teraz mu życzę dłuuuugich szczęśliwych lat ze swoimi Dużymi :kitty:

Maggie77

Od: Pon wrz 01, 2008 13:27

Post » Pon lut 23, 2009 15:33

W chwili, gdy to piszę- Hetmis kręci się koło mnie, dzis po południu zdecydował sie wyjść spod łózka kiedy wołały go moje dzieci, otworzylismy mu drzwi pokoju i od razu rozpoczął wędrówke po całym domu, przerywając ja niesamowitymi miziankami do moich dzieci, mnie i mojej mamy... wskoczył mojej córce kilka razy na kolana, na moje też wskoczył i sie przytulał :D

W tej chwili zwiedza wszystkie kąty w domku... :D

embro1

Post » Pon lut 23, 2009 17:19

:D Oj zazdroszcze, on sie cuuudnie przytula.
A fotki to jakieś będą ? Tak nieśmiało proszę ....
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Post » Pon lut 23, 2009 19:28

cudowny miziak z tego Hetmisia - i piękny jak marzenie.. :D

tillibulek

Post » Pon lut 23, 2009 20:11

A fotki to jakieś będą ? Tak nieśmiało proszę ....

nooo, foteczki były wyżej... :wink:

będą poźniej,

na razie udało mi się złapac Hetmisia jedynie albo w połowie, albo zamazanego... bo Hetmis albo biega, albo sie mizia i nie mogę fotki cyknąć...

embro1

Post » Sob lut 28, 2009 19:59

oto Hetmiś- zechciał sobie pospac na naszym łózku, zdjęcia sprzed chwili :lol: (czyli sobota g. 17.45, bo edytuję post )

Obrazek

Obrazek

z Pusia już sie zaczęli nawet bawić, na razie dosc ostroznie, ale sa juz ganianki :D

embro1

[poprzednia][następna]