Usiłowałam wysłać do Mimisi wiadomośćo zdjęciach na PW ale tamta makieta jest tak skonstruowana, że nie wiem czy wiadomość wyszła z mojego kompa, czy nie wyszła

Proszę powiedzcie mi jak na tym forum wysłać wiadomość do innego użytkownika tego forum.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tosza pisze:Mogę pożyczyć dużą klatkę-sprawdzona do przetrzymywania kotów po zabiegu
elsia pisze:Tosza pisze:Mogę pożyczyć dużą klatkę-sprawdzona do przetrzymywania kotów po zabiegu
Toszko Kofana, bardzo, ale to bardzo jest taka potrzebna. Powiedz tylko, jak długo można trzymać kotkę w takiej klatce ?
Problerm w tym, że mam 2 psiaki w tym jednego zw schronu, a oba są bardzo zazdrosne o wszelkie przejawy mojego zainteresowania innym stworzeniem. Jedynie męża tolerująbo uznają go za jednego ze sfory
Tosza pisze:...Kotkę w klatce można zamknąc w innym pomieszczeniu (Łazienka?) i psy nie będą jej niepokoiły. Maluchy też zabierasz?
Mimisia pisze:Według mnie sprawa będzie dopiero zakończona, jak i maluchy znajdą dom - inaczej, na wiosnę się rozmnożą i za rok będzie większy problem - zamiast kilku maluchów - kilkanaście, to zależy od tego ile wśród tych malców jest koteczek.
Karotka pisze:Czy nie ma w Krakowie nikogo, kto mógłby pozyczyc Elsie klatkę-łapke? Te małe nie dadzą rady sameteraz jako dzieci mają szansę na adopcje. Nie pozbawiajmy ich tej szansy...
Tosza pisze:W sprawie klatki łapki skontaktuj sie z Rustie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości