Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
agnezs pisze:dellfin612 pisze:Jadę sobie samochodem, a właściwie stoję w korku.
W Warszawie![]()
mysza1 nie martw się, czekamy na dobry domek. Przed wakacjami trochę ciężej, poza tym sporo jest ślicznych maluszków. Ale kciuki czynią cuda, a wczoraj kiciur dostał Allegro.![]()
A u mnie wcale nie ma tak źle, miły chłodek, miłe towarzystwoWprawdzie za ścianą drze się jedna panna, ale jego to nie rusza. Wczoraj na kolację dostał serek wiejski w pojemniczku no i tak mu smakował, że Czarny Książę
miał cały pysio w serku, nawet nad oczami sosikiem się pobrudził
A mycia było potem
Ale uporał się ze wszystkim
Dziś mija tydzień, odkąd jest u mnie. Niedługo pójdziemy na przegląd i szczepienie.
mysza1 zaglądasz do tej lecznicy, z której go wzięliśmy? Nie zadzwoniła do mnie ta pani wetka, która miała powiedzieć, czy ewentualnie był szczepiony. Zakładam, że nie, bo nie było czasu, ale gdyby coś Ci się udało ustalić to będę wdzięczna. I mam jeszcze pytanko jak się czuje ta druga czarno-biała kocinka, co siedziała w lecznicy? Może można jej jakoś pomóc?
mysza1 pisze:Nie mogłam uzyskac odpowiedzi w sprawie szczepienia w lecznicy, nie było lekarki, która prowadziła leczenie, nie mogę trafić![]()
Jutro jadę, jeśli się nie dowiem to się wścieknę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 598 gości