Didit i Jinx (MT) dwa kociaki nowe fotki str 4

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 07, 2007 9:17

trzymam mocno kciuki za śliczne pannice i mam nadzieję , że szybciuko zanajdą swoich dużych

migotka33

Od: Pt lut 23, 2007 19:54

Post » Czw sie 09, 2007 8:56

Wczoraj domek, który chciał zabrać Didit stwierdził, że nie zabezpieczy balkonu...
Didit należy do kotów, które wszędzie wejdą, wszystko muszą sprawdzić.
Już kilka razy ściągałam ją z barierki na balkonie i gdyby nie siatka zabezpieczająca - już dawno by spadła

Smutno mi, bo domek znał warunki adopcji, zgodził się na wszystko, miał małą odebrać po wakacjach i prosił o zdjęcie ogłoszeń
Na Didit miałam kilka chętnych domków, ale odesłałam je do innych kotów - i już są zajęte. Na szczęście jeszcze jedna osoba odpowiedziała na moje stare ogłoszenie i dziś Didit będzie miała gościa - kciuki poprosimy.

Jinxia po ostatnich niejadkowych ekscesach, zamieniła się spowrotem w żarłocznego zwierzaka ;) Gotowa zjeść słonia z kopytami, a i tak nic po niej nie widać. Jinxia należy do kociej arystokracji, więc linie trzymać musi :)
Pięknieje z dnia na dzień. Ma śliczne białe futerko, brązowe oczka! 8O i dłuuuugi ogonek, no i te uszka nietoperza :D
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

[poprzednia]