WĄTEK ZAMKNIETY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 28, 2008 15:31

:strach: co się dzieje na tym świecie :?: :?: :?:
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Od: Wto sie 28, 2007 22:15
Lokalizacja: był Kraków -> później Bielsko-Biała -> aktualnie Żory woj.śląskie

Post » Pt lis 28, 2008 16:00

Oczywiści Nigdy nie chciałabym być nie tylko twoją kolezanką ale miec z toba cokolwiek wspólnego. Zwyczajna literówka.

Miałam się juz nie wypowiadać ale...
Oczywiście możesz byc wzburzona tym co napisałam. Wutłumacz mi jedno. Podałaś linki do wątków na miau osobie, która o istnieniu miau chyba nawet nie wiedziała W wątku pisałam o pseudohodwli piesków, które ta osoba prowadzi. Na privie poprosiłam cie o wykasowanie tych postów, bo zamierzam cos w tej sprawie zrobić Odpowiedziałaś - "nie bo jestem niezrównoważona" Zrobiłaś to w imię miłości do zwierząt czy też aby pokazac kto tu rządzi? Nie wiem jak na miau, ale ja czasami chodzę z policją na interwencję do pseudohodowli a gdy takie osoby wczesniej o tym wiedzą to starają się to ukryć... Czemu miało służyć twoje postępowanie ? Dlaczego gdy już wiedziłaś, że ktek ma tymczas napisałaś mi, że chcesz unieważnic aukcję persioczki? Z miłości do kota?
Co do kotki to mamy sprzeczne informacje i nie zamierzam dyskutować o tym z osobami twojego pokroju

Anka wyjaśniłam wszystko mrka_t na privie.

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Pt lis 28, 2008 16:04

Anka - mirki_t nie mam za co przepraszać. Jaką prawdę? Osoba, która robi cos takiego co zrobiła mirka_t (podanie linków pseudohodowcy, telefony itp) jest dla mnie osoba z którą nie warto rozmawiać.Skoro nie znasz szczegółów, privów więc się nie wypowiadaj.
Dlaczego nikt nie napiszę protestu pod wątkiem o tytule "Zabiję Mruczka..." Na tym kończę.

siła forum jest w zajemnym zaufaniu. Działam na dogo i do głowy by mi nie przyszło, że ktoś może podać link do wątku pseudohodowcy, ot tak sobie, żeby pokazac jaki jest ważny... A tutaj jeszczeczytam, że powinnam ją za to przepraszać. sic!
Ostatnio edytowano Pt lis 28, 2008 16:07 przez iwop, łącznie edytowano 1 raz

iwop

Post » Pt lis 28, 2008 16:06

iwop pisze:Dlaczego nikt nie napiszę protestu pod wątkiem o tytule "Zabiję Mruczka..." Na tym kończę.

bo ludzie czytają ze zrozumieniem?...

i z innego wątku:

iwop pisze:Czemu miało służyć twoje postępowanie ?
Co do kotki to mamy sprzeczne informacje i nie zamierzam dyskutować o tym z osobami twojego pokroju

iwop, czemu mają służyć Twoje niestosowne wycieczki personalne i brak wielkich liter w zwrotach grzecznościowych?

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Pt lis 28, 2008 16:11

Jakie niestosowne wycieczki personalne? Reszta to literówki ( jestem zdenerwowana)

osoba, która informuje pseudohodowce o tym, że ktoś ma coś" zrobić (a tak zachowała się mirka_t) jest dla mnie osobą jednoznaczną.

Co do czytania ze zrozumieniem - wyjaśniłam juz co znaczy dla mnie "wystawić kota" o privach nie wspomnę...

iwop

Post » Pt lis 28, 2008 16:17

iwop pisze:Jakie niestosowne wycieczki personalne? Reszta to literówki ( jestem zdenerwowana)

osoba, która informuje pseudohodowce o tym, że ktoś ma coś" zrobić (a tak zachowała się mirka_t) jest dla mnie osobą jednoznaczną.

naprawdę nie wiesz, o co pytam?

iwop pisze:Mirka z takimi osobami jak ty nie chce miec do czynienia.Z tego co mi napisano nie tylko zreszta ja. Opuść ten wątek i przestań go zaśmiecać.

iwop pisze:To co sądzi osoba niezrównoważona psychicznie to już inna sprawa.

iwop pisze:Oczywiści Nigdy nie chciałabym być nie tylko twoją kolezanką ale miec z toba cokolwiek wspólnego. Zwyczajna literówka. [...]

I jak możesz na podstawie kilku postów oceniać ludzi jako "osoby jednoznacznie"? 8O

sanna-ho

Post » Pt lis 28, 2008 16:20

Na podstawie jakich postów? Na podstawie telefonów mirki_t do właścicielki kotki, na podstawie podania linków pseudohodowcy itd...

Na moją prośbę o wykjasowanie tego, że zamierzam coś zrobić (interwencja dogo) mirka_t odpowiedział "nie bo jestem niezrównoważona" Sądzisz, że to w imię miłości do zwierząt? Napisałam jej juz , że nie zjem buraska, więc nie pisz, że robiła to aby go ocalić...

A ty naprawdę nie wiesz o co mi chodzi jak piszę o podanie linków do wątku? :oops:

iwop

Post » Pt lis 28, 2008 16:30

iwop pisze:Na podstawie jakich postów? Na podstawie telefonów mirki_t do właścicielki kotki, na podstawie podania linków pseudohodowcy itd...

N amoją prośę o wykjasówanie tego, że zamierzam coś zrobić (interwencja dogo) mirka_t odpowiedział "nie bo jestem niezrównoważona" Sądzisz, że to w imię miłości do zwierząt? Napisałam jej juz , że nie zjem buraska, więc nie pisz, że robiła to aby go ocalić...

a piszę albo pisałam to gdzieś?

nie zawsze mi się podoba to, co ktoś inny robi

ale to nie jest powód, żeby go obrażać na forum :roll:

A ty naprawdę nie wiesz o co mi chodzi jak piszę o podanie linków do wątku? :oops:

piszesz odrobinę niegramatycznie
ale się domyślam

tym niemniej - dwa z Twoich komentarzy do mirki_t powstały jeszcze zanim się dowiedziałaś, że podała te linki.

sanna-ho

Post » Pt lis 28, 2008 16:37

Iwop próbujesz zwalić na mnie odpowiedzialność za to co się stało. Problem w tym, że to Twoje wypowiedzi i niedomówienia zmusiły mnie do działania. To Ty wygadałaś się o psach i nie mam zamiaru prostować Twoich wypowiedzi.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pt lis 28, 2008 16:38

............................................
Ostatnio edytowano Pt lis 28, 2008 17:07 przez iwop, łącznie edytowano 2 razy

iwop

Post » Pt lis 28, 2008 16:39

iwop pisze:Co do gramatyki to kestia literówek, ze zdenerwowania. Jestem tłumaczem książek więc nie mam problemów z gramtyką.

:strach:

powiem tylko tyle

jako redaktor

sanna-ho

Post » Pt lis 28, 2008 16:59

Persiczka przyjechała już do Lublina i czeka na iwop.

Mały przyjeżdża do Lublina w niedzielę i po podstawowych zabiegach idzie do nowego domu.

Co jeszcze można napisać w tym wątku?
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pt lis 28, 2008 17:04

Kasia D. pisze:Persiczka przyjechała już do Lublina i czeka na iwop.

Mały przyjeżdża do Lublina w niedzielę i po podstawowych zabiegach idzie do nowego domu.

Co jeszcze można napisać w tym wątku?

Kasiu, od tego należało zacząć.
I tylko o to chodzi...
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pt lis 28, 2008 17:05

Może tylko tyle, że ja kończę działalność na miau.

iwop

Post » Pt lis 28, 2008 17:13

jesteście wszyscy zdrowo stuknięci. co do poszczególnych osób, to nie będę się wypowiadać, ale pisały tu osoby mocno kontrowersyjne, które uzurpują sobie prawo do bycia wyroczniami. zachowujecie się tak, jakby chodziło o to, kto i gdzie może więcej zdziałać. jakby to był konkurs.

dla każdej kociary to jest oczywiste, że jak inna kociara pisze, że będzie musiała wystawić kociaka za drzwi, bo już obiecała innemu tymczas, to wiadomo, że mały tak naprawdę nie wyląduje na dworze, bo NIKT na forum by czegoś takiego nie zrobił, a dopóki nie ma pewności, że jest inny DT, to zawsze się czeka czy się nie odezwie bliższy tymczas.

co do pisania wielkimi literami zwracając się do innych - nie rozumiem jak można w ogóle zwracać na to uwagę na forum. osoby prawdziwie kulturalne na pewno nie zwracają innym uwagi na takie bzdury, bo to jest właśnie przejaw braku inteligencji i kultury.

z mojej strony mogę tylko powiedzieć, że nie ma to jak podkopywać zaufanie innych do danej osoby. gratulacje. chyba niektórzy nie wiedzą po co tu jesteśmy.

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

[poprzednia][następna]