Czy hrabiance już podano śniadanko?
CoolCaty pisze:Śniadanko podane, ale przy śniadankach nasza hrabina bardzo marudzi, bo na śniadanie jest sucha karma. Pochodzi, pomemla, poskubie i dopomina się o to, co dostanie dopiero wieczorem, czyli mięsko lub pyszne puszeczki.
Dziś od rana w kuchni trwał mecz piłki nożnej. Głównym napastnikiem była Agatka, a piłką grumelek karmy Tosi wywleczony z miski. Zabawa polegała najpierw na wytarzaniu się w grumelku, potem pobieganiu wkoło niego, a potem w końcu, przy użyciu przednich łapek wkopaniu go pod lodówkę. Potem przebiegały próby wyciągnięcia grumelka spod lodówki w postaci naprawdę wymyślnych póz. No a potem czas na służkę, czyli na mnie. Agata zaczyna skrzeczeć i sie na mnie glapi, więc ja biegnę,padam na kolana, wyciągam grumelka, Aga się na niego rzuca i zabawa zaczyna się od nowa.
CoolCaty pisze:W podróży towarzyszy Agaci mały synek brata. Synek całował Agatkę i głaskał po główce i cały czas mówił: "Kocham Cię Gagatko". Podobno wczoraj cały wieczór ćwiczył to na swoich dwóch kotach![]()
Myszeńk@ pisze:CoolCaty pisze:W podróży towarzyszy Agaci mały synek brata. Synek całował Agatkę i głaskał po główce i cały czas mówił: "Kocham Cię Gagatko". Podobno wczoraj cały wieczór ćwiczył to na swoich dwóch kotach![]()
![]()
Cudnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości