MOKA1 najpiękniejsze hasło reklamowe!!
kociaki i psiaki z Kilec kochają najmocniej a podboje TZ owego serducha wspaniałe!! Migotka-zdobywca.
pozdrawiamy i czekam na rwnie wspaniałe domki dla reszty!!
Kieleckie kociaki Super chłopaki!!!!!! kapitalne temperamenty,pogodne usposobienia! Zdrowe,urocze!!!!!Musza zwolnic miejsce dla następnych kociaków biedaków!!!!Zadzwońcie do p.Ani i umówcie sie na adopcję!!!!Warto!!!!!
Od Pani Ani razem z kociątkiem dostałam kilka fotografii(odbitek) w tym jedno matki kociąt ,niestety nie mogę ich zeskanować .A szkoda bo kocica jest oszałamiająco piękna!!!!!Nie tylko wyjątkowo oryginalnie umaszczona(nawet jak na tri!)ale także przepiękna "z twarzy"(to określenie mojego synka),taka arystokratyczno egzotyczna!!!!Do tego trikolorki maja naprawdę niezwykłą osobowość!!!
ok.spróbuję.Nie spróbuję.Na razie nie myślę,nie żyję....Wła.śnie zakończyła sie tragicznie operacja Gucia(sznaucerka mojego taty),nie powiodła sie reanimacja.Gucia napadł kaukaz.Zmiażdżył mu brzuszek.Gucio był na rękach u mojego taty.tata też jest pokaleczony.
Ostatnio edytowano Pt cze 08, 2007 17:38 przez moka1, łącznie edytowano 1 raz
zdjęcie zarówno zeskanowane jak i zrobione (zdjęcia ze zdjęcia) ma skandalicznie marną jakość.Ale wklejam.nie mam innego.Ód-Nowa,Andzia może dacie radę wkleić cos lepszego plus troche informacji o kotce i jej dzieciach....bez tego trudno zainteresować kogokolwiek.
Kocica przepiękna, w jakim może być wieku, bo jakiś czas temu moja, która podobnie wyglądała zaginęła? Jeśli to ona jestem gotowa zapłacić nawet za opiekę nad nią, mieszkam niedaleko... Odpowiedź prześlij na:
e-mail: kmaciejko_8@vp.pl gg:7881703
PS - to dla mnie bardzo ważne
Błagam, napisz!!!
"Kupują swym dzieciom króliczki i kotki by je nauczyć miłości, litości i nigdy, przenigdy im nie wytłumaczą, że "zwierzę" i "rzeczy" to samo dla nich znaczą!!!"