Imbir ma już dom u Dorty :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 06, 2007 13:53

Dorta pisze:
trawa11 pisze:Oj ,czeka Cie wielkie wyzwanie :lol:

A jaki drapak zakupilas?

nooo juz zapomniałam jak to bylo jak Ares maluchem byl, zreszta on to grzeczny byl, on taki bardziej nizinny kot jest

Drapak kupilam w Lidlu, ale sie chwieje cholerstwo, spodobał sie tylko kotu sąsiadki, ale nie do drapania , tylko lezenia na wysokościach
Dorta

Naszemu Maniusiowi za drapak sluzy kanapa ,wlasciwie juz obie baaardzo widac,ze sa uzywane :lol:
Zaden drapaczek przy nim nie zdal egzaminu :( ,no ,a kanapy? niedlugo beda do wymiany...tylko co potem :lol: :lol: :lol:
A tego z Lidla to musisz mocno poskrecac,tez tam kiedys kupilam ,ale mniejszy ,tez sie ruszal ,ale jak sie docisnelo ,to jakis czas starczalo .ale pozniej znowu sie luzowal :(
Bede z niecierpliwoscia czekala na relacje z dokocenia :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt wrz 07, 2007 14:04

Do kitu ten drapak
dokręciłam i.... śruba wpadła do środka razem z gwintem. Dobra . uznałam że zrezygnuje z jednego poziomu.... kręcę kręcę ... i tu też gwint się obluzował (ten co to siedział w środku) i tak sobie można krecić do sądnego dnia
Tałatajstwo ciężkie jest i nie bedę nosic do reklamacji. Cosik poskrecałam porobie zdjęcia to wstawię, zreszta najpierw zobaczę co koty na to...
Dalsze losy Imbirka będą tu http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2462554

Ja niewiem czy to wyszło

Dorta

Od: Sob cze 23, 2007 15:39

Post » Pt wrz 07, 2007 14:13

Dorta pisze:Do kitu ten drapak
dokręciłam i.... śruba wpadła do środka razem z gwintem. Dobra . uznałam że zrezygnuje z jednego poziomu.... kręcę kręcę ... i tu też gwint się obluzował (ten co to siedział w środku) i tak sobie można krecić do sądnego dnia
Tałatajstwo ciężkie jest i nie bedę nosic do reklamacji. Cosik poskrecałam porobie zdjęcia to wstawię, zreszta najpierw zobaczę co koty na to...
Dalsze losy Imbirka będą tu http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2462554

Ja niewiem czy to wyszło

cos mi sie zdje ,ze koty tez stwierdza ,ze ten drapak to jedno wielkie talatajstwo :lol: :lol: :lol: W koncu od czego jest kanapa ,albo pufy? :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Pt wrz 07, 2007 15:36

cos mi sie zdje ,ze koty tez stwierdza ,ze ten drapak to jedno wielkie talatajstwo :lol: :lol: :lol: W koncu od czego jest kanapa ,albo pufy? :lol: :lol: :lol:

Ty to normalnie odmiaucz, dopiero co kupiłam nową sofę, a dzięki Areskowi nowy materac trzeba kupić, no właściwie nie tylko Areskowi bo Kiciucha, zwany rownież Grubym tez się przyczynił do zguby materaca

Dorta

Post » Pt wrz 07, 2007 15:42

Dorta pisze:

Ty to normalnie odmiaucz, dopiero co kupiłam nową sofę, a dzięki Areskowi nowy materac trzeba kupić, no właściwie nie tylko Areskowi bo Kiciucha, zwany rownież Grubym tez się przyczynił do zguby materaca

:lol: :lol: :lol:
też bym chciała mieć nową sofę :twisted:
najlepiej żeby była długo nowa :lol: :lol: :lol:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt wrz 07, 2007 16:12

A ja potrzebuje wszystko nowe :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
jak koty sie zgodza na wymiane mebli ,to moze pomyslimy,ale po remoncie :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Pt wrz 07, 2007 16:53

Dorta działa jak błyskawica :lol:
Zanim ja dojechałam do przytuliska, to ona już zdążyła futrzaczki uprowadzić. Pewnie bała się, że nie będę chciała ich oddać.
:twisted: :twisted: :twisted:
...

CoToMa

Post » Pt wrz 07, 2007 17:23

:( :( :(
No szkoda ,ze na Ciebie nie poczekala....
Obrazek

Danusia

Post » Pt wrz 07, 2007 17:25

trawa11 pisze::( :( :(

Jakoś tak żadna z nas nie pomyślała, żeby wymienić się numerami telefonów... Ale będę teraz miała pretekst, żeby ją nawiedzić :twisted: :twisted: :twisted:
...

CoToMa

Post » Pt wrz 07, 2007 19:46

CoToMa pisze:
trawa11 pisze::( :( :(

Jakoś tak żadna z nas nie pomyślała, żeby wymienić się numerami telefonów... Ale będę teraz miała pretekst, żeby ją nawiedzić :twisted: :twisted: :twisted:

dobrze ,ze ja Twoj mam :lol: :lol: :lol:
Rozumiem ,ze adres Dorty znasz...bo ja tylko dzielnice .... :( :( :(
Obrazek

Danusia

Post » Sob wrz 08, 2007 13:35

Ciekawe co u Imbirka...
...

CoToMa

Post » Sob wrz 08, 2007 13:47

CoToMa pisze:Dorta działa jak błyskawica :lol:
Zanim ja dojechałam do przytuliska, to ona już zdążyła futrzaczki uprowadzić. Pewnie bała się, że nie będę chciała ich oddać.

:ryk:
a co , nigdy nie wiadomo
zreszta tak prawdę mówiąc uprowadziłam tylko jednego , drugi sam się zapakował do transporterka. Nawet niewiem czy Rudi to Rudi, ale jak się zapakował to co? wzięłam i już :lol:
Dorta

Dorta

Post » Sob wrz 08, 2007 13:50

Dorta pisze:
CoToMa pisze:Dorta działa jak błyskawica :lol:

:ryk:
a co , nigdy nie wiadomo
zreszta tak prawdę mówiąc uprowadziłam tylko jednego , drugi sam się zapakował do transporterka. Nawet niewiem czy Rudi to Rudi, ale jak się zapakował to co? wzięłam i już :lol:
Dorta

...

CoToMa

Post » Sob wrz 08, 2007 13:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Sob wrz 08, 2007 14:09

Dorta powinna się cieszyć, że więcej futer nie zapakowało się jej do transporterka. mogłaby w domu przeżyć szok :twisted: :twisted: :twisted:
...

CoToMa

[poprzednia][następna]