Anita, nie wiem jakim mocom przypisywac Twoje przeczucie

Ja nie mialam pojeecia, ze tak to sie skonczy. Czarnula byla chyba najmniej wizualnie atrakcyjnym kotem (choc jak sie teraz na nia patrze - jest przepiekna

) ale tak sie starala....
O Kenii (bo tak bedzie miala na imie) bede pisac tu
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3381955#3381955
ten watek zostawie dla bid, ktore tam zostaly...
Mysle i mysle jak im pomoc.
1. Napisze do wolontariuszki i podpytam o potrzeby-karma, zabawki, zwirek...? Tam nie ma nic...
2.Poprosilabym o wiecej fotek i moze zrobie kazdemu kiciuchowi allegro? Sporo kotow tak znajduje domy.
3.. Ogloszenia! Przychodza mi do glowy - Glos Ziemi Cieszynskiej, Dziennik Zachodni (moge wykupic platne), bielski dodatek Gazety Wyborczej,jedna z malutkich lokalnych wiejskich gazet, moze warto tez oglaszac w katowickiej GW... Nie wiem tylko naa jakiej zasadzie te ogloszenia, jezeli w tym schronie kotow by cnie powinno.]
4. Intensywniejsze oglaszanie na miau - bannerek! Watek na kotach...Zaznaczylabym, ze idzie zima, one sa wmalym blaszaku bez ogrzewania, z dziurami woknach
5. Tymczas. Wzielabym na niego nawet jeszcze kilka, ale naprawde nie moge, domownicy sie nie zgadzaja. Poki co -
jezeli ktos moglbydac DT ktorejs z tych bid, ale przeszkoda sa finanse - postaram sie pomoc, na pewno moge zadeklarowac 30 zl miesiecznie, moze wiecej.
Postaram sie pomoc, jak tylko moge, ale sama nie dam rady - prosze o pomysly i pomoc
P.S. - Anita, to ja dziekuje Tobie - mnie ma za co dziekowac, mam dzieki Tobie w domu cudowne footerko