Tiger_ pisze: Pozdrawiam wszystkie ciocie lubelanki i caluje mocno w pyszczki wszystkie nasze tymczasiki , ktorych liczba niestety jednak od mojego wyjazdu sie nie zmienila - co mnie troche martwi
A ciocia chełmianka to pies

chyba tak

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tiger_ pisze: Pozdrawiam wszystkie ciocie lubelanki i caluje mocno w pyszczki wszystkie nasze tymczasiki , ktorych liczba niestety jednak od mojego wyjazdu sie nie zmienila - co mnie troche martwi
Amika6 pisze:Tiger_ pisze: Pozdrawiam wszystkie ciocie lubelanki i caluje mocno w pyszczki wszystkie nasze tymczasiki , ktorych liczba niestety jednak od mojego wyjazdu sie nie zmienila - co mnie troche martwi
A ciocia chełmianka to pies....
chyba tak, bo wątku Charliego i Gabrysi pilnuję kiedy tylko czasu wystarcza
Aczolwiek , tak tylko na marginesie, powiem Wam w sekrecie , ze zycie bez siersci w domu (mieszkam u znajomych w mieszkaniu, torzy nie maja zadnego zwierzaka) jest blogie i o wiele , wiele prostrze ....
Nabralam mase czarnych ciuchow i rozkoszuje sie chodzeniem w nich ....
Moje tymczasiki ok, mysle , ze sporo urosly , ale fotek nie obiecuje w piatek , bo wroce pozno......ale w sobote , to juz na pewno beda i wysle do cioci oleski ,zeby wstawila do pierwszego postu .....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości