KOT BIRMAŃSKI - jest bezpieczny! Dziękuję.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 06, 2008 0:00

Kalinko, kociak został zabrany przez kogoś z fundacji "Kocia Mama", podobno mają dla niego dom stały.
Przykro mi, ale sprawa już jest rozstrzygnięta. Za dużo osób poinformowanych i za mało konkretów niestety. Za dużo chaosu w tej całej sprawie.
Na pocieszenie pokażę Ci filmik mojego grubego rudego, który też czeka na dom: http://pl.youtube.com/watch?v=usn5XxZwxUU

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Sob gru 06, 2008 10:03

Kalinko,przykro mi.Czytałam ten wątek i bardzo chciałam,aby ten kot do Ciebie trafił.Powinno się było tak stać,trudno.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob gru 06, 2008 10:51

mamy duuuuużo podopiecznych zapraszamy do Puchatkowa Kalinko..... :D
Serniczek

Post » Sob gru 06, 2008 19:38

Dziękuje za wsparcie,Tobie Coolcaty za zaangażowanie,mówi się trudno zresztą tak myślałam,że taki kotek to pójdzie w mig.Szkoda ,że te "zwykłe" nie mają takiego szczęścia.Czekam na telefon ze schroniska,mam zamówionego kotka/czeka jeszcze na zabieg/.Zobaczę jak się przystosuje,dla trzeciego też się jeszcze znajdzie miejsce/bo jednego mam,ale to koci indywidualista/.Coolcaty kociak z filmu jest przeuroczy,mój też jest rudy i ogromny,tylko miziać się nie chce/no,troszkę,ale tylko po główce/.

kalinka711

Od: Pt lis 21, 2008 22:43

[poprzednia]