Mała BiBi w DS, jej siostrzyczka DiDi odeszla :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 10, 2008 13:26

Też myślę, że kot jedynak to taki nie do końca szczęśliwy kot... :roll:
Może jednak domek da się przekonać do dwóch kotków. Postaraj się, Etka :ok: :twisted:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro gru 10, 2008 13:27

ja na początku też nie wyobrażałam sobie jednego kota. Ale po tygodniu zapragnęłam mieć towarzysza dla Cypka ;) może i ten domek się przekona.
Etka si.e spotka to nakładzie domkowi do głów :twisted: ;) nie Ecia?? :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 10, 2008 13:32

juz przez telefon probowalam, generalnie mysle ze corka bylaby na tak, mama niestety na nie.
Nie kazdego da sie przekonac, przekonalam sie przy adopcjach kotow Zoji. Jak sie ktos uprze i takie jest jego zdanie to za nic nie da rady.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro gru 10, 2008 13:35

Śliczna kicia. Kciuki za wybór najlepszego domku :)

dorota_d

Od: Wto wrz 23, 2008 20:40

Post » Śro gru 10, 2008 13:42

ja myslę, że to poprostu niewiedza powoduje iż ludzie boją się dwóch kotów....ja 7 lat miała jedynaczkę....i gdybym wiedziała to napewno tak by nie było....
Ogromnie się cieszę, że ta mała kruszynka i jej siostra tak szybko będą mieć swój dom.... :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro gru 10, 2008 14:58

Bibulek gania sie z Banana, ma wierna towarzyszke, az milo na nie patrzec :)
nie boi sie juz ani syczacej Amisi ani wielkiego czarnego Drakula.
Odwazne z niej gówinko :)

Etka

Post » Śro gru 10, 2008 15:35

Petka-P1 pisze:ja myslę, że to poprostu niewiedza powoduje iż ludzie boją się dwóch kotów....ja 7 lat miała jedynaczkę....i gdybym wiedziała to napewno tak by nie było....
Ogromnie się cieszę, że ta mała kruszynka i jej siostra tak szybko będą mieć swój dom.... :lol:

to chyba nie niewiedza tylko przekonanie, że normalni ludzie mają jedno zwierzę...

kiedy w pażdzierniku ubiegłego roku brałam drugiego kotka mój kuzyn stwierdził, że jestem na najlepszej drodze do "stania się drugą Villaską" :D

a mała cudna :1luvu:

ja wogóle kocham burasy :)
" Nie zamieniaj serca w twardy głaz póki jeszcze serce masz"
Lombard

Alama

Od: Pt lip 07, 2006 18:50

Post » Śro gru 10, 2008 19:07

A ja to w ogól epowinnam się obrazić, ze dopiero dzis przez telefon sie dowiaduję, ze Bibi ma swój watek!
Jeszcze raz dziękuję Etce za pomoc. Jutro rano do Poznania wyrusza siostra Bibi transportem forumowym. Ciekawe czy dziewczynki sie poznają. Etko, ja siostry Bibi jeszcze nie odrobaczałam drugi raz. Dołączę do niej profendera, ok?

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro gru 10, 2008 19:53

Alama pisze:to chyba nie niewiedza tylko przekonanie, że normalni ludzie mają jedno zwierzę...

Ano. Znam wiele osób, które mają koty. Z czego tylko 3 osoby mają po 2 koty. Więcej żadna. Większość jednego. Choć mogliby mieć więcej.

dorota_d

Od: Wto wrz 23, 2008 20:40

Post » Śro gru 10, 2008 20:52

Widziałam dzisiaj na zywo dziewuszkę i jest naprawde urocza!
Trzymam kciuki za wspanialy zakocony domek!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Śro gru 10, 2008 21:09

co fakt, to fakt :wink:
u mnie dwie kotki od 13 lat (siostry, jedna starsza od drugiej 15 minut ) :lol:
kiedy w czerwcu przygarnęłam Kaptusia (vel Kacper) i powiadomiłam znajomych, różne opinie o sobie usłyszałam :twisted: łącznie z okrzyknięciem mnie "starą wariatką z kotami" :roll:
no bo to tak się utarło... model polskiej rodziny to 2+2 plus 1 kot/pies
ale mnie się chce z tego śmiać, bo w sumie jak tak dobrze policzyć to daleko ta moja rodzinka nie odbiega od tego modelu :twisted:
2+1pies+3koty :smokin:
a mojego małża i tak nie ma przez 10 miesięcy w roku, więc rachunek się generalnie zgadza :P

Etka..... DZIęKUJę! :1luvu:

la gata

Od: Nie gru 07, 2008 23:12

Post » Śro gru 10, 2008 21:15

Etka, mam fajny zakocony domek w zanadrzu. Chce się dokocić, czeka na jakąś małą przylepę. My nie mamy małych dziewczynek w tej chwili w fundacji, może chcesz namiary?
salma75

Post » Śro gru 10, 2008 23:12

uf jestem.

Mała BiBi szaleje jakby miala pypcia w tylku, uwielbia Bananke :)
wiedzialam ze imie na B bedzie szczesliwe ;)

Jutro od Ani CoolCaty przyjezdza siostra burasinka, mi sie pokielbasilo ze inna i wszystkie domy wprowadzilam w blad, oj glupol ze mnie.

Ania, odrobacze DiDi ( bo tak nazwalam siostrzyczke :twisted: ) tym Profenderem.
W zaleznosci ktora sie bedzie czula lepiej pojedzie do Madzi do wroclawia.
Mysle ze chyba BiBi.

la gata, Ty pracuj by BiBi miala kocia kolezanke badz kolege :mrgreen: niech Magda sie dokoci by BiBi nie byla smutna i samotna jak Madzia jest w pracy ;)

salma75, domy do mnie wala oknami, drzwiami, dobrze ze komina nie mam ;)
Jutro sciagam ogloszenia bo sie juz pretensje zaczynaja ;)
mam juz chyba 12 zgloszen, niektore domy fajne....jesli ktos ma kocia burasinke to zapraszam po kontakt :twisted:

a druga z dziewczynek zamieszka z mloda para ktora zdecydowala sie wziasc mala ( bedzie to chyba Didi) oraz Pipi od jerzykowki ( o ile ja wyszarpie), domek ma weta w rodzinie, ale nie w Poznaniu. I rokuje super.

Etka

Post » Czw gru 11, 2008 7:05

Didi pojechała 40 minut temu po swoje nowe życie. Dzięuję Ci kochana Etko :1luvu:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw gru 11, 2008 7:47

CoolCaty pisze:Didi pojechała 40 minut temu po swoje nowe życie. Dzięuję Ci kochana Etko :1luvu:

ja wlasnie wstalam i czekam na Didi, gdyby nie swieta zaryzykowalabym jeszcze Jadzie ;)

niestety trzeci dom powiedzial mi ze tylko bure wchodzi w rachuvbe ( matka z corka) i tym sposobem nie dostana zadnego kota :twisted:

bo burasie jedna jedzie do Madzi do Wrocławia, a druga jedzie do Karoliny razem z Pipi.

Odezwal do mnie sie kolejny fajny dobrze rokujacy dom, wysle im zdjecie Jadzi- jesli beda chetni na mala zaklepie i jakos transport bede kombinowac.

Etka

[poprzednia][następna]