Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
naamah pisze:no niestety do 30 kotów przyporządkować DT i na stałe to nie lada wyczyn ... ale miejmy nadzieję, że będzie wszystko dobrze
Shishka pisze:Wiadomo,że trzeba zadbać,przecież te piękności muszą trafić tylko i wyłącznie do najlepszych pod słonkiem domkówAle nadgorliwość też nie jest dobra i czasem może odstraszyć naprawdę dobre domki,które po prostu nie wiedzą jak wyglądają forumowe adopcje(że umowa,że zabezpieczone okna,że sterylka/kastracja).Dlatego wszystko lepiej spokojnie wytłumaczyć,poradzić,pomóc itp.a nie od razu zarzucać brak doświadczenia i złe intencje.Pisze to ponieważ czasem zupełnie nie rozumiem tych "ataków"na potencjalne domki...Lepiej dać szanse ludziom,pomóc im na początku,przecież tych domków potrzebnych jest ciągle bardzo dużo...Mam nadzieję,że dobrze mnie zrozumiecie
Shishka pisze:No to ja tak wybrzydzam niestetyTzn.to jest tak,że ja kocham koty wszystkie,wszyściutkie za to,że są i chcę im pomagać ze wszystkich sił.A moja mama...ona kocha,dba,szanuje,ale lubi też jak ładnie wygląda.Taka jest szczera brutalna prawda...Mamy 3 koty jak z innych wątków wiadomo,różnokolorowe,jeden bez oka,ale ciągle marzy o białym persie no i cóż...a dziewczynka bo mam kotki jeszcze nie wysterylizowane a do czasu kastracji nie mam gdzie odizolować kocura.
Shishka pisze:No to ja tak wybrzydzam niestetyTzn.to jest tak,że ja kocham koty wszystkie,wszyściutkie za to,że są i chcę im pomagać ze wszystkich sił.A moja mama...ona kocha,dba,szanuje,ale lubi też jak ładnie wygląda.Taka jest szczera brutalna prawda...Mamy 3 koty jak z innych wątków wiadomo,różnokolorowe,jeden bez oka,ale ciągle marzy o białym persie no i cóż...a dziewczynka bo mam kotki jeszcze nie wysterylizowane a do czasu kastracji nie mam gdzie odizolować kocura.
Shishka pisze:ale ja tego w cale nie odebrałam jako zarzutPo prostu chciałam się wytłumaczyć dlaczego postawiłam takie "warunki",dlaczego raczej biały i dlaczego kotka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 28 gości