Malutka szuka Domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 21, 2007 9:52

Romas pisze:Na to Malutka cicho i niesmiało "ssy".

hehe, to musialo byc slodkie :lol:

:ok: za super domeczek dla Malutkiej :love:
Obrazek

Gocha17

Od: Pt wrz 29, 2006 11:00

Post » Sob kwi 21, 2007 16:26

Tak ,ona wogole jest słodka koteczka ,ale nie taka przytulaneczka tylko zgrabna akrobatka we fraczku.
Coraz to z innego katka domu wygladaja jej wielkie zdziwione oczeta :-) .Robi tymi oczyskami w naszych sercach zamet ,jak tak spojrzy przymilnie i ufnie to serce sie topi .A za chwile puszcza sie biegiem przez mieszkanie i oczyska lsnia szałem zabawy .Poprostu młode ,zdrowe stworzonko :-)
Szybko sie uczy .Juz zna swoje imie ,reaguje na tyle na ile kot moze .Jak widzi ,ze mam jej talerzyk w reku to bezbłednie kieruje sie do łazienki gdzie ja karmie.W łazience ,bo nie chce konfliktu ze starsza kotke o jedzenie.
Daje jeszcze Malutkiej dwa tygodnie na szukanie domku .Wstawiłam nowe ogłoszenie na allegro .

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Sob kwi 21, 2007 23:34

już sama nie wiem, za co mam trzymać: żeby się znalazł czy żeby się nie znalazł :wink:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie kwi 22, 2007 6:33

Na razie trzymaj zeby sie znalazł .My tu nie za bardzo jej chcemy wiec to nie fair zachcecac losy zeby ja tu zostawił.W kazdym razie na poniewierke nie pojdzie ,no chyba ,ze bedzie bardzo niegrzecznym kotkiem :-) Nie no ,zartuje :-)
Wczoraj osyczała moja koteczke Orinke.Poprostu nie zyczyła sobei zeby Orinka podeszła.A przedtem była taka czołobitna do Orinki.Nie wiem skad ta zmiana,poczuła sie w prawie ,silniejsza .Nie chce zeby mi straszyła staruszke Orinke .Najlepsza opcja to zeby nie zwracały na siebie uwagi.

Romas

Post » Nie kwi 22, 2007 23:04

domkuuu, znajdź się... :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon kwi 23, 2007 6:27

:-) Widziałam to mrugniecie okiem ,widzialam ! Wielbłądzio :-)

Romas

Post » Pon kwi 23, 2007 23:22

no to już nie wiem :roll: ja w dobrej wierze podbijam, a Ty się czepiasz ikonki 8) ?
Malutka, weź Ty sama zdecyduj, czy chcesz szukasz Domku, czy nie :)

Wielbłądzio

Post » Wto kwi 24, 2007 7:54

Do konca licytacji na allegro szukamy .Jak skonczy sie licytacja i nic to trudno .Miałam kolejny telefon w sprawie Malutkiej ale pani pracuje od 8 rano do 18nastej i w weekendy wyjezdza.No to czy moge polecic Malutka .Nie moge ,bo to kot energiczny ,potrzebujacy ludzi .Do takiego domku to by sie sprawdził starszy ,stateczny kotek.Ech...mamy pecha poprostu i tyle albo Malutka juz podjeła decyzje tylko my o tym nie wiemy .[/list]

Romas

Post » Wto kwi 24, 2007 23:54

a może po prostu tak ma być :wink: ?
coś się obawiam, że i ja zostanę z Ziutką, którą wzięłam do adopcji, ale to będzie z innej przyczyny: Ziunia jest kotem specjalnej troski i Ludź dla niej też musi być specjalny :wink: , nie wiem, czy ktoś taki się znajdzie w porze wysypu rozkosznych, zdrowych i słodkich kociątek :?

Wielbłądzio

Post » Śro kwi 25, 2007 16:40

Tak ,wysyp kociatek jest straszny.Ja bym sterylizowała wszystko cos sie rusza ,bo nie moge juz czytac tych smutnych histori .
A o specjalnych Ludziow to uz wogole coraz trudniej ,wszyscy juz zakoceni .
Moze i tak ma byc ,ze te kotki zostana z nami .Nie wiem jak sobie poradze ale jakos sobie poradze.
Poprostu jestem juz bardzo zmeczona tym szukaniem i ta niepewnoscia .

Romas

Post » Śro kwi 25, 2007 21:10

Chce podziekowac tym osobom ,ktore czytały ten watek i pomagały mi go utrzymywac na pierwszje stronie.
Po kolejnym telefonie od zupełnie nieodpowiedzialnej osoby chcacej adoptowac Malutka,straciłam nadzieje.
Likwiduje wszystkie ogłoszenia.
Malutka zostaje u nas az wymyslimy jakies rozwiazanie.Gdyby ktolowiek miał dla nas NORMALNEGO kandydata na opiekuna to prosze o kontakt ,mail romeks@go2.pl
Tym samym zamykam ten watek ,ale prosze o nas pamietac.
Watek Malutkiej pozostaje otwarty na Kociej Republice.

Romas

[poprzednia]