Łódź - Agatka z wielkim serduszkiem już w nowym domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro lis 21, 2007 10:35

Dzień dobry, Agatko :D

Czy hrabiance już podano śniadanko?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro lis 21, 2007 10:40

Śniadanko podane, ale przy śniadankach nasza hrabina bardzo marudzi, bo na śniadanie jest sucha karma. Pochodzi, pomemla, poskubie i dopomina się o to, co dostanie dopiero wieczorem, czyli mięsko lub pyszne puszeczki.
Dziś od rana w kuchni trwał mecz piłki nożnej. Głównym napastnikiem była Agatka, a piłką grumelek karmy Tosi wywleczony z miski. Zabawa polegała najpierw na wytarzaniu się w grumelku, potem pobieganiu wkoło niego, a potem w końcu, przy użyciu przednich łapek wkopaniu go pod lodówkę. Potem przebiegały próby wyciągnięcia grumelka spod lodówki w postaci naprawdę wymyślnych póz. No a potem czas na służkę, czyli na mnie. Agata zaczyna skrzeczeć i sie na mnie glapi, więc ja biegnę,padam na kolana, wyciągam grumelka, Aga się na niego rzuca i zabawa zaczyna się od nowa.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro lis 21, 2007 10:47

Aniu, fartuszek z koroneczką i stosowny czepeczek już masz :?: :wink:
I chyba osłonki na kolanka by się przydały :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Śro lis 21, 2007 20:43

CoolCaty pisze:Śniadanko podane, ale przy śniadankach nasza hrabina bardzo marudzi, bo na śniadanie jest sucha karma. Pochodzi, pomemla, poskubie i dopomina się o to, co dostanie dopiero wieczorem, czyli mięsko lub pyszne puszeczki.
Dziś od rana w kuchni trwał mecz piłki nożnej. Głównym napastnikiem była Agatka, a piłką grumelek karmy Tosi wywleczony z miski. Zabawa polegała najpierw na wytarzaniu się w grumelku, potem pobieganiu wkoło niego, a potem w końcu, przy użyciu przednich łapek wkopaniu go pod lodówkę. Potem przebiegały próby wyciągnięcia grumelka spod lodówki w postaci naprawdę wymyślnych póz. No a potem czas na służkę, czyli na mnie. Agata zaczyna skrzeczeć i sie na mnie glapi, więc ja biegnę,padam na kolana, wyciągam grumelka, Aga się na niego rzuca i zabawa zaczyna się od nowa.
:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Czw lis 22, 2007 21:34

i dziwić się, czemu koty tak lubią CoolCaty... ;)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt lis 23, 2007 11:56

Agatka pojechała dziś do nowego domku! Zamieszka w Olsztynie ze studentką weterynarii. Dziś brat dziewczyny zawiózł Agatkę do nowego domku. Agatka nie dawała mi się brać na ręce, a u brata dziewczyny siedziała jak aniołek. W podróży towarzyszy Agaci mały synek brata. Synek całował Agatkę i głaskał po główce i cały czas mówił: "Kocham Cię Gagatko". Podobno wczoraj cały wieczór ćwiczył to na swoich dwóch kotach :lol:
Nowa Pani Agatki jest Łodzianką i znam ją stąd, ze leczy u mnie w Łodzi swojego psa Żuczka. Kiedy dziewczyna dostała się na weterynarię, to wspólnie z rodzicami zdecydowali, ze musi mieć jakiegoś zwierzaka do towarzystwa. Mieli wsiąść ode mnie Trini, ale musieli najpierw wszystko w Olsztynie na przyjazd kota przygotować. Ustaliliśmy wspólnie, ze jeśli Trini znajdzie do tego czasu domek, to znajdziemy dla córki innego kota. Trini domek znalazła, a jej miejsce w Olsztynie zajęła Agatka. Będzie jej dobrze, jestem tego pewna.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt lis 23, 2007 12:07

:dance: :dance2:

a młody niewyjęty :D musiał cierpliwie ćwiczyć, skoro tak ładnie mu wychodziło :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lis 23, 2007 12:11

Ale fajnie, super!!!! Bardzo sie cieszę, dobrego zycia, gAgatko!!! :D
Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle?

zuzola

Od: Śro kwi 20, 2005 12:37

Post » Pt lis 23, 2007 12:27

Coolcaty moja słodka- adopcja ekspresowa i nie wątpię, że domek najlepszy na świecie- wielkie dzięki :1luvu:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Pt lis 23, 2007 12:47

Bardzo się cieszę :D

kalewala

Post » Pt lis 23, 2007 12:47

Bardzo się cieszę :D

kalewala

Post » Pt lis 23, 2007 13:01

CoolCaty pisze:W podróży towarzyszy Agaci mały synek brata. Synek całował Agatkę i głaskał po główce i cały czas mówił: "Kocham Cię Gagatko". Podobno wczoraj cały wieczór ćwiczył to na swoich dwóch kotach :lol:

:ryk:

Cudnie :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt lis 23, 2007 14:42

Myszeńk@ pisze:
CoolCaty pisze:W podróży towarzyszy Agaci mały synek brata. Synek całował Agatkę i głaskał po główce i cały czas mówił: "Kocham Cię Gagatko". Podobno wczoraj cały wieczór ćwiczył to na swoich dwóch kotach :lol:

:ryk:

Cudnie :)

Miodzio :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt lis 23, 2007 20:25

:ok:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt lis 23, 2007 21:17

Dziękuję Aniu! ależ się cieszę ! :D