Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iwop pisze:Dlaczego nikt nie napiszę protestu pod wątkiem o tytule "Zabiję Mruczka..." Na tym kończę.
iwop pisze:Czemu miało służyć twoje postępowanie ?
Co do kotki to mamy sprzeczne informacje i nie zamierzam dyskutować o tym z osobami twojego pokroju
iwop pisze:Jakie niestosowne wycieczki personalne? Reszta to literówki ( jestem zdenerwowana)
osoba, która informuje pseudohodowce o tym, że ktoś ma coś" zrobić (a tak zachowała się mirka_t) jest dla mnie osobą jednoznaczną.
iwop pisze:Mirka z takimi osobami jak ty nie chce miec do czynienia.Z tego co mi napisano nie tylko zreszta ja. Opuść ten wątek i przestań go zaśmiecać.
iwop pisze:To co sądzi osoba niezrównoważona psychicznie to już inna sprawa.
iwop pisze:Oczywiści Nigdy nie chciałabym być nie tylko twoją kolezanką ale miec z toba cokolwiek wspólnego. Zwyczajna literówka. [...]
Co do kotki to mamy sprzeczne informacje i nie zamierzam dyskutować o tym z osobami twojego pokroju
iwop pisze:Na podstawie jakich postów? Na podstawie telefonów mirki_t do właścicielki kotki, na podstawie podania linków pseudohodowcy itd...
N amoją prośę o wykjasówanie tego, że zamierzam coś zrobić (interwencja dogo) mirka_t odpowiedział "nie bo jestem niezrównoważona" Sądzisz, że to w imię miłości do zwierząt? Napisałam jej juz , że nie zjem buraska, więc nie pisz, że robiła to aby go ocalić...
A ty naprawdę nie wiesz o co mi chodzi jak piszę o podanie linków do wątku?![]()
iwop pisze:Co do gramatyki to kestia literówek, ze zdenerwowania. Jestem tłumaczem książek więc nie mam problemów z gramtyką.
Kasia D. pisze:Persiczka przyjechała już do Lublina i czeka na iwop.
Mały przyjeżdża do Lublina w niedzielę i po podstawowych zabiegach idzie do nowego domu.
Co jeszcze można napisać w tym wątku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości